Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Amiras, de a te hozzászólásod empátiáról tanuskodik.... És nem azt mondogatod, hogy Te mindeható vagy, mint Solair és mindenki más átlátszó és defektes...
Neked van egy véleményed és azt úgy tárod elénk, hogy igyekszel ezzel nem megbántani másokat...
Ne haragudj, amit te írsz az ugyanúgy olyan elképzelt, mint amilyen a másik oldalé.
Ha nem így van akkor most bizonyítsd be!
Ha nem tudod bebizonyítani akkor pedig kár kijelenteni valamiről, hogy ez így van.
Nincs egyedül. Én megpróbálok mindig elgondolkozni az engem ért dolgokon és általában nagyjából be tudom azonosítani, hogy mit miért kaptam. Nem sokat tudok a témáról, de nekem is dereng az ok-okozat összefüggés.
Ettől még nem tudnám feldolgozni, ha elveszteném a gyermekemet és ép ésszel nem tudnám megmagyarázni az okát sem.:(
Akkor most én tapsolok,hogy bemered végre írni a véleményedet...vagy leereszkedsz hozzánk??
Hmmm...nézet kérdése...kezd vele te is amit akarsz.:))
Sajnálom, az ezzel kapcsolatos véleményemet már a múltkor is szerettem volna leírni, mikor hasonló téma volt. Nem kell, hogy velem egyet érts. Csak egy visszajelzés volt. Azt kezdesz vele, amit jónak látsz.
:o))
-//-:))
Tökéletes meglátás.
Nézd Encsi, szerintem ne beszéljünk róla, hogy ki von le téves következtetéseket.
Picit ásd mélyebbre magad a témában.
Ha elkezdenél bátor lenni,élni ,érezni ,akkor talán tudnál is .
Egyenlőre csupán ismételsz,idézel ....
Akkor még erősödj picit, mert a pácienseid nem fognak benned bízni, ha azzal nyitsz nekik, hogy te ebben hiszel, meg ezt tartod elképzelhetőnek.
Ebben a tálalásban nincsen meggyőződés ami segíthetne, csak bizonytalanság.
Te meg átestél a ló túloldalára.
Nem vagyok érzelem mentes, én is sajnálom a beteg gyereket, meg a beteg embert, de a sajnálatommal kitörölheti, az nem fog neki segíteni.
Épp azért mondom, mert ilyenekkel foglalkozom. :o))
Empátia és szeretet .... ezek nélkül semmit nem ér a tudásod.