Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ebből a szempontból lényegtelen.
Nekem elég egy kis jégkrémes bűnözés, és jönnek elő az asztmás tüneteim. Anélkül semmi.
Haspuffadás is simán lehet attól. És az is, hogy nem fogysz. A tej indokolatlanul nagy inzulin választ generál.
Egyébként meg a testalkat az olyan, hogy kinek milyen a hajlama rá.. Van, aki bármennyit ehet, nem hízik, és van, aki a levegőtől is hízik..
Nem literszám iszom.. hanem reggel egy pohár, és este egy pohár..
Most hiányolod a vihart????? szörfözni akarsz???? vagánykodni???? :)
hááátt...és sok hús eszek, sok zsírral, és simán fogyok :))))
Az egyik legfőbb oka az összes légzőszervi tünetnek. De te tudod.
Amit a szüleimtől kapok, vagy amire adnak pénzt, csak azt vehetek a pénzükből.. az meg sokkal drágább.. én szoktam bevásárolni anyuéknak is, amire pénzt adnak..
- és ők mindig a legolcsóbb tejre adnak pénzt..
Sziasztok Balcsiról immár. Sehol a beígért vihar:(
Nem feltétlen kell hogy hasmenés legyen, valaki csak nagyon gázos tőle.
Akkor legalább próbáld ki a laktózmentest.
Nekem soha nincs hasmenésem, és kislány korom óta hashajtókkal élek..
Felnőtt korra ,de van akinek csak később általában elfogy a laktózbontó enzim a testünkből, és a tej és tejtermékek onnantól szelességet, hasgörcsöt, hasmenést okoznak. Nálam évekig csak a szelesség, puffadás volt, majd 30 körül megjelent a hasgörcs is a hasmenéssel.
A tejről soha nem mondok le..
Majd, ha elmúlik a nagy meleg, újra kezdem az edzést, mert szoktam edzeni, csak ebben a hőségben kinek volt kedve? Anélkül is ömlött rólam a víz.. meg a sok vedelés, napi 3 liter simán.. még attól is dagad a hasam, még akkor is, ha nem is eszem..
Nekem a 15 éve tartó puffadásom és hasgörcsöm 1 nap alatt elmúlt, amikor abbahagytam a tejivást és tejtermékezést.
Na igen, az örökségek...más sorházat, mi meg...:-)
Én is inkább teltkarcsú volta, vagy a fene tudja. :-)
Azt hittem soha nem fogok megszabadulni a plusz súlytól...úgy mint Anya.
és még az is hozzájárulhat, hogy terem nálunk paradicsom és szilva is most és sokat eszek belőle.
Húst nagyon ritkán eszem..
Az egy dolog, amiről nem tudok lemondani, az a tej..
Pedig már rég nem eszem édességet sem, mert nyáron nem is kívánom.. még fagyit sem.. egyszer vettem egy-két hete, amikor a sparban szuperszombatos volt.. Máskor soha nem költök fagyira.. nem is telik rá..
Állítólag az elsavasodott test nem tud fogyni ,csak hízni. Savasítanak a húsok meg a tejtermékek. És biztos így van, mert egy időben akármit csináltam ,nem fogytam, csak ha nem ettem szinte semmit. De amikor kísérletezek vegasággal vagy amióta nem tejtermékezek csak néha, azóta másik is észrevették, hogy fogytam. Ehhez nem kell a húst teljesen elhagyni, de egy nap max. csak egy étkezésnél lehet húsfélét enni ,tapasztalatom szerint.
Én 80 kiló vagyok.. de rajtam egyenletesen oszlik el, csak még haspuffadós is vagyok.. ha nem puffadna a hasam mindig, ami családi vonás anyai ágon, akkor csak simán teltkarcsú lennék.. észre sem lehetne venni..
Régen én is igy voltam, hiztam még a viztől is, egy nap ettem egyszer, kétszer, és nem értettem miért közelit a mérleg lassan a 70 kg felé....
Én meg most a forró napokban is egy nap egyszer ettem, délben, és mégis hízom.. ahogy én a levegőtől is..
Máskor is reggel, és este csak tejet iszom, most is csak délben ettem, és mégis dagadok..
Csak most este gyümölcsöt szoktam enni, mert most van bőven a hegyen...
Próbáld ki! :) Biztosan izlene :-)
Én ma a sajttal bűnöztem, de néha belefér egy kis extra fingitáré.
Fini. Ma lehet csinálok este. :-)
Én szoktam olyat, hogy fetasajtot kikeverek egy pici olivaolajjal, darabolok bele madulás olajbogyót, morzsolok hozzá bazsalikomot, ebbe reszelek valami tuti zsiros sajtot, hogy nyúljón ha megsül. Kenyérre kenem és durr be a sütöbe. Ráküldöm a griltt 260 fokon és a sütőajtó előtt egyik lábról a másikra álva várom, hogy kész legyen...egyszerű, de fini :-)
:) van amivel bűnözök...pl. csoki :)
De gabonával soha :)))) Az egyik főmumus :))
Pedig lehet hogy mégis adnék, egy kis bűnözés nem számít a paleoban , max. egy évvel megrövidül az életkorod.
gombás szendvicskrém, krémsajt, kecsap a végén rátéve. Könnyen csinálhatsz. Olyat is szoktam, hogy kenőmájas, tejföl, kecsap keverék reszelt sajttal sütve, na az igazán letehetetlen, csak a fogyása vet gátat az evésének.
További ajánlott fórumok: