Szekszárdi babavárók (beszélgetés)
Szia!
Mi lenne, ha a kórházat kérdeznéd meg, mit fogadnak el? Ők csak tudják, nem? ;-)
Mostani viszonyokban sajna nem tudok segíteni :-(
Na ez nem sikerült....sőt, jól felb.....k az agyam.
Talán holnap, ha lesz kedvem visszamenni.
Szia!
Van 1 pediped flexi és liliputiból van több puhatalpú. Én zoknival és anélkül is rá szoktam adni.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Eperlevél, ha jól emlékszem, Te írtad, hogy Pediped cipőtök volt - de mindenkitől kérdem. Vettem egyet picúrnak, és ilyen időben is kell-e hozzá zoknit adni?
Elfelejtettem megkérdezni, de nem is ajánlották. A védőnő azt tanácsolta, hogy inkább várjuk meg az első havi oltást, abban van tetanusz is. Úgy tudom, először mindenképp gyógyfülbevalót raknak, aztán lehet lecserélni.
Mennem kell Hanna nagyon szenved a melegben, Levi anyummal sétál, szerintem meg fognak kukulni....
Majd igyekszem jönni!
Sziasztok!
Szült valamelyikőtök a Pánczél doktornál?
www.babasulypont.hu
Már többször rendeltem innen és minden mindig nagyon korrekt. Igényesen csomagolnak és ha úgy vélik mellé kattintottál, e-mail-en egyeztetnek.Van itt egy szuper öblítő is, ami illóolajos, és 100 ml kb. 25 mosásra elég. Az én véleményem szerint az ecet büdös, ezért nem használom! Az Almawin fehérítő is jobb, mint a mosószóda-ez tényleg kell a fehér ruhákhoz, bár ha babaruha mosásról van szó szerintem nincsen idejük megszürkülni.Csak a lágyítás gond nekem...ha van valakinek az ecetnél jobb illatú javaslata kérem írja meg. Köszi:)))
Én most a szekszárdi bölcsiről kérdeznék tőletek. (A városiról.) Milyen, milyenek a gondozók, mik a felvétel feltételei, mennyi a várakozási idő, mennyibe kerül/hó...? És még örülnék bárminek, ami eszetekbe jut.
Köszönöm!
Köszi a választ!
Én a tisztababa.hu-ról rendeltem, a héten megjön, remélem nekem is beválik. 1 kg. 2.900 Ft Te honnan veszed? Nekem még ecetet ajánlottak, 0,5 dl minden öblítéshez, az talán lágyít.
Nem barnítja a ruhákat??
Gratulálok a babádhoz Bojsza!
A mosódióra reagálnék :
Én csak azt használom éa nagyon jó. A fehér ruhákhoz érdemes plusz fehérítőt adni, mert nem fehérít (mosószóda, vagy Almawin öko fehérítő-oxigénes). A mosóporokba tesznek vízlágyítót, ebből az nagyon hiányzik. Most próbálom megkeresni az öko megoldást a lágyításra, mert 2 hónap mosódiós mosás kezdi tönkre tenni a dobot.
Gratulálok és sok boldogságot!
:)
Köszi a gratulákat!
Tejcsi van sok szerencsére, Hanna igazi haspók (úgy, mint a tesó is volt). Nem is fejek, inkább cicire teszem.
Majd jövök ígérem!