Székesfehérvár (beszélgetés)
Tetszik a kezdeményezés.
Én itt születtem és szeretek itt élni. Hogy hétvégén kihal a város , szerintem nem baj annyira, bár azt gondolom lehetne több színvonalas program főleg nyáron.
Lendítsük fel egy kicsit a topikot! :) Hányan vagyunk Fehérvárról és a környékről?
Mit szerettek a városban és mit nem?
Sziasztok!
Én most kerültem ebbe a városba, és nagyon nem ismerek semmit hova lehet elmenni. Légyszi segítsetek! Azok is irjanak akik itt laknak!
Sziasztok!
Én közel 35 éve itt élek :-)Kaptam jót és kevésbé jót is az élettől, de mindent összevetve, ha választani lehetne újra ide szeretnék születni.
Imádom a várost!
1975-2000-ig bent laktam. Nagyon sok szeglehetéhez gyönyörű emlékek fűznek. Biztossan van sok szép hely de nekem a legszebb. Hét éve úgyan kint lakom Szabadbattyányba de minden nap bent vagyok és látom minden egyes rezdölését a szépségének.Amelett rengeteg ismerősőm itt van a városba. Ők teszik egésszé ezt a szépséget.
Én lassan 40 éve itt élek és nagyon szeretem. Főleg most, hogy átépítik a Vidám Park és környékét. Középkori kalandparkot, makettvárost, wellness központot terveznek.
Az utóbbi 6-7 évben fejlődött rohamosan a város, és a programok is szaporodtak/gazdagodtak.
Sziasztok!
Én is az vagyok, de nagyon!
Sziasztok!
Szintén csak ott tanulok és dolizok.
Sziasztok.
Én nem Fehérvári vagyok, csak ott tanulok.
Szia!
van(nak)!
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?