Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
De bizony :)
Látod, megy ez. Pár tíz év és már ugyanarról fogunk beszélni :)
Nem verseny, de utol fogsz érni, már látom :)))
Bocsika:))
Azért ne az egész emberiségre terjesszétek ki ,ha csak ti nem értetek engem:)))
Drága édes Dokikám ,ennek bizony biztosan el fog jönni az ideje mert itt beszélgetünk,és nem kőbe vésünk gondolatokat.(Legalábbis én).Évek is eltelhetnek és azt mondom ehh,tök hülyeségeket mondtam anno....mert az ember,a lelke a szelleme fejlődik nemdebár?
Éngem nem zavar ha ellentmondok önmagamnak olykor,sőt !:))
Ez annak a jele ,hogy még fejlődöm,gondolkodom,változom....hát nem ez az élet értelme?:))
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor mi is van? A víz a hülye? :)))
Zolcsikának nemrég mondtad, hogy ha azt tapasztalja, hogy mások nem értik meg, akkor ő nem érti saját magát.
Szóval nem érted magadat? :)
Hm. Furi lehet :)
Szerintem minden ember hajlamos arra, hogy magát valakinél, vagy valakiknél többre tartsa. Ahogyan nő az intelligenciánk és az életre való rálátásunk, ez a reflex úgy csökken bennünk és rájövünk, hogy a másik ember nem kevesebb, csak más az összetétele :)
Aki még egy sorozatgyilkost is képes így látni, az már elég magas szinten van. Én inkább az elméletét tudom már, de mindenkivel még nem tudom megcsinálni :)
Szerintem nincs bennünk reflex szerűen. Bár, most, hogy leírtam, lehet, hogy mégis?
Gondolok arra, hogy nekem elég ellenszenvesek tudnak lenni dolgok. Vannak szeterotípiáim bizonyos viselkedésekre.
Ezek szerint nagyvonalú vagy és mindig akarod :)))
Néha ne akard, legyen már benne egy kis kihívás is :)
Hát drága Fata, a te világodban ezt hiheted :) A valóságban bizony sokszor sok sok ellentmondás van a szövegeidben :) Ezt sokan látják ám. Ha nem mondják el neked, akkor nem mernek veled őszinték lenni.
Na de sebaj, egyszer egy szép napon biztos ennek is eljő az ideje :))
Jól látod!:DDD
..ha az akarom:D
Bocsika:))
Nem én szoktam megkavarodni,hanem ti nem értitek...evvel viszont nem tudok mit kezdeni.:))
Ez így van:))
Nálam a viccek is néha komolyak:))
Én beismerem, ha azt teszem, amit másnál sérelmezek. Amúgy előfordul, hiszen én is az úton vagyok még :)
Egyébként ezt szerintem akkor is mondtam, hogy van, amiben az egyik ember előrébb tart, de ugyanaz az ember valamiben meg hátrébb a másiknál, ezért nem érdemes magunkat magasabbra emelni. Persze ez reflex szerűen bennünk van, de közben meg mindannyian ugyanannyira vagyunk értékesek és jók, mint a másik. :) Ebben hiszek, de lehet, hogy mégis belecsúszok :)
Igen, a szokásos következetlenséget :)
Elfogadod a szenvedést, bár te nem szenvedsz. Szükségesnek tartod, bár te mégsem szenvedsz :)
persze, hogy értem. Mindig is értettem, hogy ez hogy működik nálad, csak ne kelljen megindokolni, ez az egy a lényeg :)
Kikerülted a választ. Ez gondolom otthon bejön. Itt nem :)
Ehhez még sok spenót kell, mert itt ügyelünk a részletekre :)
Ó, pedig már örültem, hogy beismerted. :)
Áh! Valószínű, hogy az utóbbi szerint mondhattad... Majd visszakeresem, és leszedem a leplet a kérdésről. :)
Kár lett volna kihagynod.
Ez is mutat valamit.:)
Így van :) Ha ilyet mondtam, hogy én magasabban vagyok, akkor nem voltam hiteles :)
ha azt mondtam, hogy ha a homosexualitást elítélitek, akkor majd rá fogtok jönni, hogy van feljebb, akkor asszem hiteles voltam mégis :)
:) hozzá még nem hasonlítottak. Köszi :)
(nem én vagyok, csak hasonlít kicsit rám. :). )
"Nem hiszek a szenvedésben,hanem elfogadom a létét.
Nem szenvedek a fájdalmak miatt,mert tudom hogy okal történnek"
Na most akkor van szenvedés, vagy nincs? Ezt most nem értem.
Ezt írod:
"Nem hiszek a szenvedésben,hanem elfogadom a létét"
Azután ezt:
"Nem szenvedek a fájdalmak miatt"
Most akkor ha nem szenvedsz, akkor nincs mit elfogadnod.
Igaz?
ejej:)))