Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
Macaaaa nagyon ügyi vagy, Gabival együtt :))
Majd a tlaikor csinálunk egy nagy shoppingolos, a balcsikor meg nagy sportolos uszós cuccot :D:D:D
Úgy vagyok, mint a Maca, éhes vagyok de nagyon:(
Olyan háborút játszik a belem, hogy az csak na.. Ha nem lenn azuram:) szerintem már bezabáltam volna:) Még 3 nap és vége, mára a nyelvem is elég lepedékes lett, vszínű akkor méregtelenítek.
Nahh Macaaa kitartás bizony ám, hogy meglesz az eredménye a precíz kitartásnak. Én már csak tudóóóóm! ;)
Gabi te aztán nem carral gurigázol! Nagyon ügyin nyomjátok az uraddal! Csak így tovább! ;)
Mindenki nagyon ügyi ám, ma én is ügyibogyesz voltam ám. Ugyan a tekerés sajni elmaradt a rohadt nagy zuhééjj miatt, remélem holnap legalább sétálni eljutunk...
Sziasztok csajok és Krisz!! Itt vagyok ám, még bírom, de már nagyon nehezen, még 3 nap van vissza, ma vagyok a 7. napnál. És el vagyok keseredve, mert csak -3 kilónál tartok. Ma nem bírtam ki és ráálltam a mérlegre:( Na mindegy majd péntek reggel a végső súly, és úgy döntöttünk, hogy utána se térünk vissza a nehéz kajákhoz, hanem levesek, meg saláták lesznek.
Bella sajnálom, hogy nem tudtál a Tomiddal beszélni:(
Nati tényleg kár, hogy nem lakunk egy helyen, mert mehetnénk együtt. Mi is voltunk délután, de nem futottunk, hanem erőteljes gyaloglás volt 4 km. Az idő is nagyon jó volt, 20 fok. Hazaértünk utána jött egy nagy szél, de az eső elmaradt.
Szaunáztunk egy nagyot, az is jó volt.
Mára a sportteljesítményem kipipálva, mert reggel már fél óra evezéssel kezdtem. Napközben meg ablakot pucoltam, úgyhogy olvadtam rendesen.
Megyek olvasgatni naplókat...
Huhhh csajok meg jöttem én is :-)
Katus mennyit utaljak ????az időjárás jelentésért?
Itt még mindég jó idő van :-)majd biztos éjjelre ér ide ha Cenken 14.45kor kezdte akkor itt+12 óra úgy hogy kb éjjel ,hajnal :-(
az sem lesz jobb reggel viharba menni oviba .
Amúgy ma kinn dolgozgattunk Benivel jól meg fogta a nyakát a nap fürdetéskor vettem észre rajta a pórázt:-))
meg gondolom engem is a karomon látszik :-))
Kaja ügyileg nagyon jó vagyok pokoli éhség gyötör :-(( de tűröm !!mert szombaton be csirkéztem és így erős a stagnálás de a mai munka és a precíz kajálás meg hozza az eredményt .remélem !!
jaaaa, csak nem visz rá a lélek... meg az a baj, h én mindenhova batyuval megyek :D szóval idegesitene h nem tudom h ellopták-e a cuccaimat vagy sem (ha mással futok ekkor ez a para nem jön ki :D)
meg amúgy utálok futni :D mindvégig ugyanazt nézni, csak azért csinálom mert tudom, hogy jót tesz a testemnek :D
Ehhhe Aigner Szilárd elmehet a búsba! :D:D:D Vagy a Németh Laja :P
Amúgy Nati, egyedül is jaú ám futni. Fülhallgató a fülbe, zene kakaóra és irány a surány! Legalábbis szerintem az nem rossz ;)
Anikóó ne is mondd... ilyenkor azért sajnálom a távolságot :(
Amúgy áldjon az ég Katuuus, mert pont ideért a vihar 4-re:D szóval tánciztam inkább másfél órát :D hjajj, hogy megáztam volna :D
:(((((((((((((
Itt dög meleg van, szó szerint.
Na sziasztoook!
Katus ne idegesiccsé! Beszerveztem mára is egy futópajtit, és el akarok menni! majdnem fél 5 lesz mire futni fogunk! :D Remélem addig nem akar ideérni, mert olyan futhatnékom van :P
Amúgy ebéd kemény 2 és fél nari volt, az a fél meg túl magos szal kidobtam :D
Akkor meeeeeeeeeeeegy!
Csajok van egy k. rossz hírem!!! ::(:(:(
ITT OLYAN SZINTEN SZAKAD? HOGY ELVERT AZ ESŐ MINDENT!!! Fúj a szél is mint az állat és olyan sötét lett fél pill. alatt, hogy lassan villanyt kell kapcsolni....
Hát ennyit a délutáni bicózásról :S
A cenki-béka voltam :P
Olyan gyönyörűséges idő van! :)
Most ettem egy kis körözöttet retekkel, de fincsa volt! Mmmmm, jó kis házitúróból. :D
Nahhh......... ennek örülök :-))
Jól van csajok egyenlőre itt hagylak titeket.
Szép napot !!
Nálunk az van hogy Beni nem ment ma sem oviba meg pénteken sem mert az óvónénik tovább képzésen vannak,úgy hogy ketten leszünk egy brigád :-))
az udvarra tervezem a napot kapirgálunk egy kicsit .
Állítólag megint jönb valami 1 napos hidegebb idő Nyugat, Észak -nyugat felől délutánra be kakál :-((
Katus légyszi tudósíts az előre jelzési díjat majd át utalom :-))
Amúgy most kicsit örülnék ha esne az eső minden el van veteményezve jól jönne egy kis csapadék :-))
Amúgy ki mit eszik ?főz?
Én ma a 8.napot gyűröm
E:2 tojás,sonka ,sali
V:zeller,pari,gyümi
Családnak maradt tegnapi pipi leves és főzök ki tésztát még nem tudom mit tegyek rá?? /fedőt :-D/
Nem tudom meg tenni hogy ne jegyezzem meg hogy tegnap este WW-t néztem és piszokul tetszett hogy ki esett az álszent Rácz lány:-))
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?