Székelyföldi Hoxások kerestetnek! (beszélgetés)
Igazbol eg csak par dolgott irtam le ,de remelem majd bovul minden ott is.
Es hogy tetszik ?
Megnezem en is a naplodat.
most találtam meg a naplódad, elolvastam így egy pár kérdésemre választ kaptam..
nekem is vannak naplóim, csak nem nagyon szoktam személyes dolgokat irni, inkább csak akkor ha ki vagyok borulva...s eleget ki vagyok mostanában..
inkább versben , idézetekben , dallban szoktamkifejezni magam..)
igen, s látom tettél fel még képeket...szép hely!
s iskolás-e , vagy az ősszel kezd?
7 eves mult marciusban.
Megnezted a kepen ?
Igen szokott esni itt is csak nem ugy mint otthon sajnos.
Huha az a nagy zuhe ha jol megazhatunk volna mi is .....szeretem az esott es a fiam is elvezi a setalast kozben .
szia Virág!
tényleg ott esik-e egyáltalán?
itt a tegnap is volt egy nagy zuhé..
ma jó idő van , legalábbis eddig!..))
Koncz Zsuzsat en is szeretem folleg a :"Mama Kerlek szamjat amit anyukam tanittot meg mar nagyon reggen.
Egy kis esot kuldjetek ide is ,eleg reggen nem volt itt es ma meg tegnap este porvihar van.
elég jó volt..
ami nagyon tetszett nekem s mindenkinek a koncertek:Koncz Zsuzsa, Boney M. s mások...
én csak a Koncz Zsuzsa koncerten voltam, utolsó este, utánna tűzijáték..nagyon szép volt
a többi a szokásos: nagy tömeg, árusok, borzasztó drágaság... hideg...szombat este szó szereint le lehetett fagyni...esett szombaton...
Milyenek voltak a Szentgyorgynapok?
Remelem ,hogy sikerul hamar munkat talalnod.
sziasztok!
mindkettőtőknek igaza van,nem is tudnánk talán értékelni, ha csupa tejfel lenne az élet..)))
de a sok rossz meg nehézség kezdett már egy kicsit megártani...
valahogy nem jó az arány:
volt egy jó napom Szentgyörgy-napkor, utána 12 nap rémálom, most a hétvégén megint 2 jó..
nem kéne már valahogy munkát kapjak, 6hónap után?
Sziasztok.
Szerintem sem lenne jo ha mindig minden rendben menne es semi gond sem lenne.
A szurke hetkoznapokat egy kis valami jol fel dobja ,mozgasban lendit.
hello mindenkinek...
Mindenhol gondok vannak...sajnos, ez nagyon ismeros...
gondolkodom neha, hogy milyen is volna az elet ha minden siman menne?!?!?!?!
lehet hogy nem is volna olyan jo...vagy megis?!?!!?
sziasztok mindenkinek!
mi kirándulni voltunk szombaton a patak mellé, vasárnap az Olt mellett, mi is megpirosodtunk egy kicsit, pedig nekünk szép kreol bőrünk van...
a hétvége jól telt, de már kezdődnek a gondok..(((
Jo fozest kivanok neked akkor es egyben jo etvagyat is.
A husleves az tenyleg nagyon finom mi is szeretjuk ;)
Kellemes vasarnapot kivanok mindenkinek en is.
Helloka, megjelentem en is...
Ami az idot illeti, napkozben tenyleg nagyon meleg volt/van... A tegnap mi jol le is egtunk, oly annyira, hogy Mackom most szinte napszurasosan fekszik az agyba es pihen...amugy ott ahol ert a nap en is jo piros vagyok...ez az atka a feher bornek...ez van...na de ejjel nagyon hideg volt...szerintem kb. ugy 2-3 fok es en megfagytam az autoban...de a halaszas eleg jo volt...fogtunk is par halacskat, es nem is kicsit...Most mennem kell, mert a husleves igy nem fog soha elkeszulni...
Szep es pihenos vasarnapot mindenkinek!
Haho
van itt valaki?
Te jó ég! 43 fok?
Azt még nyáron sem kívánom magunknak... habár mióta Picurom van egyszerűen nagyon fázóska lettem, két "szvetter" kell a házban és egy az utcán és nagyon csodálkozom, hogy mások hogy tudnak rövidujjúban sétálgatni... na de ezt a várandósságra fogom, és biztosan jövőre elmúlik ;)
Egyébként szép tavaszi napsütésesek a napok már nálunk is, csak mikor lemegy a nap akkor nagyon lehűl, ahogy Derilla is írta.
Szép hétvégét nektek!
most néztem az este a tv-ben, nálunk és Szterkóéknál, olyan 15-17 fok, esetleg nappal 2ö körül,..
éjjel még hidegebb, közel a o-hoz!
a tegnap du-tán azt hittem lefagyok gombászás közben , olyan erősen hideg szél fújt!
a brassai hegyekben, s idelátszik a Csukás is, még a tetején hó van...(
há' mitől legyen meleg?
de te hol vagy hogy olyan meleg van?
úgy kb..)?
a fórumon hamar lehet!..)))
de itthonra gondoltam Szentgyörgyre..
nem azt irtad, hogy szoktatok hazajárni?
Te is legy nagyon vidam es boldog.
Orulok ,hogy van ez a forum,jo erzes mindig itt lenni.
Otthon milyen az ido ?Nalunk nagyon meleg van 43fok korul ,kuldok nektek kicsit haza belole.;)
Nahaaat de nektek ,gombaszni mentek.
En is szeretek jarni ,de sajnos amire haza megyunk akkora mar vege a szezonnak.
Most nem ertettem bocs ,a forumra gondoltal?ha erre jarok.
Tollem nyugodtan indulhat a talizas itt is es otthon is.na szep napot mindenkinek.
dehogy!!
van már gomba a rétben: májusi perszke és szegfűgomba, s kezd kinőni a csiperke..
csak hideg van nálunk, eső után kéne egy kis meleg is..