Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Nyaraláskor szigorúan tilos idegeskedni!
Még megszokásból sem!:)))))
Az enyémnek már nem előírás!:)))))
A fiamét meg más vasalja!:))))
Mostanában a vasalásról is teljesen elszoktam!:)))
Szörnyű vircsaft! Már csak a főzésről kéne leszoknom!
Részvétem...:))
Nekem is ma munkából adódóan a puszta ég alatt kell szenvednem egy bő 3-4 órát tuti...elöre utálom... :(
Megint "trikósra" fogok égni :)
Megyek is készülödni.
Sziasztok :)
Adjék Isten!
Ingvasalás a halálom! Hála égnek mostanában csak egykántorban egyszer!:)))))
Reggelt! :)
Kössz a kakast :) gyorsan felkukorékolt, ugye? :))
Jó reggelt :D
Tök jó a mi gugli :))) Schrödinger macskája :)))))
Nem áll fent ilyenkor olyan helyzet, hogy valaki egy életen át nem találja a helyét a világban?
A második bekezdés szerint..
Spirituális szerelem
Nincsenek véletlenek, az is törvényszerű, hogy milyen partnerrel találkozunk. Ezt a találkozást szabadon választjuk annak érdekében, hogy bizonyos tanulási folyamatot tovább vigyünk. A társkapcsolat értelme ennél fogva mindig az egymással való tanulás, hogy végül a vágyott egységet felfedezzük önmagunkban.
Első lépésünk e felé az egység felé a másik emberrel való kapcsolat. A társkapcsolat ugyanis csupán támogatásként szolgál az úton, amelyen végighaladva az egységet önmagunkban találjuk meg. Ez a társkapcsolat igazi értelme.
A társkapcsolatban jelentkező nehézségek tehát mindig belőlem fakadnak, nem pedig a másikból, értelemszerűen tehát csak én tudom megoldani őket.
Keressük az ideális partnert, s közben megfeledkezünk arról, hogy a rezonancia törvénye értelmében csak akkor, tudjuk magunkhoz vonzani az ideális partnert, ha előbb mi magunk válunk ideális partnerré. Így tehát az a társ, akivel e pillanatban éppen együtt vagyunk, pontosan az ideális társunk, minthogy éppen azt a leckét kínálja nekünk, melyet még meg kell tanulnunk ahhoz, hogy valóban ideális társak legyünk
Spirituális pályaválasztás
Amikor egy lélek elhatározza, hogy újra testet ölt, először is megtervezi a következő életét. Ezt a tervet nevezzük hálótervnek.
A lélek megtervezi, hogy milyen beállítottságú legyen az illető. Korábbi felhalmozott adósságaiból kifolyólag meghatározza, hogy a Föld, azaz a természet felé kell többet törlesztenie, így válik belőle
Kertész, állatkerti gondozó, zöld aktivista, gazdálkodó stb.
Ha inkább az emberek felé van több törleszteni valója, így választ humán pályát.
Orvos, gyógyító, masszőr, tanár, védőnő, idősgondozó, ápoló stb.
De amennyiben nem látjuk a hálótervünket, még van esélyünk ráérezni milyen munkát, foglalkozást találtunk ki magunknak megszületésünk előtt. Nagyon szerencsés az az ember, aki azt a munkát végezheti, amelyet eltervezett magának. Ugyanis ebben az esetben a legboldogabb. Hisz minden, ami megegyezik lelkünk vágyával, örömet okoz nekünk.