Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Igen, tenyleg jot tett a turo, pedig en meg nem nagyon hiszek/hittem ezekben a hazi, nagymamireceptes kütyükben, es tessek. Azt tervezem, hogy holnap reggel felkeles utan is racsapom 20 percre, akkor kipihentebben mehetek melozni. Jajj azert nagyon nem varom, pedig jo helyen dolgozom es nem is kell sokat stresszelnem de azert itthon jobb volt megis...
Hehe Loral, igy van, ahogy Bali irta, Ausztriaban vagyok :-) Itt meg minden parfümeriaban szinte mindent ki lehet probalni. Csak az alapozokkal az a baj, hogy ad1 smink nelkül kene odamenni, ami nem nagyon kivitelezhetö, ad2 hiaba kenem fel es tünik ugy 5 perc mulva, hogy jo, igazabol majd csak 3-4 ora alteltevel derül ki, hogy tenyleg jo-e. De majd ugy csinalom, hogy ami tetszik, hozok belöle termekmintat (azt is adnak szinte mindenböl) es letesztelem itthon es csak utana veszem meg a befutot.
Lemaradtam a kepedröl, pedig en is kivi vagyok am :-)
Hexikém, a természet patikáján nem is csodálkozom,örülök, hogy bevált a túró, de azért többféle szert már ne kenj a pillogókra, az sem tesz jót.
Holnaptól dolgozol, sztem jót fog tenni, nem lesz időd a cicákkal foglalkozni, a gyógyulás is gyorsabbnak fog tűnni!
Fuuu csajok, mennyit termeltetek, nem gyözöm visszaolvasni ;-)))
Lehet egy "hülye" kerdesem a rollerhez? A szemhejakat is ugyanugy rollerezitek? Vagyis föleg az alsot? Mert ott nekem - de sztem masnak is - borzaszto vekony a böröm... Es ha abba 2 mm-s landzsakat belevagdosnak, hat bakker, akkor nekem az lemegy a csonthartyaig sztem... Ha meg nem, akkor hogyan tünnek el a rancok onnet, hisz a szem környeken van a legtöbb?
En meg közben tul vagyok 3 adag tiros pakolason es bar nem tünt el a hurka, de kifejezetten jott tett az also szemhejamnak, tenyleg szepen lapositja, nem hittem volna. Az elöbb meg megneztem egy müsort a tv-ben es kb. 2 oran at lefele - a tv-kepernyöre - sunyitottam szemüvegben na az meg rosszat tett, mert faj a szemem a szemhejjal együtt. Szoval tenyleg nagyon kepleleny meg az egesz...
Gabicica, ne aggodj, a kis csomocskak a hegben tuti elmulnak majd, en azok miatt nem parazom. Nekem pl. 2 napja jött egy ilyen kis csomo az also vagason belül, igazabol nemtom, hogy kenjem vagy se, de ma pl. nem kentem es mintha igy jobb lenne. Most asszem nem teszek ra semmi kenöcsöt.
Balikam, miert nem vagy elegedett a nozival? Vagy csak az önkritika? Te is biztos kis perfekcionista vagy, akinek csak a 100% a megfelelö, vagy inkabb legyen 101, az meg jobb (en detto, sajnos...).
Demminek köszönhetem, hogy megismertem a rollert, annak idején itt ajánlotta a dermaroller fórumot, utána vágtam bele, nagyon hálás vagyok neki ezért!
Bármikor kérdeztem tőle priviben , mindig készségesen válaszolt, ami jól esett.
Ajánljatok nekem valami jó alapozót, használati utasítással ami nem gésa arcot produkál.
Jöhet privibe ,mert nem akarom a fórumot elvinni.:))
Beleolvastam a másik fórumba.
Ti egy fakírok vagytok:))
De a srác tényleg jól néz ki.
Én erre képtelen lennék ,de minden elismerésem a tiétek!
Láttam ,hogy ott demmi nevű fórumtárs bejelentkezget. Tavaly együtt volt a szemhéjplasztikánk,de jól elhagyta a fórumot.
Igen így van.Ott nem apellálunk arra,hogy mit termel a szervezet,hanem kívülről juttatjuk be a hatóanyagokat,többek között olyat is ami eredetileg van a bőrben (pl. hyaluron).
Ezzel a kezeléssel értem el,hogy (fotóim vannak)7 évvel ezelőtti mély nazális ráncaim TELJESEN eltűntek.
Jól teszed:)
Írtam a másik fórumon,hogy tudnod kell a kollagén termelés 50 körül NULLÁRA redukálódik.Tehát csak addig számolhatsz bármilyen kollagén indukciós eljárással.