Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Ritunak jobbulást,szegénykém!
Zodkacaj,szerintem,ha nem szeles az idő és süt a nap, rövis időre ki lehet vinni.Persze jól bebugyolálva,szélvédve.
_m,lpok-ez Andris véleménye:)
Ancsa!jó volt Rólatok olvasni:)Olyan édes Andrisod!A haja...nagyon aranyos:)
Kikata,tök jó,hogy Sparky ilyen okos kutyus.Manna meg csodálatos,hogy ilyen fáradhatatlan.
Na megyek,mert Andris ide ült az ölembe és nagyon harcolunk a billentyűkért:)
szerintetek hányhetesen lehet kivinni a kisbabát a levegőre. Most vagyunk 2 és fél hetsek és már nagyon vinném egy kis sétára.
Ritu mielőbbi gyógyulást neked !
Ancsa elfelejtettem írni nagyon aranyos Andris ::.
Ancsa!
Andris gyönyörű baba, bár én már megcsodáltam élőben a kórházban:)))
Örülök, hogy kicsit jobban vagy...
Én is kezdek magamra találni.
Írtam pár sort a naplómba, nanááá hogy arra sincs időm vezetni, így csak egy kis füzetbe írom a mindennapjainkat a mellett, hogy mikor melyik mellemből szoptattam és mikor volt peluscsere (el ne felejtsem:)))
Tettem a naplómba képeket is:)))
puszi Mindenkinek!
Ritu!
Gyógyulj meg gyorsan!
Ancsa szívből gartu mégegyszer gyönyörű fiad van:)
Fildus , reméljük Ritu hamar meggyógyul! Szorítunk értetek és gondolunk rátok!!
Jaj, jobbulást szegény kicsi lánynak!
Ancsa, szerintem meg tök jól nézel ki:)
Sziasztok!
Fantasztikus nap van mögöttünk :), családilag résztvettünk egy retriever találkozón, kunszentmiklóson egy nemzetiparkban :)... reggel összerámoltuk magunkat, aztán nyakunkba vettük a világot :)... Kb 80 ember, 40 kutya, de Mannát meg sem hatotta, imádta a helyzetet... mászott keresztül kasul, vigyorgott mindenkire.. egész nap azt hallgattuk, hogy még egy ilyen nyugodt gyereket, hogy igazán rosszalkodhatna már, hogy ilyen babát szeretne mindenki, és igazán lízingelnék :)).. egész nap kint voltunk, 5 után indultunk haza, hát rendesen kifáradtunk mindannyian... ja és úgy tünik anno nem csaltak megérzéseim... kisebbik ebemmel szerettem volna terápiás kutyázni, beteg, problémás gyerekekkel foglalkozni, de "közbe jött" Manna... hát valóban jó megérzés lett volna.. Sparky hihetetlenün bánik Mannával, a lányom imádja... mikor már nagyon fáradt volt Manna elvittem kicsit tologatni, hát Sparky ott hagyott mindenkit és jött velünk, és késöbb ugyan ezt eljátszotta apjával... aztán kijebb eső részen otthagytuk kocsiba Mannát, hogy nyugodtan szunyáljon, és Sparky simán visszament ellenőrizni, hogy minden rendben van e Vele :)))..
Ó! Milyen csodálatos , nagy hajasbaba! :))
Gyönyörű fiad van, Ancsa! :))
Örülünk, hogy otthon vagytok, hogy (viszonylag) mindeketten jól vagytok! Ami volt, azt felejtsd is el, csak a szép marad meg amúgy is, azt mondják... És hát egy ilyen gyönyörűségért minden fájdalom bevállalható...
Gratulálok, mégegyszer! :))))
Gyer majd, ha Andris és a közérzeted engedi... Minden apró hírnek örülünk! :)))
Drága Ancsa!
Gratulálok, a 'kis' gyönyörűséges tündérkirályfihoz :))
De ismerős az a piros villamosos takaró! Valamelyik gyerekemet is ebbe tekerték (vagy lehet hogy több ilyen egyforma van) ;-)
puszi Nektek
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?