Szem alatti karikák (beszélgetés)
Gyűri a bőrt? Azaz ráncos is lehetnék tőle?
Sokszor mondom, hogy a karikáimat elcserélném néhány ráncra, de lehet nem is gondolom komolyan.
havi 12e ft kb pár hónapig, utána saját sorsod kovácsa vagy életed végéig (szép arccal ha van kitartásod)
Az jó a karikákra is?
Már gondolkodtam rajta, de nem tudom honnan szedhetnék gyakorlatokat.
És el is felejtettem, hogy sokat masszírozom a szemem alatt, hogy a vérkeringés felgyorsuljon.
Biztos van köze hozzá.
Én a munkám miatt napi 9 órát tuti, hogy bámulom a monitort, de igyelszem minél kevesebbet nézni és ráadásként otthon is szoktam gépezmi még legalább 1-2 órát. Na ezt az otthonit próbálom csökkenteni.
Ezt én is kipróbálom.
Nekem is van ilyen gondom és már tényleg kipróbáltam mindent.
Most a legújabbak:
Többet iszok, többet alszok, kevesebbet gépezek, reggel és este bekenem egy aloe-s cuccal a szemem környékét.
Sokat halványodott. Hogy melyik volt a jó rá nem tudom, de az is lehet, hogy együtt az összes.
Én allergiás vagyok a kencékre, így a festés nem jó.
Sziasztok!
Külföldön élek, de jövő héten hazaugrom Magyarországra. Legyetek szívesek, ajánljatok nekem valami olyan terméket, ami használ a szem alatti fekete karikáknak.
Ha kialszom magam, ha nem, mindentől függetlenül két hatalmas fekete karika van a szemem alatt, nagyon rondák, és még cask 31 éves vagyok, szóval ki kéne még néznem valahogy egy pár évig. :))))
Amúgy OK az arcbőröm, ezzel az eggyel van bajom.
Ajánlottak itt is termékeket nálunk, de átszámítva 15 000 ft-nál kezdődnek, biztos,hogy otthon olcsóbban is megúszom, csak nem vagyok jártas kozmetikai márkák és cikkek terén. Köszönöm a tippeket!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Szem alatti sötét karikák, "táskás" szem.Kinek van rá bevált tapasztalata?
- 40 éves kortól milyen termékek sikeresek a szem alatti ráncok és a sötét karikák eltüntetésére?
- Melyik az a korrektor, ami tényleg eltünteti a szem alatti karikákat?
- Szem alatti sötét részt, karikákat hogyan/mivel lehet eltűntetni? Tudtok ajánlani valamit?
- Milyen korrektort tudnátok ajánlani a szem alatti karikák eltüntetésére?