Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ki. Nem tudom pontosan hogyan, de ki lehet. Más is meg tette már, amikor rápirítottam, hogy a magyar nyelv nem ismeri ezeket a szavakat :))))
Szerintem te is simán megcsinálod, moderátor nélkül. Nézd meg. Egy emlékezetes fórumom nekem is volt :))) megnézem tudok-e címet javítani.
Az a baj, hogy valami lüke elterjeszti, hogy ha nekem ellentmond valaki, akkor ez és ez.
Erre mi történik? Ha én mondok valakinek ellent, akkor ez lesz az érv:)))
És valójában én nem mondhatok ellent :))
Mindegy. Én ellent fogok mondani, ha mást gondolok. Ez van. Aki meg ezt nem bírja, az meg azt fogja írni, hogy én nem bírom :))))
Azt írtam, a boldogságot ez jelenti nekem első sorban. :) persze, minden kell, de az egész ugye onnan indult, hogy a kényelmes, normális, átlag-élethez minden megvan, de ettől nem teljesen boldog az ember. Kell valami plusz. Ezt én magamban találom meg, és az emberi kapcsolataimban. Azokban, amelyek a leginkább fontosak. :)
Miért lenne benned a hiba?
Amúgy meg nem estem neked. Nekem estek mások, mert pont úgy félreértették, mint te.
Azt írtam, hogy aki egész életében mindennek örül, az inkább bárgyú, vagy álszent.
És kb 3 szor írtam le, hogy nem rád írtam, mivel te nem azt írtad, hogy te egész életedben ezt tennéd.
Szóval nem kell támadásnak venni, ami nem az. :)
Szia. :) Jó bulizást.
Szóval hol a határa annak, hogy kiknek az élete miatt nem érzed magad boldognak? Ha valamelyiküknek éppen gondja lesz, akkor te nem leszel boldog? Akkor lehet, hogy sosem leszel.
Én harmóniának nevezném önmagammal.
De mivel van egy nagy családom és barátaim, akiket nagyon szeretek és ami velük történik az befolyásol abban, hogy "boldognak"érezzem magam folyamatosan, de nem is ez a célom.
Sziasztok, megyek bulizni!
Tényleg az? és ez mit jelent? vagy nézzek utána? vagy azt jelenti, hogy szuper vagyok és minden hepi? :D
vicc volt :D tudom, nem ilyen egyszerű LOL
(Komolyan kacagok magamban :D )
Csaba! Ez így igaz! Ahogy az almasav is lúgosít, meg az alma is.
A természet csodája..
Így van. A boldogság tudod mi? : ) Hogy leszeded a rádragadt dolgokat. És szabaddá válsz. Szellősnek fogod érezni az életedet.
Ez a boldogság. A többi csak plussz, vagy minusz, de ez az alap.
Jó, én így tudom és ezt tapasztalom, hogy nekem a lugos cuccok tesznek jót. Akkor ez miért van így?
Nyugodtan győzködj, vagy írd le, mert ezeket én nem tudom, azért kérdezgetlek :)