Szemhéjplasztika (beszélgetés)
IGEN,menjen valaki és szépüljön meg 1 óra alatt!xo
Egy élő referenciát kérünk!
Méghozzá NAGYON!
Én lennék a legboldogabb ha nem halna el a csuklóm havonta egyszer...
1 kezelés Keresztes doksinál és máris csudaszép vagyok:)
Igazából nem is tudom elképzelni a beszélgetést, pontosan mire mondta, hogy elég egy kezelés?
Nem tudom, én nem sem elégednék meg egy kezeléssel, de olyan jó volna, ha lenne egy tesztalanyunk, aki elmegy egy komoly nyúzásra, majd a következőre csak 1 év múlva, vajon lenne e feltöltődés, sztem erre mindannyian kÍváncsiak vagyunk.
Brownie-nak voltak hegei most olvastam,de majd keresek még "hegetlen " eseteket:)
Én már nem mondok semmit: a legegyszerűbb az elmenni és megtapasztalni...:)
(fenntartom a véleményem: mi szerint az egyalkalmas kezelés KIZÁRT hogy sikerrel járna. Lesz egy átmeneti bőrfeszesség.Ha szerencsés vagy és kb 30 éves (nyüzsög benned a kollagén) talán elég 3 havonta...de még akkor sem hiszek az egykezeléses elméletben.
Várom kedves.
1. Az utóápolás egy 600 forintos körömvirág krém.3 napig kell használni,aztán a saját hidratálóid jönnek.Szóval ez kissé kamu szagú...
2.Fertőtlenítés: közvetlenül a kezelés előtt és után.Octenisept.Többet fertőtleníteni egy marhaság.Újabb kamu:(
3. Roller ára:változó. Egy mezei roller 3 ezer ft körül van.Az állítható tűméretű biztos drágább.Pecsételést nem használok. Erről Bali tud nyilatkozni.
4. Bőrgyógyász engedély mint olyan nincs:)Vagy orvos vagy vagy bőrgyógyász és ezáltal van meg a hivatalos engedélyed a 1.5 avagy2.00 millis tű használatára.
De ezen túlléphetünk,mert sokan civilek is otthon kezelik magukat ilyen méretű tűkkel.
Ügyes a hölgy mert ad egy csomó felesleges kenceficét,így emelheti az árait.Amúgy tényleg érdekel a tű méret amivel dolgozik.Ezen sok minden áll vagy bukik...
utóápolás gondolom krémet jelent a lemosó gondolom valami fertőtlenítőt a többi kérdést passzolom.
Mert mennyibe kerül a roller?
Loral majd írok neked egy privit
Ebből az utóápolást és a LEMOSÓ-t nem értem.Pláne az árait...A roller ára sem semmi (persze nem tudom milyennel dolgozik) és a legfontosabb : hány millis a roller?
Bőrgyógyász engedély? Ammi?:-D
Akihez járok tetkóra az a kozmetikus is csinál rollert.
Ő azt mondja előtte teljesen kifertőtleníti a kozmetika levegőjét és bőrgyógyász engedélye is van.
Engem most spec. nem érdekel de most megtaláltam az árait.
Szóljatok hozzá ,hogy milyenek kivi vagyok a realításra. Ti otthon vagytok ebben.
Roller: 5500 ft
Kezelés/ 6500-8500
utóápolás kb 2 hónapig elég. 5000
LEMOSÓ: 1590 4 HÓNAPIG elég
okt-márc elejéig csinálja és 3-4 alkalmat ajánlott.
Amit leírt azt másoltam be.
Nagyon szépen gyógyul. Most lemostam szappannal és befújtam a vizemmel. Most szárad és bekenem az orvos által kapott krémmel.
Szépen kezd a vörös átmenni rózsaszínbe.
Majd holnap csinálok képet addigra már látható lesz a javulás szerintem.
Örülök ,hogy te is ilyen jól állsz.
Majd te is tegyél fel képet ,nagyon kivi vagyok rád.!!:))
Szia Hexi!
Én is érzek még feszíítést a bal szememen, de enyhül, napról napra jobb. A belső borsó féle hólyag már szinte teljesen felszívódott. A szemem külső részén azonban még nem múlt el a csomó féle. Gondolom annak több idő kell, hogy kisimúljon. Az orvos is azt mondta ott vastagabb bőrt kellett eldolgoznia. Türelem Neked is!
Te dolgozol már? Én már 1 hete. Első napokban még jobban elfáradt a szemem, aztán egyre jobb lett. Senki nem vett észre rajtam semmit...
Igen, a kenegetés sztem is nagyon jót tesz, a feszülő, száraz érzést én pl. nagyon rosszul viselem.
Hogy tervezed meddig tart még a kezelésed, miben egyeztetek meg?