Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szent Imre kórház szülészete fórum

Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)

6663. Zodkacaj (válaszként erre: 6650. - Kikata)
2009. okt. 19. 12:28
szerintem mint "szakmabeli" adjátok inkább gimibe a fiatokat. nincs olyan szakma amit ki ne lehetne tanulni a gimnázium után...és csak megterheli a gyereket a sokóra .. ahol én tanítok a gyerekeknek heti 40-44 órájuk van a szakmai órák miatt....és teljesen kimerűltek
6662. Zodkacaj (válaszként erre: 6656. - Porc)
2009. okt. 19. 12:25
Tejkő az meg mi?
6661. monstro (válaszként erre: 6652. - Szilvita)
2009. okt. 19. 08:13

Hát igen, gratula neki a hófordulóhoz:) Amikor megismertelek titeket, még neked is és Porcnak is a pocójában volt a fiatalúr:) Most meg már mindkettő fogzik:)

Fidus nektek jól kijuott mostanság a kórókból.Remélem már mindketten javulgattok.

6660. Porc (válaszként erre: 6653. - Fildus)
2009. okt. 18. 21:54
Jajj, szegénykéim...
6659. Szilvita (válaszként erre: 6656. - Porc)
2009. okt. 18. 20:19

Köszi:) Igen, Domi is egy hónapja nyálzik meg tömködi a kezét, de most már ki sem lehet venni a kezéből, fontosabb mint a cumi. És rengeteg nyála van:)

Tejkő? Na, akkor tudom már, hogy nálam is ez volt néhányszor...mindig tanul az ember.

6658. Szilvita (válaszként erre: 6653. - Fildus)
2009. okt. 18. 20:15
Hűha, remélem nem lesz beteg megint. Kijut nektek mostanában a kórságokból:(
6657. Porc (válaszként erre: 6656. - Porc)
2009. okt. 18. 18:12
TEJKÖVET. Tejkő, van ilyen.
6656. Porc (válaszként erre: 6652. - Szilvita)
2009. okt. 18. 18:11

Boldog szülihónapot! Jajj, sajnálom, hogy nyűgizik. Mikinek amúgy elindult a foga (vagy már mondtam?), tömködi az öklét a szájába, és nyálzik - nem lehet, hogy Dominál is kezdődik?

Mannának hódolatteljes üdvözletünk, hihetetlen ügyes kislány!

Jelentem, Mikivel beléptünk a járókás életszakaszba. Nem mintha elengedhetetlenül szükséges lenne, bár hason fekve már nem lehet magára hagyni, mert egyszer már átfordult. Viszont ezzel a járókával tudom magam után vonszolni (kereke van), pl. oda tudjuk húzni az asztal mellé, ha eszünk, most is itt figyel mellettem. Reméljük, beválik.

Ancsával váltottam sms-t, Andriska sajnos kólikás, sokat küszködnek a emiatt, tejlázzal súlyosbítva. Csak azzal tudtam biztatni, hogy eddig nekem is mindig megoldódott. Tegnap egész nap nem jött egy csepp sem az egyikből, estére már majd megbolondultam, aztán pedig, tádám, kiszabadítottam egy tejövet (eddig csak hallomásból tudtam, hogy van ilyen), és egyetlen járatból kifejtem majdnem 100 ml-t, több percig magától spriccelt a tej. Innen már muris volt a történet :)

2009. okt. 18. 17:15
Köszi hogy feltettetek minket is a táblázatba.Nekem Tomi is az Imrében született ugyan ezzel a csapattal 2007.03.16-án.
2009. okt. 18. 17:09

Sziasztok!

Velünk minden ok.Boti szépen gyarapszik ez köszönhető a sok cicizésnek.Le sem tudom venni szinte egésznap.Ma nagyon nyügi csak kézben van el.Tomi meg Vivi odaáig vannak érte.Néha Tomira rájön a féltékenység de tudjuk kezelni.:)

Fildus nállunk is most gyógyultak ki a gyerekek hányásos hasmenéses betegségből.Egyszerre voltak betegek persze igy minden nap mosnom kellett a kakis-hányásos cuccot de annyit hogy a mosogép mindig tele volt.Holnap már mehetnek oviba meg bölibe is,mert a héten az is kimaradt.3 gyerek volt itthon nagyon izgi volt.Még jó hogy apa nem dolgozott igy meg tudtuk osztani a tenni valókat.:)Egyedül nem birtam volna az tuti.

6653. fildus (válaszként erre: 6652. - Szilvita)
2009. okt. 18. 16:55
Köszönöm kérdésed! Ritu alakul, volt két napja egy szuper napunk, tegnap este óta megint nyűgös, nem eszik, nem iszik. Éjjel úgy befosott, hogy a ruhát, a takarót, a lepedőt, mindent cserélni kellett... remélem nem lesz megint beteg :(
6652. Szilvita (válaszként erre: 6637. - Porc)
2009. okt. 18. 10:44

Sajnos mostanában nem bírja (egy hete), nagyjából azóta semmi sem jó neki... Eddig beleraktam, és elaludt kb. egy perc alatt, akármilyen nyűgös volt. Most már 3 hónapos legalább, kirakhatom a lábát, majd még úgy kipróbálom, hátha a békapóz nem tetszik, mert be van nyomorítva szegénykém.

Mannának gratulálok az első lépésekhez!:)

Fildus, Ritu gyógyulgat? Hogy van?

Annyira rohan az idő, Domi ma 3 hónapos!

6651. kikata (válaszként erre: 6645. - Kattantak)
2009. okt. 17. 19:14
Gratulálok! Nagyon ügyes:)
6650. kikata (válaszként erre: 6643. - Lemi09)
2009. okt. 17. 19:13

Hát drukkolok nektek!

Sajnos ezt a 17 éves fiam is így látja, így nem is nagyon tudom rábeszélni a tovább tanulásra. Pedig én nagyon szeretném. Azt mondta inkább kitanul valami szakmát. A középsőt már tuti nem gimnáziumba fogjuk adni hanem szakközépbe. Aztán majd eldönti, hogy hogyan tovább, de legalább lesz valami szakmája.

6649. monstro
2009. okt. 17. 18:05
Az én babóm még csak a fejét tudja forgatni jobbra-balra:)Meg a lábát huzogatni, mikor fáj a hasa:)
6648. kattantak
2009. okt. 17. 18:02

Monstro, Lemi: Köszi :)))..

hát jaja, teper már és pakol...

Lemi, nem tudhatod, gondolnak egyet, aztán csinálják is...

Egyébként van egy két hónappal idősebb barátnénk, mozgásba Manna fejlődik gyorsabban, Ő még csak most állt fel, viszont Ő meg már úgy dumál, hogy csak na.. szóval egyik babónak ez, másiknak az fejlődik gyorsabban, de hát nem is verseny :)))

6647. monstro (válaszként erre: 6645. - Kattantak)
2009. okt. 17. 17:52

Hatalmas gratula kicsi lányodnak:)

Akkor most már majd rohanhatsz utána ezerrel:)

6646. Lemi09 (válaszként erre: 6645. - Kattantak)
2009. okt. 17. 15:31

Hihetetlen ügyes ez a Manna! Gratulálok! :)))

Az én babámnak asszem nem lesz ilyen sietős... még csak most tanul kúszni... Kis kényelmes! Dehát, mindenkinek megvan a maga tempója4 :))

6645. kattantak
2009. okt. 17. 14:07

Sziasztok!

Utóbbi pár napban nem nagyon volt időm jönni... látom mindenkinél szépen fejlődnek a babócák :)))...

Nálunk újabb nagylépés történt: Manna elindult :))).. csütörtök a hivatalos dátum.. már egy pár lépést tett az utóbbi időben, de most már megy mint a kis gép:)))... és ráadásul olyan szerencsénk volt.. pont Apával volt itthon.. gondolta csinál róla egy kis felvételt... és egyszer csak azt látja a kamerába, hogy a gyerek száguld fel két lábon... és annyira teccik neki, hogy szinte mindenért így megy :)).. valszeg ennek köszönhető, hogy éjszakánk brutál volt, illetve, nem is éjszaka, inkább reggel 6-kor sikítozva ébredt, és nem is maradt el, csak úgy ha vele voltam... azt hiszem most dolgozza fel ezt a nagy lépést... hihetetlen, és még csak a jövőhéten lesz 10 hónapos.. :))

6644. rencsilany (válaszként erre: 6642. - Fildus)
2009. okt. 17. 13:25
mi újság Rituval?
6643. Lemi09 (válaszként erre: 6641. - Kikata)
2009. okt. 16. 23:35

Sajna... És hiába pályázunk meg bármit, mindenhonnan az jön vissza, hogy nagy a túljelentkezés. Sokan megírják azt is, hányan jelentkeztek a munkára... Nem ritka, hogy 120- 150-en... Ennyit arról, hogy nem is olyan magas a munkanélküliség!

Hát ez van. Remélem, azért hamarosan lesz valami, mert kezdek félni a hülye hiteltörlesztés miatt.

Ő már levonta a következtetést, nem volt érdemes 2 diplomára annyi időt, pénzt és energiát áldozni.

Reménykedünk... Nem tudunk jobbat.

6642. fildus (válaszként erre: 6611. - Monstro)
2009. okt. 16. 23:07
Én csak akkor adtam neki, ha láttam, hogy fáj a hasa. Étkezés után adtam. Az infacol-nak az adagoló pipettájával adtam.
6641. kikata (válaszként erre: 6640. - Lemi09)
2009. okt. 16. 22:37
Nincs munkája?:(( Nem is tudtam:(
6640. Lemi09 (válaszként erre: 6634. - Kikata)
2009. okt. 16. 22:30
Amíg a párom nem lett munkanélküli, én is este főztem. Most délelőtt főzök, addig ő játszik az utóddal.
6639. Szilvaaa
2009. okt. 16. 20:46
Én is gondolkodom rajta, hogy lassan (ha már nem nagyon jön segítség) rendelek majd 1-1 napra kaját, mert a kicsi úgyis cicizik és ha a férjem dolgozik akkor magamnak és Bálintnak rendelek vmit. Amikor Apa itthon van akkor tudok főzni, de ha 3asban vagyunk akkor elég húzós...
6638. Zodkacaj (válaszként erre: 6635. - Porc)
2009. okt. 16. 15:01
ha kell van birsalmám... anyósom adta azóta sem tudom megcsinálni...szívesen odaadom.. szereted a birsalma kompótot?
6637. Porc (válaszként erre: 6636. - Szilvita)
2009. okt. 16. 12:23
Hogy jött be nektek a mei tai? Én a hordozóval tudok néha időt nyerni, most is itt szuszog rajtam, én meg vasalok. Persze lassabban megy, de még mindig jobb így házimunkázni, mint sehogy. Ébren ritkán szeret benne lenni (lehet, hogy kéne próbálnom más kötéseket, de egyelőre még csak ezt a szembe-beülőset tudom), de sokkal jobban alszik benne napközben, mint ha leteszem, sokkal hosszabbakat és nyugodtabban.
6636. Szilvita
2009. okt. 16. 12:10

Na én nem tudom, de nekem egyre kevesebb az időm, nemhogy több lenne. Domi most sokkal több figyelmet és törődést igényel, mint egy-két hónapja...

Úszik a lakás, iszonyat, hogy hogy néz ki.

6635. Porc (válaszként erre: 6633. - Zodkacaj)
2009. okt. 16. 09:14

Ja, időm az nincs, hozzánk dobozban jön a kaja két hónapja, de azért álmodozni lehet, nem? ;)

Különben pár gyors kaját már főztem azóta, hogy örüljön az uram, meg amúgy sem árt lassan visszaszokni a háztartáshoz. Meg ezek olyan kaják, amik lassan készülnek el, de nem én dolgozok vele, hanem a sütő, és közben még fűt is.

6634. kikata (válaszként erre: 6633. - Zodkacaj)
2009. okt. 16. 08:54
Én vagy több részletben csinálom meg a kaját. Vagy este csinálom, amikor apa már itthon van.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook