Szerinted be kéne vezetni a magyar iskolákban is az egyenruhákat? Jó ötletnek tartanád az egyenruhát? (beszélgetés)
Szerintem nagyon jó dolog lenne.
Egyetértek dr.no-val.
És a lányok sem tudnának kirívó ruhákban járni.
Ha az iskolaköpenyt nem is (mint már említettétek, úgyis a padban, vagy a táskában kötne ki összegyűrve), - de azt mindenképpen preferálnám, hogy ne járhassanak a gyerekek méregdrága, márkás ruhákban a suliba. Mert az nagyon keserves lehet egy másik gyereknek, akinek a szülei nem tudják a költséges divatot finanszírozni.
Egyébként egy jópofa egyenpólóban semmi kivetnivalót nem látok (esetleg rajta a suli nevével), és szerintem a srácok is elfogadnák.
"Egy év választott el az iskolaköpenytől"
Milyen irányban? :))
Egy év választott el az iskolaköpenytől :)
Sooooooookal később gyarolaton kellet köpeny, de akkor annyi eszközzel dolgoztunk, hogy muszáj volt, ill. ki akar d.u. "anyagos" ruhában díszelegni.
Mindent elmond a kirohanásodról, hogy semmit nem szóltál hozzá a témához, csak trollkodni ugrottál be.
Én számodra levendula mellé egy csepp macskagyöreket is ajánlanék, csipetnyi mandula ízű szerrel, hogy a macskagyörék keresűségét rendesen elnyomja.
További ajánlott fórumok:
- Mi az oka, hogy fiatal tizen-huszonéves lánykák 50 körüli, főleg egyenruhás pasikkal hetyegnek?
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Nagyon tetszenek az egyenruhás pasik! 😍😍
- Tetszenek nektek az egyenruhás férfiak?
- Tinderen jó ötlet Star Trek egyenruhás képet feltenni vulkáni köszöntést mutatva?
- Van valakinek egyenruhát viselő ismerőse, akinek tehetnék fel néhány kérdést e-mailen keresztül?