Szép volt fiúk!!! Hajrá magyarok!!! (beszélgetés)
A franciák és az oroszok a papírforma alapján jobbak náluk. A brazilok, spanyolok és svédek ellen kell/ene/ nyerni.
Kicsit pontosabban kellett volna játszani, sok volt az eladott labda. Ugyanakkor a francia csapat sem azt nyújtotta amit tud.
Megérdemelték volna?
Ha az elejétől küzdenek, akkor igen.
Jól vívott egész nap, bár világbajnokként érkezett, nem hittem, hogy eljut a döntőig. Számomra ezért is értékes ez az ezüt.
A mai termés még, egy negyedik hely: Verrasztó Dávid, hátom ötödik helyezés: Pupp Réka, Hosszú Katinka, Péni István és egy hatodik pozíció: Mihályvári-Farkas Viktória.
Siklósi Gergő párbajtőr EZÜST!! (Élete első olimpiája!)
Gratulálunk!
Igen.
2012, 2016 után most a 2021-ben is győzni tudott a férfi kardozók egyéni versenyében.
Ezzel azt gondolom mindenidők egyik legnagyobb sportolójává vált.
Akkor ő az első aranyunk????
👍
Ma olimpiai megnyitó 13-kor, M4-en!
Viszont d.e. 10,15-kor kezdődik az evezés, szintén ott nézhetjük.
Mert hogy addigra a fél falut hazaküldik pozitív teszt miatt???
Meglehet, hogy célszerűbb lenne, bár sajnálnám a versenyzőket, akik évek óta készültek, törték magukat edzéseken azért, hogy itt megmérjék tudásukat...
Vagy nem ez miatt gondolod, hogy esetleg elmarad?
Úszásban 2 arany, kajak-kenu 2 arany, vívás 1 arany, illetve bírkózás, öttusa, esetleg cselgáncs, közül valamelyik, ahol én azt gondolom nyerni fogunk.
Persze még az sem biztos, hogy lesz olimpia...
Lehet nem bízik az oltásokban.
De én sem utaztam volna, a körülmények tudatában. Napi egy órát sétálhatnak egy parkban, figyelik minden lépésüket.A szállodájuk szintjét sem hagyhatják el a sportolók. A hölgy elviekben esélytelen, igaza van, hogy nem megy ki raboskodni Japánba.
Hallom a rádió hírét, hogy az olimpiai faluból eltűnt egy ugandai versenyző, és már törölték is a versenyzők közül. ???
Mint hogy elkezdenék keresni! Talán valami baj érte, vagy eltévedt, vagy akármi! Elmegy a világ másik végére egy sportverseny miatt, és csak ennyi?
A sportágak logoira kattintva megjelenik a sportolók képe, akik at adott sportágban indulnak. :)
Azt még ki kell adnom magamból, hogy mélységesen felháborodtam Timi döntésén. Hogy elindul a hazai pályán, hazai közönség előtt játszani, holott tudta, hogy egészségi állapota miatt az is kérdéses volt, egyáltalán bírni fogja-e végig. Így megaláztatni saját magát, nem is tudom, mit gondolt.
Kb. 2 nap múlva a rádióban hallgattam az edzője nyilatkozatát (nyögését), hogy sajnos akkora a baj, hogy hónapok alatt fog tudni egyáltalán fájdalom nélkül járni. Akkor miért kellett egyáltalán indulnia a versenyen?
És ettől kezdve jöjjön az olimpia!
Hajrá magyarok! Nyerjen a jobbik!