Szerek nőknek, amik bevadítnak! (beszélgetés)
Az alkohol köztudottan tompítja az érzékeket, érzékelést, szóval semmit nem ér egy frigid nőnél.
Először is nézz utána mi az a frigiditás, aztán írj okosat. ;)
Én ezekben a netes vágykeltő szerekben nem nagyon hiszek, és kétlem, hogy az ún. afrodiziákumok hogy működénének.
Ám az alkohol! Az a legnagyobb frigideket is d..6óvá teszi.
Zsuuu,Dulika,Zzzmm:)
Elsőleges, hogy egymással legyünk összhangban, de miért ne próbálnánk ki ilyesmit?!Nem feltétlen gyógyszert, hanem természetes dolgokat...
Nincs.Egyetlen ilyet ismerek, íme a csomagolása:
Rosszabb.
Azok nem ilyen qrva drágák :)
Helló mindenki!
Az alábbi történetet más fórumin írtam meg, de bemásoltam Nektek...:)
"Szóval mi ötvenes csajok elhatároztuk, hogy feldobjuk a 30 éves házasságunkat, és a pasikat kicsináljuk.
Vettünk szexboltból netről libidónövelő macatablettát.
A jellemző: vérbőség, isteni bizsergés trallala.....Ár 1000ft/szem 1 csomag=4 szem + kiszállítás.
Szóval az egész 58 kilómból egy dolog bizsergett: az agyam.
De az qrvára, hogy ötezer forintot kidobtam a semmiért.
Szószerint.
A vérbőséget szintén agyilag éltem meg, hogy megint hagytam magam átb...ni.
A barátnőm még rosszabbul járt. Az ő férjének még csak kedve se volt.....Mondtam is a csajnak: Te Ibus! lehet, hogy nem Neked, hanem a férjednek kellett volna letömködni ezt a drága szart."
Üdv Mindenkinek :)
igaz :)
Én meg lehet fiú vagyok :D
:D :))
És kinek is jó?
Mi nem nagyon élvezzük... :)
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek
- Mi kell a nőknek?!
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Miért a csúnya, vagy csak szimplán jelentéktelen nőknek van jó pasijuk?
- Milyen fehérítési módszerek vannak, amikkel tényleg fehéren tartható 1-1 ruhadarab?
- Milyen fogyókúrás készítmények, gyógyszerek vannak forgalomba amik segítik hatásukkal a fogyókúrát?