Szeretetcsomag, avagy mit is jelent szeretkezni? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretetcsomag, avagy mit is jelent szeretkezni?
Az igazság, hogy a felvilágosítás nem úgy, nem akkor történik meg, ahogy készülünk rá, hanem amikor a legjobb az alkalom. Az biztos, hogy egy ilyen rányitós pillanat nem alkalmas arra, hogy az ember rébuszokban fejtegetésbe kezdjen a kulcsról meg a zárról, meg a zümmögő méhecskéről. De egy alternatív mesének jó, hosszan érlelve a fejünkben, a gyermek meg mosolyog rajtunk, mert ezt ő már rég tudja, csak mi nem is gondoljuk.A "fiatalember" feltételez egy 9-10 éves kort?
Én tegnap épp arról világosítottam fel a 3 évest, hogy a születik a kiscsirke. Nézte, amint a szülinapi tortához választom szét a tojásokat. Aztán eljutottunk, hogy az a kis micsoda benne lehet kiscsirke is, aztán a tyúkanyó melegíti, aztán a kiscsibe a csőröcskéjével kitöri a tojás héját, és, és...És eszembe jutott a YouTube, és ott mindezt látta szó szerinti valóságban. Álmomban sem gondoltam, hogy a torta kapcsán ide jutunk, s felvilágosítok. A gond inkább az, hogy megeszi-e ezután a tojásrántottát:( De elfogadta, hogy amit a tyúkanyó a szárnyai alá vesz, abból lesz kiscsirke, amit nem, azt megehetjük. Lehet az anya pocijában növekvő baba is így esik majd meg, rögtönözve.A kulcsos része meg még idő kérdése, vagy akkorra már tudja majd nélkülem is, mire való a zár meg a kulcs.
Ez gyönyörű!
GYÖNYÖRŰ!!!
és a happy az lett volna, hogy:
"tegnap a szomszédnéni megkérte aput, hogy cserélje ki nála a zárat.." -és akkor anyuci is kapott volna egy csomagot, amin elgondolkodhatott volna, miként is bontsa fel :)
Megengeded, hogy legyen saját véleményem?
Szerintem bugyuta, felvilágosításnak meg egyáltalán nem nevezném.
Már miért lenne bugyuta?
Inkább tanítani kellene az ötletet: hogyan lehet felvilágosítani egy idő előtt érdeklődő kisgyereket.
Aztán ott a zárcsere.
Nálad meg a régi kulcs.
Ajajj....
Nem ám!
Most gondolj bele, van az a nagy bazi kapukulcs, ami lehúzza a zsebedet:)
Szintén.
És szintén bocs...:)
Hát, nekem kicsit bugyutának tűnik.
Bocsánat.
Ez egy csodaszép történet :))
Ilyen frappánsan megfogalmazni!! Gratulálok!!
:) :))
Ugrás a teljes írásra: Szeretetcsomag, avagy mit is jelent szeretkezni?
További ajánlott fórumok:
- Pénzért szeretkezni
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe...
- Dugni vagy szeretkezni?
- Te mit gondolsz? Van jelentősége annak, hogy az első szeretkezéskor milyen fehérneműt viselsz? ;)