Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Nincs meg a link. De van egy történetem. Ülnek a varjak a közlekedési lámpa drótján, csőrükben egy dióval. Amikor indul a kocsisor, leejtik. A kocsik persze feltörik a héjat. De a varjúk várnak. Amikor zöldre vált a lámpa, akkor repülnek rá. A gyalogosoktól már nem félnek. Van egy másik is... :)
Másképpen okosak gondolom :D
Nem, nem láttam.
Belinkeled?
Egyéniségek. Okosabbak, mint a kutyák. Láttad a videót a lámpás kereszteződésben? :D
Amikor óvodába jártam, mindig károgtak az udvaron, és jöttek mentek :D azóta a szívem csücskei :D
És amikor ősszel tele van minden dióhéjjal :D mert elhordják és szétdobálják :D
Láttam videókat. Elképesztően okosak... :)
Én a varjakat egyszerűen imádom :D
Elvileg nyugis helyen van, de még nem sikerült felfedezniük.
Várom hogy jöjjenek, annyira jó nézni őket... :)))
Én minden madarat szívesen látok. Imádom, ahogy versengenek a kajáért. Ül a Homo Sapiens (talán) több kiló madárkajával a spájzban, de ezek a gyagyás tollasok őrjöngenek. :)))
Igen. :) haláliak...mit össze röhögtünk már azon, hogy melyikük az őszanyó, vagy őszapó-lány, vagy őszapó-tojó... Ilyen nevet..:))))
Majd jönnek, ne félj. Aztán,ha felfedezik, le se lehet őket vakarni. :DD
Amúgy nyugis helyre tegyétek, hátha amiatt nem mernek odamenni.
Az őszapó a kedvencem! Gyönyörű madár. :)
Nem láttam még...viszont a kutyusunktól nem félnek. Se a macsekok, se a cinkék. Nyilván süt róla, hogy ő a világ legjámborabb ebe. :)
Varjak is vannak, de azok messzebb kárálnak. Ölég hangosan :D
De van még egy balkáni gerle, 'aki' iszonyú kis balfék, mert a cinkék és őszapókák simán elkergetik, ő meg várja a sorát egy ágon csücsülve. :))
Mi idén raktunk ki először madáretetőt, de sajna eddig egy madár se tévedt erre... :(
Most stílusos a Hó var jú .
...és a macskák is vadásznak..., mármint az etetők körül?
A verebek is aranyosak, de én még a varjakat is szeretem.
Nálunk is minden fehér.:)
És nálunk is tömik a kis fejüket a cinkék a kertben. Jó őket nézni,ideszoktak... pár ezer verébbel együtt, de sebaj. :D
Ugye egy festményben sem csak fekete és fehér létezik...és utólag is bocsánat kérek Tőled...
Nem akartalak semmiféle módon megbántani, én csak egy másik 'képet' festettem...DDD
Ma kinéztem a kertbe és végre azt láttam, hogy a cinkék eszik azt az etetőgolyót. Tök cukik ahogy felváltva esznek. Ott lógnak rajta.
Doki :D ettől még lehet jó színész :))
[link]
Jó reggelt D
Most már itt is esik a hó :D
Akkor csak simán aludj :D
már lehet hogy semmit, olyan álmos vagyok. Az érdeklődési szintem nullára csökkent.
Szép álmokat!
Mit olvasol?
Én most vettem egy Vámos Miklós könyvet :D
Jóéjt :) Na olvasok még, aztán alszom.
A nem tankönyveket meg egyszerűen kidobtam, ha valamiért berágtam a témára.
További ajánlott fórumok: