Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
:(((((
Sajnálom, Katt! DE lesz MAnnának hamar kistesója, tuti biztos vagyok benne! Gyógyulgasson addig a lelked, csak azt kívánom!
Nagyon-nagyon sajnálom, de okosat sajnos nem tudok mondani. Biztos vagyok benne, hogy ez a kis lélek újra be fog költözni a pocakodban-addig pedig Manna elfeledteti a szomorúságot! :-***
Gyere gyakrabban, hiányzol ám a csapatból!
Sziasztok
Már jó ideje nem írtam, kicsit besűrűsödtek az utóbbbi hetek...
Először is Porc hatalmas gratula, örülök Nektek, jó egészséget, vigyázzatok Magatokra nagyon :)...
Szerettem volna pár hét múlva én is ilyen hírekkel jönni, de sajnos nekünk rosszul alakultak a dolgok :(.. Manna szülinapján (dec 23.) csináltunk egy pozitív tesztet... Nagyon nagyon boldogok voltunk. Január 5-én mentünk orvoshoz... az nap délelőtt bevéreztem... az orvosnál az uh-n megerősítették, hogy babát várunk, minden rendben volt,hallottuk a Pici szívét dobogni.. A bevérzés miatt szigorú fekvésre voltam ítélve, plusz gyógyszert kellett szednem.. Párom egy angyal volt, mindent megcsinált, csak hogy pihenhessek.. Másfél hét múlva kellett visszamennünk ellenőrzésre... Azt reméltük minden rendben, a vérzés elmúlt, teljesen jól voltam. Sajnos nem: a Picurkánk szíve megállt :(, el nem tudom mondani mit éreztem :(, és érzek azóta is... még pár napig velem volt, aztán szép lassan magától megindult :(, végül múlthét szerdán műtöttek meg...
Szívünk egy darabját vitte magával :(...
Manna drágaságunk tartja bennünk azóta is a lelket. Ő jól van, egy kis náthát leszámítva :), imádjuk, kis mindenlébe kanál :), életrevaló Manó :).. Ma kezdtük el a bölcsit.. ma már ott is ebédelt. még végig Vele voltam, de szépen eljátszott már úgy is, hogy csak a háttérből figyeltem.. ügyesen ebédelt is, ebéd után pedig bírtokba vette az egyik ágyat, de ma még nem aludhatott ott, majd azt szerdán... szegénykémnek a koránkelés a legrosszabb, de majd csak megszokja... hiányozni fog ez a két év, ami mögöttünk volt, mondhatom életem legszebb két éve volt :), de túl gyorsan eltelt...
De lüke vagyok! Négyen újra terhesek... És az összes volt fiús anyuka most lányos lesz. De a volt lányos anyukák megint lányosak... :))
Ja ez a 2009 áprilisi csapat.
Én is köszönöm a drukkot, de nem dolgozunk az ügyön, első körben apát kérne jobb belátásra bírni :(
2009.szeptemberi brigádból tudomásom szerint 1 a napokban szült és van 3 kismamink (ha rosszul számoltam, Monstro majd kijavít, elvégre illetékes elvtársnő :)
Köszi, rendes vagy, de még ráérsz. A mi esetünkben legalábbis. Mi idén még nem próbálkozunk. Előbb helyre kell, hogy jöjjünk anyagilag.
:)))
De én már elengedtem a "legyen 3 év korkülönbség köztük" fixa ideámat. :))
Nálunk közös szülinapok vannak, de nem a gyerekeknek, hanem Bálintnak velem (dec.4 és 6.), Sárunak meg Apával(mindkettő okt 4:)))
Inkább az a durva, hgy 2 havonta így össze kell trombitálni a családot:((((
HA lenne még egy (nem lesz szerintem), az csakis nyárra vagy éppen a másik kettőből vmelyik szülinapjára szülessen...
Jajj, Kata, próbáltam már új képeket tenni, csak le van korlátozva a méret, nálunk meg olyan bazinagy fájlok vannak, hogy mindig lepattanok. De majd rábeszélem Gáboromat, hogy kicsinyítsen nekem, én analfabéta vagyok hozzá.
Két oroszlán... hát nem mondom, az egy még elmegy, ha tudja az ember, hogy kell bánni velük. Én szkeptikus vagyok ebben a 12-féle horoszkópban, de Mikivel az a helyzet, hogy abbbszolút tipppikus oroszlán. Na most ebből hogy kettővel hogy fogok itt a manézsban megbírkózni, meg ők egymással, hát arra magam is kíváncsi vagyok...
Szülinap: nekem igazából mindegy, szülessen, amikor ő akar. Ha netán egyszerre van a szülinap, szerintem még akkor is jár a külön ünneplés.
:) én se ügyeletes doki, se ügyeletes szülésznőt nem láttam:) Csak a fogadottjaimat:) Nekem jó volt ez így:) Bevállalnám másodjára is:) de hát ezt úgyis természet atyánk intézi:)
Az oroszlán pasik pedig nem kis egyéniségek:)) De azért jobb lenne ha nem egy napon születnének, hanem mindenkinek meg lenne a saját kis szülinapja:)) De ez csak az én véleményem:)) Lehet Porc anyuka nem így gondolja:)
Lemi neked és Ancsának pedig megy a drukk:))
Köszi sáru köszöntését:)))
Gratula az újabb kiamaminak:))))
Én úgy szültem Sárut, hogy Vera reggel 7-től volt ügyeletes de már előző estétől bent volt, mert rajtam kívül még 2 szülő nője volt. Beosztottuk az idejét, mert az egyik egyik megszült hajnalban én reggel 8:35-kor a harmadik meg este. Vagyis több, mint 24 órát volt bent és rajtunk kívül volt még szülés napközben. Az megvan videón is (csak hang) ahogy az én utolsó 20 percemben (8:15-8:35 közt) vagy 5x jöttek be és kérdezték őt, de ki nem ment...
A kettő ügyeletes szerintem nagyon kevés lenne, ha nem lehetne fogadott...
Hát, mert még nem tudom. Majd utólag :)
Amúgy írtam, hogy ha picit túlhordódik, akkor akár Mikivel egyszerre is tortázhatunk. Júli 31. a céldátum, de hát tudod, az az a nap, amire azt mondják, hogy na akkor tuti nem szülsz. Szóval ezt nem veszem olyan vérkomolyan.
De ha már titkolózás, akkor te meg nem válaszoltál a Lemi kérdésére ;)
Jézusmária, ezt a gyanúdat mire alapozod???? :-)
Nem, tuti nem vagyok kismami-sajna :( pedig az idén tényleg jó lenne a génjeinket reprodukálni, Andris olyan jólsikerült kiskrapek :-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?