Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szeretnék még olvasókat az itteni napolómba. fórum

Szeretnék még olvasókat az itteni napolómba. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
tegnap 16:56
Protonka, nyiss új témát inkább!
tegnap 16:50
Nem értem miért nem lehet az ilyet tiltani?
45. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 44. - Pulcsis)
tegnap 14:51

Köszönöm, ha anno úgy gondoltad, sajnálom, ha már nem.

Én is kedveltelek amúgy. És köszi a figyelmeztetést.

Ha észrevettétek tényleg nem nyitottam mostanában fórumot, a ZÁRT naplómra szorítkozok, pont hogy ne idegeljek ki senkit se. Egyetlen vallomás volt ez, megint nem én generáltam a vitát, csak válaszolok.

44. Pulcsis (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:48
Vannak itt perverz vénemberek, akik nőnek adják ki magukat... kb azok állnak szóba Veled, azért ezzel legyél tisztában 🤣 Korábban azt mondtam, a 12 centid ellenére egy értelmes pasi vagy. Na ezt most már visszavonom 😄 Túltoltad, ez már túlmegy az egészséges határokon...
tegnap 14:42

Be van zárva a napolóm.

Igen, írtam, azt kérdeztem benne, hogy mért szólogatsz be, a mostanihoz hasonló stílusban.

tegnap 14:40

Próbálj meg értelmezve gondolkodni is, ha nehezedre is esik.

Egy szóval nem írtam, hogy odaírtál perverz dolgokat, hanem itt a fórumaidon perverzkedsz ezzel a témával.

Látod most ismerted be, hogy írogattál, tehát legyél figyelmesebb!!!!!

Vidd zártba, látom akad követőd és ott majd simogatják a buksidat.

tegnap 14:27

Honnan tudod hogy perverz volt, ha meg sem nyitottad őket?:D

Olyan ökörségeket hordasz össze, hogy a kutya nem eszi meg. Egyik szavad üti a másikat.

(Annyit írtam kb. hogy mért kell beszólogatni, meg csoffadtozni amúgy.Tényleg, mért kell?)

tegnap 14:06

kac-kac-kac még a magad nevében sem beszélhetsz, mert írogattál, a másokéban meg főleg nem tudsz nyilatkozni. Egyetlen ember vagy, akinek még a leveleit sem nyitottam meg.

De csak a szabályzat miatt nem másolom be, az üzeneteidet. A tartalmukat igaz nem tudom, mert olvasatlanok maradtak.

Fogadd el a rajongóidat, és perverz dolgaid beszéld meg azokkal.

tegnap 13:57
Senki nem akar neked privátban kommentet írni, nyugi-nyugi XD
tegnap 13:55

Hányszor kérdezed még meg a nyamvadt farkadról mi itt a véleménye az embereknek?

Ebből látszik, hogy reménytelen alak vagy, nincs egyetlen értelmes hozzászólásod más fórumokhoz, de a témában sem tudsz újítani.

Nem mindenkit kedvel az ember, nem mindenkivel ért egyet, de azért azoknak is vannak más témában értelmes,hasznos hozzászólásai. Neked a nudlidon kivül mi van?

Ha nem vagy még 18 éves, nincs mit keresned a felnőttek között, ha elmúltál már 18, akkor meg ne itt éld ki a perverzitásod!!

És nem kérek privátban kommentet, sosem nyitottam még meg, ha írtál.

tegnap 13:38
Nem kell feltétlenül egyetérteni, a vélemények érdekelnek.
tegnap 13:34

Nehéz komolyan venni a "vergődés" szót attól, aki már a hetvenhetedik posztját írja ugyanarról. Ha csak az egyetértés érdekel, ne nyilvános fórumot csinálj, hanem egy rajongói klubot.

Más hozzászólást tőled még nem láttam, ami azt mutatná, hogy nem a gatyádban hordod az eszedet.

35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - Pulcsis)
tegnap 13:17
A naplón belüli eseményekről beszéltem, nem a privátokról. De egyébként privátban is van, aki szóba áll velem, függetlenül a rosszindulatú fantázia-világotoktól, ami nem mindig fedi a valóságot.
34. Pulcsis (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:15

Ahha, szerintem meg privátban se beszélget már Veled senki se. Ha beszélgetne, nem itt vergődnél. De, jó hír, én mindig szóvá fogom tenni milyen unalmas vagy, ennyi törődést Te is megérdemelsz 🤣

Szívesen! 😇

tegnap 11:28
Azon belül maradok, de nem miattad, hanem mert sokkal jobb minőségű beszélgetéseket lehet folytatni, mint mondjuk veled. Egyébként, aki kommentekben vergődni szokott, az inkább te vagy a lekezelő, odamondó stílusoddal :D
tegnap 11:24
Maradj csak azon a kerítésen belül. Nekem már sok és sokk vagy, a farkad körüli végtelen vergődésed pedig rég unalmassá vált.
31. globus (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:18

Működik a fenét, 2-3 éve csak rosszabbodik, amit művelsz.

Szakember!!

tegnap 11:09

Még nincs sok olvasóm, de hidd el örülök nekik!!

(Normálisabb kommenteket írnak, és jókat eszmecserélünk)

tegnap 11:07

Akkor maradj azoknál, miért is kellene 1001 megerősítés.

Örülj, hogy valaki foklalkozik a nudliddal!!!

28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 27. - Globus)
tegnap 10:11
Pedig kapok megerősítéseket és működik.
27. globus (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:27

Ne haragudj, ha neked igazán komplexusod van, arra nem hívsz vendégeket. Ez nem így működik.

Te mutogatni akarod magad, már láttunk. Keress új porondot.

26. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:23

Ezen könnyű segíteni.

(Rám egyébként ne számíts.)

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Andi6020)
tegnap 08:35

Ezek szerint nem volt jó élmény :D

(A naplóban a komplexusom kialakulásának okairól írok, valóban naplószerűen, felfedve az okokat, amiért ide jutottam. Emellett beszélgetek az olvasókkal a problémámról, sértődés és mindenmentesen.)

24. andi6020 (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:21

Köszi, így, hogy már láttam a farkad, nem kockáztatnék...

Amúgy meg, te pont leszarod mindenki véleményét. Az elején normális válaszokat meg támogatást kaptál, de te csak fújod a hülyeséged. Baromi unalmas.

23. Karmol (válaszként erre: 19. - Pulcsis)
tegnapelőtt 23:10
meg egy leereszo lufi
22. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 23:07
es ezt is anonim nev nelkul nyitottad. akkor hogy
21. Pulcsis (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:11
Minket meg nem érdekel(sz) 🤷‍♀️🤦‍♀️
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Pulcsis)
tegnapelőtt 20:48
Pedig sok mindenre ott a válasz, engem meg érdekelnének mások véleményei.
19. Pulcsis (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:11

Vajon miért nem érdekel senkit?

Rejtély 🤡🤣

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Pulcsis)
tegnapelőtt 20:10
Kispénisz-komplexus napló. :)
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook