Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Engem azért zavar, mert volt már itt olyan személy, akivel többször kommunikáltam, majd megjelent egy másik nick-kel is, ő is ő volt, és nem tudtam, hogy ő ugyanaz..
Meg egy régebbi klubban találkoztam egy olyan csajjal is, aki 4 névvel volt ugyanabban a klubban, beregizett, majd kinevezte saját magát is adminnak, de engem pont beavatott, kinevezett engem adminnak, és megírta, hogy pár nap múlva a másik nickjét nevezzem ki én adminnak, hogy senki ne jöjjön rá..
Akkor azonnal kiléptem abból a klubból, de most láttam, hogy ezzel a névvel is eltűnt a csaj..
Nyugi...:) Én csak olvaslak Benneteket, és nem adom ki magam senkinek.
Egy hoxás olvasó... ok.? :)
Na és te... ki vagy?
Veled sem találkoztunk még itt.. és azt is többször írtam itt, hogy nem is furcsa, jön egy új, vagy majdnem új regis, ráadásul pasi, és pont idetalál azonnal ebbe a topicba..
Általában ők vannak itt több névvel..
Pont ezen gondolkoztam, hogy erre még akár csúnyán rá is faraghat.
A beteg ember meg menjen orvoshoz, vagy szakemberhez...addig nem kezelem az ilyeneket elég betegnek, amig itt van ideje nyofagni, sápitozni, hogy itt fáj, ott nyom, stb. de a dokihoz meg nem megy...akkor, hogy is van?
Szia!
Nem tudom, hogy ő-e az, de még 2008.-ban a pánikos topicban is volt egy hapsi, nem kevés névvel adta ki magát többször tudósnak, orvosnak, de volt közgazdász is, meg különböző nagytudású ember..
Sejtbiológus? :)))))
Szió!
Nyilván többszörös személyiségzavar van, vagy hogy hívják ezt.. Egy csomó személyiség lakozik benne, és ő sem tudja saját magáról, hogy kicsoda..
Annyira utálom, amikor valaki kiadja magát orvosnak, stb.., és akkor oda megy akár egy rákos, elhiszi róla, és bedől neki.. Pedig a rák nem játék..
Sziasztok!
Régebben, amikor más névvel voltam még én is itt, még a névváltás előtt, volt egy hapsi, akinek akkor is már volt egy rakás neve, hol sejtbiológusnak adta ki magát, hogy agykontroll oktatónak, hogy reiki tudósnak, stb.. de folyton lelepleztük.. lehet, hogy ő lenne ugyanaz?
Bizony.
Össze kéne fésülni ezt a két ágat. Csak még mindig sok a szkeptikus. De szerintem ezek az emberek az életük során fognak találkozni más módszerekkel, nem csak az ö általuk favorizáltal. Mert biztos erre felé fogja öket lökni az élet és annyira vakon semmitől sem volna szabad elzárkózni. Ennek törvényszerű szaga van :)))
Azon gondolkoztam múltkor, hogy ugyebár régen, a természeti népek, mármint ilyen bennszülöttek meg mittudom én, maják:)) állítólag tisztában voltak az energiával való gyógyítással és használták is.
De akkor hogy lett ebből az ami ma van, hogy ezt az emberiség teljesen elfelejtette és kiszorította a tudatból, és amikor megint megyünk a természetes dolgok felé, megint visszajönnek ezek a módszerek.
Szerintem az volt, hogy ahogy tudományosodtunk, rájöttek az emberek, hogy a közvetlen dolgok is hatnak, és nem csak a tudatalatti gyógymódok, és teljesen elmentek ebbe az irányba, szerintem ez nem volt jó. És az sem lenne jó, ha most meg kiszorítanánk az orvostudományt, szerintem összefér a kettő, és a kettő között van az igazi jó.
Mindig is pipa volt, hogy az ő fórumai nem mennek, ezért dühös, hogy ez meg igen:)
Pedig mondtam már neki, hogy ne görcsöljön erre rá csak élvezze, akkor menni fognak oda is.:)
Nahhh, hát én ezt még csak most olvastam.
Tudod...nem mindegy, hogy valaki Űrt , vagy Zűrt hagy maga után.
Valószinüleg nem azért keresik itt sokan a Csabit, mert utálnak vele dumálni, csak a sz@rt kavarja és osztja az észt, ész nélkül. Nem ir fel receptet, nem hiv be a rendelésére controllra, nem tolja le a torkodon a fapálcát, mert nem tisztje, de azt látom, hogy neked már beadta a keserűpirulát...