Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Közelítsük meg picit más szemszögből ezt a kérdést. Köztudott, hogy az állatvilágban sok hím több nőstényt tart. A nőstény is a legerősebb hímet választja, a legjobb gének örökítése érdekében. Embereknél is így van. A férfiakban ott a vadászösztön, a nőkben pedig a biztonság keresése. Genetikailag kódolva van. A férfi ösztönlény, a nő lelki, érzelmi. Egyetlen fránya dolog szól közbe, az érzelem. Nincs tökéletes ember, így tökéletes kapcsolat sincs. Mindig hiányzik valami. Van, hogy a tökéletlenség ellenére annyira fontos nekünk egy kapcsolat, hogy nem szeretnénk veszni hagyni. Ha a párunkkal minden jó, de valami mégis hiányzik és ezt tudjuk másnál pótolni miért ne tennénk? Ha okosan csináljuk mindenkinek csak pozitívumot ad. Pótolod a hiányt, és még a kapcsolatodon is serkenthet.
Csaltak és csaltam is már életemben...álltam mindkét oldalon.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni! Sajnos tudom, hogy milyen az, amikor megcsalnak.... Én most léptem egy olyan szakaszba, hogy úgyan azt megtegyem amit velem is megtettek régen. A párkapcsolatom majdnem tökéletes. Azonban az egyik "kollégám" most csábítgat, hogy legyek a szeretője. A legnagyobb fájdalmam, hogy vonzódok is hozzá, és szeretném is érezni... Viszont nem tudjuk összehozzni a találkozást. Komolyan elgondolkodok, hogy jó szeretőnek lenni, vagy az érzés átfordulhat valami mássá???
Megértem a helyzetedet és azt, hogy a szerető keresése merült fel benned. De ha szereted a férjed és kívánod is, először nem lehetne valami együttes megoldást keresni azon kívül, hogy kerülitek egymást az ágyban? Lehet, hogy a férjednek is vannak vágyai, amiket nem oszt meg veled, mert nem tudja, mit szólnál hozzá. Lehet, hogy neki is kéne valami újdonság a kapcsolatban.
Miért nem próbáljátok meg ezt az újdonságot együtt? Manapság sokan csinálják a párjukkal együtt többesben, eljárnak swingerbe. Sok ilyen párt ismerek, mert mi is járunk, a mi válaszunk a házassági válságunkra a majdnem nyitott házasság lett.
Szeretőt találni nem is olyan könnyű, mint gondolod. Amellett, ha házas ő is, akkor hol fogtok találkozni? Te hogy fogsz elszámolni az időddel? A dugi szerető csak plusz lelkiismereti teher, ha még a házasságodban nem hűltek ki az érzelmek. Amellett éppúgy kialakulhat érzelmi függőség egy házas emberrel is, és akkor már két családot ingattok meg.
Ha csak a szexuális feszültség a bajod, legalábbis nagyrészt ott érzed a hiányt, próbáljátok meg a "csak szex és más semmi" kapcsolatokat közösen. Ezek az élmények, ha intelligensen játsszák, nagyon sok pluszt adnak a házassághoz. Mi a swingerekben nagyon sok kedves, helyes, normális párt, embert ismertünk meg, sőt még barátságok is kialakultak, de egyáltalán nem kerültünk olyan helyzetbe, ami bármelyikünk részéről megingatta volna az érzelmeinket. (az más kérdés, hogy nálunk egyéb problémák is vannak, de az is tény, hogy ezek az élmények nagyban segítik, hogy még együtt vagyunk, házasként élünk és meg tudjuk beszélni a problémáinkat más téren is).
Sziasztok. Teljesen új vagyok itt. Ha nem baj csatlakoznék.
Igazán én mind két fél csapatát erősítem. Voltam megcsalt feleség és most vagyok szerető.
10 éves házasságomba bekukucskált egy harmadik.
Férjem szerint semmi testi kapcsolat nem volt, csak flört. Lehet. Én már semmin nem csodálkozok, de az biztos, hogy bennem olyan szinten összetört valami, hogy el nem tudom mondani.
Azóta teljesen más szemszögből látom a világot. Más ember lettem úgy érzem sokat változtam. Rájöttem, hogy nélküle is lennék ember és legfőképpen nő.
Barátnőm szerint ez a kisugárzásomon is látszik, mert azóta hihetetlen dolgok történnek velem. Soha nem éreztem szépnek magam, sőt. Meg hát nem is 50 kilós vagyok. De egyszer csak elkezdett irogatni egy nálam idősebb férfi. Először játéknak fogtam fel. Nem akartam tőle semmit. Randira hívott én természetesnek vettem, hogy elutasítom. Viszont mikor másodjára is elhívott, magamon legjobban meglepődve igent mondtam. A csókon és forró ölelésen kívül más nem történt. Inkább úgy jellemezném, hogy ismerkedtünk. Viszont azóta azokra az isteni puszikra, csókokra és a forró vágyra gondolok. Már várom a következő alkalmat.
Annyira jó volt arra a másfél órára kilépni az életemből. Nem gondolni a következményekre, az negatívumokra. Anniy volt a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat. Ennyi szép szót és kedvességet nem emlékszem, hogy kaptam volna valaha is.
Nem is tudom, nem ismerek magamra. De jól érzem magam, az biztos.
Nem kell szeretot tartani vagy szeretonek lenni, es a problema megoldva!
Annyi szabad ember szalad az utcan, miert a foglalt a kivanatos??
Amire nem gyanakodnék : Öngyújtó. ha bagózik... sok boltnak saját matricás van. ha már szerető, tudd melyik boltba jár, és " csak " olyant...
Nem a " szexshopba " fellelhetőt.
Golyóstoll, szemüvegtok, telotok.
Nagyon hülyeségnek tűnik / tűnhet, de kedves szeretők, erre gyanakodna legkevésbé a házastárs.
ez is egy megközelítés...
Mi történt azóta veletek most találtam ezt a topikot?Boldogan él a szertővel amíg... ; )
És te neked van párod azóta?Sajnálom h így alakúlt az életetek,az enyém most lép le nem soká ki tudja hanyadik,de most már lelép a szeretővel!
... mint szülőknek, teljesen korrekt és kellemes a kapcsolatunk, de páromnak nem fogadok el jellemtelen embert... ennyi.
Cóval én lexarom, hogy szeretett-e (a maga módján) vagy sem, ha hülyére akart venni.. ez számomra nem szeretet és nem tisztelet.
További ajánlott fórumok:
- Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat