Szeretnék még olvasókat az itteni napolómba. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Köszönöm, ha anno úgy gondoltad, sajnálom, ha már nem.
Én is kedveltelek amúgy. És köszi a figyelmeztetést.
Ha észrevettétek tényleg nem nyitottam mostanában fórumot, a ZÁRT naplómra szorítkozok, pont hogy ne idegeljek ki senkit se. Egyetlen vallomás volt ez, megint nem én generáltam a vitát, csak válaszolok.
Be van zárva a napolóm.
Igen, írtam, azt kérdeztem benne, hogy mért szólogatsz be, a mostanihoz hasonló stílusban.
Próbálj meg értelmezve gondolkodni is, ha nehezedre is esik.
Egy szóval nem írtam, hogy odaírtál perverz dolgokat, hanem itt a fórumaidon perverzkedsz ezzel a témával.
Látod most ismerted be, hogy írogattál, tehát legyél figyelmesebb!!!!!
Vidd zártba, látom akad követőd és ott majd simogatják a buksidat.
Honnan tudod hogy perverz volt, ha meg sem nyitottad őket?:D
Olyan ökörségeket hordasz össze, hogy a kutya nem eszi meg. Egyik szavad üti a másikat.
(Annyit írtam kb. hogy mért kell beszólogatni, meg csoffadtozni amúgy.Tényleg, mért kell?)
kac-kac-kac még a magad nevében sem beszélhetsz, mert írogattál, a másokéban meg főleg nem tudsz nyilatkozni. Egyetlen ember vagy, akinek még a leveleit sem nyitottam meg.
De csak a szabályzat miatt nem másolom be, az üzeneteidet. A tartalmukat igaz nem tudom, mert olvasatlanok maradtak.
Fogadd el a rajongóidat, és perverz dolgaid beszéld meg azokkal.
Hányszor kérdezed még meg a nyamvadt farkadról mi itt a véleménye az embereknek?
Ebből látszik, hogy reménytelen alak vagy, nincs egyetlen értelmes hozzászólásod más fórumokhoz, de a témában sem tudsz újítani.
Nem mindenkit kedvel az ember, nem mindenkivel ért egyet, de azért azoknak is vannak más témában értelmes,hasznos hozzászólásai. Neked a nudlidon kivül mi van?
Ha nem vagy még 18 éves, nincs mit keresned a felnőttek között, ha elmúltál már 18, akkor meg ne itt éld ki a perverzitásod!!
És nem kérek privátban kommentet, sosem nyitottam még meg, ha írtál.
Nehéz komolyan venni a "vergődés" szót attól, aki már a hetvenhetedik posztját írja ugyanarról. Ha csak az egyetértés érdekel, ne nyilvános fórumot csinálj, hanem egy rajongói klubot.
Más hozzászólást tőled még nem láttam, ami azt mutatná, hogy nem a gatyádban hordod az eszedet.
Ahha, szerintem meg privátban se beszélget már Veled senki se. Ha beszélgetne, nem itt vergődnél. De, jó hír, én mindig szóvá fogom tenni milyen unalmas vagy, ennyi törődést Te is megérdemelsz 🤣
Szívesen! 😇
Működik a fenét, 2-3 éve csak rosszabbodik, amit művelsz.
Szakember!!
Még nincs sok olvasóm, de hidd el örülök nekik!!
(Normálisabb kommenteket írnak, és jókat eszmecserélünk)
Akkor maradj azoknál, miért is kellene 1001 megerősítés.
Örülj, hogy valaki foklalkozik a nudliddal!!!
Ne haragudj, ha neked igazán komplexusod van, arra nem hívsz vendégeket. Ez nem így működik.
Te mutogatni akarod magad, már láttunk. Keress új porondot.
Ezen könnyű segíteni.
(Rám egyébként ne számíts.)
Ezek szerint nem volt jó élmény :D
(A naplóban a komplexusom kialakulásának okairól írok, valóban naplószerűen, felfedve az okokat, amiért ide jutottam. Emellett beszélgetek az olvasókkal a problémámról, sértődés és mindenmentesen.)
Köszi, így, hogy már láttam a farkad, nem kockáztatnék...
Amúgy meg, te pont leszarod mindenki véleményét. Az elején normális válaszokat meg támogatást kaptál, de te csak fújod a hülyeséged. Baromi unalmas.
Vajon miért nem érdekel senkit?
Rejtély 🤡🤣
További ajánlott fórumok:
- Ábrándozok egy itteni férfi tagról.
- Ha az itteni iskolákban is lenne egyenruha
- Na, most akkor így Húsvétkor, férfiként milyen jelet küldjek az itteni kedves hölgyeknek?
- Úgy gondolom, féltékeny rám egy itteni tag.
- Szeretnék kapni, itteni kedves tagoktól valamit...
- Nekem az itteni "Kedvenc felhasználók" száma, 100! 😉