Szerető lettem.. (beszélgetés)
nekem például.
másnak nincs.
pont.
:)
Igen pont a nőknek van agyuk.:D
A másikat miért nem másolod be?
Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik:
- Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és.....
- Én!!! Én!!! Én!!!! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!!!! -szakította félbe azonnal Ádám- ez annyira leegyszerűsítené az életemet....
Éva beleegyezett , neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az elsőt. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszaladt a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba....
Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte :
- Melyik a másik ?
- Az agy, Éva, az agy....
Azért mert a hapsival nem fekszik le eleget a neje:
1. Ez nem biztos, sőt lehet, hogy van egy rokonod akivel osztozol egy fütykösön..
2. Neked nem ad felmentést, hogy kikezdtél egy nős férfival.
3. A nők, legalábbis nagy részük, általában vonzalmat érez az iránt akivel lefekszik. A férfiak nem. Mi lesz, ha beleszeretsz?
legalább őszinte volt.
:)
Tényleg gonosz vagyok.:)Inkább pofonok.:D
Ez a véleményem, ennyi...:D
De vannak olyan férfiak akik akkor is kifelé tekingetnek ha minden rendben van.Tapasztalat,sajnos én a feleség voltam és terhes.
Az exem mint kiderült fűvel fával megcsalt,mivel velem akkor nem lehetett szexelni.Mi azóta elváltunk,de ő a mostani párját is csalja.És mindig ő az áldozat.
Csak úgy leírnám nektek hogy iszonyú fájdalmas megtudni ha valakinek ilyen a férje,és ahol gyerek van egy "család" szakad szét...
Igen... szerintem azt hiszi, hogy ez csak úgy olyan magától értetődő, hogy "visszafogadom", vagy mifene...
Meg hát nekem erősen "Ha ló nincs..."- szagú a dolog nála. :)