Szekszárd és környéki kismamák (beszélgetés)
Én ezért fogadtam orvost. Nem mindegy ki vizsgál és kinél szülök, persze ha netán pont külföldre megy, az más.De akkor meg előre szól.
Vannak olyan orvosok, akiktől egyenesen félek.Múltkor is simán összekaptam egy dokival, pedig semmi közünk nem volt egymáshoz.De jólesett neki, hogy beleszólhatott.
Szia!
Minden info jól jön.:)Én sajnos egyiket sem ismerem.Még mindig tanakodunk válasszunk-e dokit.Nálad ők választott orvosok voltak?
Sziasztok!
Igaz én már nem vagyok kismama,de azért tudok jó dokikat mondani!Elég sokat töltöttem a kórházban ahhoz,hogy kiismerjek minden dokit.Az első lányomat 3éve a Bakó-Vida párosnál szültem császárral,A Bakó nagyon rendes volt a Vida pedig kicsit pénzsóvár!A második lányomat 4hónapja a Komáromi-Kun párosnál nagyon rendesek voltak mind a ketten.A szülőszobán a Komáromi ott volt mellettem végig amíg vajúdtam,de csak a műtő lett a vége.
Akik még nagyon jók, Ő a Kovács Gábor,Varga nekik az Ergonomnál a Tartsayn van magán rendelőjük.Juan,Imre Józsi ők pedig a medicentrumnál rendelnek maszekul. Remélem tudtam egy kicsit segíteni az orvos választásban.
Próbálok nem figyelni a rossz dolgokra..És nem aggódni egyfolytában,de nehezen megy.Azért igyekszem.
Jó főzést!
Puszi!
kellene,de nem figyelnek...rengeteg rémtörténet van...ne is halld meg őket,az a legegyszerűbb,hisz a te szülésed is egyedi lesz....
mennem kell,majd még jövök,zsebsárkány aluszik,én meg csinálok valami kaját....
szép kismamás napot neked,vigyázz magatokra...
A Faludy egy idősebb ősz hajú doki,nagyon rendes,de már nem vállal szüléseket.
Az ilyenek minek mennek orvosnak,ha nem szívvel csinálják...Egy kismamára főleg oda kellene figyelni..
barbárok....
Faludi???őőőőőőőő nem esik le,nem egy ilyen őszhajú doki???
én az elsőt,aki 8 éves,a Kunnál szültem,kerüld el messzire,a másodiknál nem fogadtam dokit,a Winkler és a Pánczél műtött,őket is kerüld el...nem hagytak szenvedni,a Kunnál megszenvedtem,de császár lett a vége,itt egyértelmű volt,hogy ez is császár,de mivel nem kaptam vér higítókat a műtét után,tüdőembólia lett a vége,2 hét welness a belgyógyászaton...a legjobb a Varga,ő talán még odafigyel a kismamákra....
Itt lakunk albérletben pillanatnyilag.
Még nincs dokim.Bonyhádon voltam az első vizsgálaton,de ott nagyon megkínzott az orvos,másnap el is kezdtem barnázni.Ez miatt elmentem itt a csnt-be,ott a Faludy volt.
most 7 hónapos,7800 gramm és 68 cm...ezek két hetes adatok kb...
3800 grammal született és 55 cmrel....
húúúúúúúú...hát az még elég távoli,de meglátod,úgy elrepűl,hogy csak na...
kihez jársz dokihoz???
nálad láttam várdombot leírva valamiért???oda jártam suliba,eredetileg alsónánai vagyok...
Néztem a képeket nagyon tündér,nagy babának tűnik.
Én még csak az elején vagyok,október 18.-ra vagyok kiírva.Egyenlőre még nagyon aggódom mindenen.:)
igen,nézzétek meg a babanaplómban,ha van kedvetek...:)
ki mikorra és kit vár???kislány,kisfiút???
nyugodtan próbáld ki,csak az előírt 20 ml helyett kevesebbel kezd,engem nagyon kiütött,a szervezetemnek nem volt szüksége ennyi vitaminra,voltak még biztosan tartalékok,és igy szabadult meg tőle ezek szerint...5ml ittam belőle,attól nem volt gond...
a gyümölcsös íze????na azt hagyjuk...:)))
Üdv köztünk!
Én most kihasználom, hogy itthon a párom és takarítunk, egyedül már nehezen megy.