Szent István Egyetemen Állatorvosi szak felvétel. (beszélgetés)
szia. én 2004-ben felvételiztem oda utoljára, és akkor biosz és kémia voltak. a ponthatárra úgy számíts hogy rengeteg lesz, nagyon nehéz bekerülni. nem elkeseríteni akarlak, de Én 5X felvételiztem és úgy tapasztalatam hogy a fele férőhely minimum le van előre zsírozva... bár azóta lehet változott mert variáltak a szakokkal meg ugye az egész oktatási rendszer átalakult...
pedig nem vagyok buta, mert amikor mást is megjelöltem, akkor 3 másik helyre kapásból felvettek... és 2005 óta az ELTE-re járok... ebből gondolom hogy nem Velem volt a baj. De Neked menni fog :) tanulj nagyon sokat :)
Sziasztok!Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne, hogy valaki nem e tudja hogy az állatorvosi karra milyen érettségit kell pontosan tenni, és hogy nagyjából mennyi a ponthatár?
Várom válaszotokat!
További ajánlott fórumok:
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Milyen nyelvvizsgát ajánlanátok? (már évek óta nem sikerül, próbáltam jópárat, 3 éve csücsül a diplomám az egyetemen)
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Hallottatok a pécsi lövöldözésről itt az egyetemen? Ma volt, dél körül!
- Baba az egyetemen. Avagy hogyan legyek egyszerre jó anya, példás feleség és évfolyamelső...
- Valaki megtudná mondani, hogy a Szent István Egyetemen, Gödöllőn, mikor lesz a diplomaosztó?