Szerinted mindenki lehet boldog? Vagy van, akinek erre esélyes sincs? (beszélgetés)
Így van!
Tetszik a mű? :)
azt mondom hogy kár probálkoznom hisz úgysem lesz sikerem párkapcsolat téren!
de nem csak párkapcsolat téren még alkalmi kapcsolat téreni is
edig sem volt egyik sem vagyis szex kapcsolat csak akor ha fizetek érte!
röviden belefárad a ember a álando viszautasitásba
sokk sokk éveken átt
A hetedik éve talán, hogy itt szenved".
Én addig pátyolgattam", aztán kapott önismereti tükröt önmagából, akkor jól megsértődött, azóta utál.
Ő ilyen.
Kár a szó érte!
Talán két vagy három év után kezdtem leszarni az egészet.....
Fekete lyukba dobálózol. :)
ez tök mindegy mivel a életem arol szol hogy barátnő meg család szempontbol úgy sem lesz sikerem sosem edig sem volt sosem és rá jötem ez útán sem lesz
csak van amikor hiányzik enyi a egész
Ezen hozzászólásod alapján úgy vélem, hogy egy alapvető felfogásbeli hibának vagy az áldozata. A magánéletet ugyanis alapvető tévedés teljesítményelvű módon szemlélni. Úgy értem: ha te a családot meg a barátnőt sikernek tartod, akkor nekem úgy tűnik, mintha teljesen figyelmen kívül hagynád azt a tényt, hogy ezen területeken rajtad kívül más, veled teljesen egyenértékű emberek akaratát is számításba kell venned. Amit te nem irányíthatsz semmilyen módon, csak egyet tehetsz: tiszteletben tartod azt.
A párkeresés és családalapítás ugyanis nem sportverseny, meg nem is gyorsasági rally.
barátnő család stb...
de ezen már nem is gondolkodom
mivel tudom nem érek sikert ez ügyben
Az esély az mindig ott van, azt hogy azt észrevesszük-e, megragadjuk-e, bátrak vagyunk-e kellőképpen az rajtunk múlik.
Egyébként sehol nincs az megírva, hogy az embernek boldognak kell lennie, örülni kell a legkisebb dolgoknak, és mindenhez pozitívan hozzáállni, még akkor is ha a poklot járod meg. Hinni kell!
Igazad van!
Te vagy az elrettentő példa.
és szerinted mit tegyek probálkozak és ahányszor probálkozok anyiszor baszarincsak rá
és szerinted ez jó vagy így van értelme a egésznek?
szerintem egyáltalán nincs
elöször a bizonyos tagok beszologatása miat írom
bármenyire is hihetetlen igen
de rá kelet ébrednem hogy anyira felesleges az egész
értelmetlen
További ajánlott fórumok:
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Karácsonyi jókívánság mindenkinek :) Boldog karácsonyt!
- Sajnálok mindenkit, akinek nyűg a meleg, mióta nyavalyás...
- Küldj egy ölelést akinek szeretnél vagy akár mindenkinek!
- Nagyon boldog, békés 2010-es évet kívánok mindenkinek!!!
- Mindenki ide, akinek az életét megkeserítik a fáraóhangyák