Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Mivel újszentivánon lakom, igy a védőnő kérdés adott(mondjuk amugy is, ha a körzeti a kötelező), de azért nem díjaznám, ha minden beutalóért be kéne menni szegedre...
A megjelenéssel nincs gondom, mert ha kell, akkor kell, de hogy ne tudjon beutalót adni.....
Csütörtökön kiderül, mert akkor megyek az itteni védőnőhöz.
Igen, komoly.
Meg kell jelenni 4x, hoxg megkapd az anyasági támogatást, de ha nem akarod megigényelni akkor nem kell.
Van egy rossz mérlegük is ami nem működik, megmérik a vérnyomásod. Van két 21 éves védőnő, tanácsot ott ne várj semmit.
:-)
Úgyis 3 nevem van,egy lány,és két fiú. :-)
Nem értettem félre.:)
Van olyan amúgy, hogy spontán ikrek lesznek, egypetéjűek, plussz a másik beültett is megmarad és 3-as ikrek lesznek. Sokkal több a lombik során az egypetéjű ikerterhesség.
Szia,
köszi az infót,
de ez komoly, hogy a beutalókért be kelljen menni a vasas-ba?
És a dokim nem adhat beutalókat, ha úgyis megyek hozzá vizsgálatokra?
Ez marha "érdekes".... tényleg nem tűnik egyszerűnek :)
azért köszi.
Szia ded!
Köszönöm drága vagy!
Nem gondoltam,hogy idáig eljutunk. :-)
Bár,ma rám hozták a frászt,mikor telefonáltam,sírtam is egy sort az idegtől,a naplómban le is írtam.
hihihi:-D
Elképzeltem dokinéni fejét,abban az elképzelhetetlen helyzetben,amikor uh-n 3 embrikét lát,mikor csak kettőt tett vissza. :-)
Mit nem adnák érte!!
ne érts félre,nem vagyok én szexmániás,de azért nekem is vannak szükségleteim. :-)
És gondolom,beülti után úgyis meg lesz tiltva egy időre.
Az is oké,hogy Apán lehet segíteni másképp is,de rajtam?Mert gondolom,beülti után pont az orgazmus a legveszélyesebb,és ezért tiltják.Vagy rosszul gondolom?
Sziasztok:-))!
Nem győzök visszaolvasni:-)!
Erika! Nagy gratu, drukkok mennek továbbra is+++++++! Puszillak.
hala, Dragonbaby, Monik üdv:-)!
szendreka! Gratula az ikrekhez:-)!
smarti8!
Akkor neked policisztásak a petefészkeid. Nekem is. Azért kell rögtön a Kaaliba menned, mert ha jól tudom, ez a műtét után pár hónappal ezek a ciszták újra előjönnek, és akkor nem tudnak úgy stimulálni. Nekem a sima dokim az inszemre azt mondta, hogy csak időhúzás. A gyógyszerek tényleg változó árban vannak, attól függ, miből mennyi kell. E-mailt is lehet írni, de én inkább személyesen szeretek beszélni. Ha rám hallgatsz, minél előbb próbálj időpontot kérni.
Nem vagy tolakodó, velem röviden ennyi: a dokinőhöz járok. 2007 szept. első lombik, ami cisztaleszívással indult, 3 embrió, 2 vissza, nem sikerült. 2008 márc. lapar+hisztero egy zölddió nagyságú ciszta miatt, május PCO miatt leállított stimu. 2008 dec endokrinológia: minden jó. 2009 ápr. long protokoll, 9 petesejt, 6 embrió, 5 naposan 2 vissza, 4 fagyi. Nem sikerült. 2009 júl. Pest Mensm. kiderült 4 dologból ami a megtapadáshoz kell 3 eleve rossz. Szept. konzultáció Pesten a laboreredményekkel. Gyanús, hogy IR-em van, de majd kiderül. Röviden ennyi. Kérdezz bátran, ha van valami! És drukk a műtéthez+++!
Bocsi lányok, hosszú voltam.
Elmész a helyileg legközelebbi gyerekorvoshoz, ott lesz a védőnőd is. Kerületileg van leosztva, nem lehet választani. Van tanácsadási időpont, akkor kell majd hozzá járni.
Hogy bonyolultabb legyen a helyzet a helyi védőnődnek nincs szgépe, ezért minden beutalót a központi védőben adnak, a Vasas Szt.Péterben, ott vannak a vvételek is. Ill. ott kötelező megjelenni 3x, hogy megkapd az anyasági támogatást.
Első UH után már mehetsz a védőnőhüz, ő ad majd kiskönyvet, és azt hiszem a genetikai UH után mehetsz majd a központi védőnőhöz. Nem kicsit bonyás...
SZia!
Köszi a drukkot!
Ikreid lesznek?De jó!Remélem,nekem is. :-D
Kívánok nektek nagyon jó egészséget!
Sziasztok,
először is Erika, nagyon szorítok a továbbiakhoz!
Én ma voltam uh-n az ikrekkel, 9 hét és 5 naposak. Nagyon aktívak voltak, mindkettő mozgatta kezét-lábát, nagyon megható volt látni őket, ahogy ficánkolnak. Zádori doktor legalább 10 percig nézegette őket... :)
Én igazából ezt a védőnős dolgot nem tudom, hogy működik, tudna valaki segíteni ebben?
Egyébként azt mondta a doki, hogy nagy valószínűséggel egy petéjű ikrek lesznek, de igazán majd az aug végi genetikai uh szűrésen derülhet ki...
azt is alig várom.
Üdvözlet mindenkinek!
Nem dolgozok,tegnaptól kiírattam magam táppénzre.Igaz,a dokinéni fintorogva írta rá a papíromra,és csak két hetet javasolt,abba meg nem fér bele az "eredményhirdetés",de a háziorvosom közölte,hogy szó sem lehet róla,hogy menjek dolgozni,ameddig nem derül ki az eredmény.
Hát,gondolom,majd,amikor visszakapom Őket,akkor elmondja,hogyan tovább.
Hát,ha minden jól megy,akkor csütörtökön.
Egyelőre nem tudom,utána hogyan tovább.A dokinéni nem túl közlékeny.Mindenesetre a háziorvosom kiírt 3 hétre,és közölte,hogy el ne merjek menni én hozzá,majd valaki a családból.Pihenjek. :-)
Olyan cuki.
És arról mondtak valamit, hogy mikor kapod őket vissza?
Utána feküdnöd kell 2 hétig, jól tudom?
Szia drága!
Köszi a gratut is,és a drukkot is! :-)
Sziasztok Lányok!
Erika nagy grat! Szurkolok a kicsiknek! :)))
Rég nem voltam! Kicsit elutaztunk apával kikapcsolni! Kellett már!
Ja, és közben a kolleganőm felmondott, úgy hogy most egyedül vagyok és rengeteg a melóm!
Remélem mindannyian jól vagytok és feltöltődtetek?!
Sziasztok!
itt vagyok, ragyogok! :-DD
Jelentem, egyelőre meg van az esély az ikrekre. :-)))
Mindkét petesejtem szépen megtermékenyült. :-DDDDDDDDDDDDD
Szia Monik30!
Köszike a válaszod:)
Engem még az érdekelne,hogy mennyibe kerülnek a gyógyszerek(hormonok)Sok emberrel beszéltem,és eltérő összegeket mondtak.
E-mail-t is lehet írni?Mindenképpen szeretnék időpontot kérni mielőbb:)
Erika köszi a választ!
Túl vagyunk az első konzin több, mint két hónapja, volt inszem, de nem skierült, és a dokim akkor azt mondta csak a lombik, de az más eljárás (más gyógyszerek, más a fizetés stb.)
Ti kaptok valamilyen papírt (zárót, vagy ambuláns lapot pl. UH.ról)? Vagy hogy éppen aznap mit csináltak veletek? Én még eddig semmit nem kaptam, csak a kartonomba teszik bele.
A másik: a lombikosokat veszélyeztett terhesnek veszik? Ha egy baba van?(márcsak a munkaköröm miatt kérdezem, mert nem igazán egy női munka)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018