Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Melyek a gesztagén túlsúlyos fogamzásgátló tabletták?
Voltam nőgyógyásznál, nem magánrendelésen. A Volinát ajánlotta a hízási problémáimra és a pigmentfoltjaimra.
Megkérdeztem egy pár online nőgyógyászt a neten, hát mindenkinek más volt a véleménye.
Fogalmam sincs egyébként mit csináljak. Azon gondolkoztam, hogy elmegyek magánrendelésre, de azt sem tuti.
Ugyanis nagyon meglepett, hogy ahány nőgyógyász annyiféle választ adott a kérdésemre a tablettával kapcsolatban. Valaki ajánlotta ezerrel, valaki szar gyógyszernek tartotta, valaki szerint próbáljam meg és majd lesz valami, stb...
A fenti kérdésem azért van, mert egy szerint olyat kell szedni annak, aki hízásra hajlamos. Köszi.
Most tartok a harmadik levélnél!Eléggé el vagyok keseredve,mert nekem elötte nem volt ennyire pattanásos az arcom!Bízom benne hogy ez változni fog!
Köszönöm hogy válaszoltál!:)
szia
elvileg egy hét után védett vagy de az orvosok 80% a mondja hogy várjátok ki az egy hónapot ha eddig kibírtátok akkor az a 3 hét már semmi ahhoz szerintem..
Szia!
Végre megjött ma ,de már így is ki kell hagynom 1 hónapot ,hogy újra szedhessem ,mert már letelt a nap mikor be kellett volna vennem újra az elsőt.Nem tudom mi történhetetett ,de mindenképp megyek orvoshoz ,mert ez így nem normális. Köszi a tanácsot :)
Sziasztok !
Igen rendesen bevettem és nekem is nőtt a mellem 2x akkora lett ,mint volt:)Nem szedtem mellé mást ,mert nem voltam beteg . Köszönöm szépen a válaszokat mindenképp veszek 1 tesztet. Lehet ,hogy a 99 % -ból én vagyok az 1 %-ék :)
Másfél évig szedtem, semmi bajom nem volt, sőt az első 3 hónapban a cicim is 2x akkora volt, mint általában :D (gratis :D)
Szerintem maximálisan megbízható.
Sziaszitok!
Reggel 8-9 körül szoktam szedni a gyógyszert de ma elfelejttem és csak este negyed 10 kor jutott eszembe. Ez még belefér vagy használjunk gumit?
Köszönöm a választ!:)
Még egy kérdés: szombaton kezdem a 2. levelet, ált. este szedem be. Nos ha a barátommal mondjuk még az első szem előtt szeretnénk együtt lenni, pl szombat du., lehetséges ez már óvszer nélkül?
Sziasztok !
Én már 1,5 éve szedem ezt a gyógyszert . Most 30.án kellett volna megjönnie és még mindig nem jött meg .Szerintetek mit tegyek ? Vagyek terhességi tesztet vagy várjak pár napot még?Nem hiszem ,hogy ez normális így .
Sziasztok!
Biztos sokzor volt már szó róla, de én mégis megkérdezem, mert aggódom.
Szal túl vok az első levélen, most a szünet 4. napján meg is jött, csak éppen ugyanúgy görcsölök mint ezelőtt... ez nem lehet baj? Mmint esetleg elrontottam vmit szedéskor (nem hinném), és nem ismerte fel a gyógyszert... nagyon idióta gondolok, tudom, csak aggódom, hiszen ilyenkor nem a természetes okok miatt menstruálok, nem kéne görcsölnie...:S
Mással hasonló eset?
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni: most fogom befejezni a 6. levelet a yasminelle-ből, és már az előző hónapban is a 7napos szünet előtt kb 1 héttel jelentkezett vérzés, nem sok, de igen zavaró volt. utána amikor megjött iszonyúan fájt a hasam (ilyen előtte nem fordult elő) és most csütörtökön kell bevennem az utolsót, és ma is jelentkezett a nem várt vérzés. szerintetek ez mitől lehetséges? próbálom hívni a dokimat, majd hátha egyszer felveszi a telefonját, de gondoltam tájékozódnék előtte!
nagyon szépen köszönöm előre is a válaszotokat! :)
Úgy gondoltam, hogy elmegyek az Sztk-s nőgyógyászhoz vizsgálatra és esetleg megemlítem, hogy gyógyszert szeretnék váltani, jobbik esetben elküld vérvételre. Még ha gyógyszert is ír másikat, nem gond.
Utána megyek el egy magánorvoshoz, hogy ott ezekért már ne kelljen fizetni, hanem elmondom, miért szeretnék gyógyszert váltani és viszem magammal a vizsgálatok eredményeit.
Szerintetek a magánorvos nem fog csodálkozni, hogy már úgy megyek oda, hogy ezek megvannak?
Ti elmondtátok a libidó gondot is? Mert ugye erre is mindig azt mondják, hogy nem a gyógyszertől van. Köszi.
Úgy gondoltam, hogy elmegyek az Sztk-s nőgyógyászhoz vizsgálatra és esetleg megemlítem, hogy gyógyszert szeretnék váltani, jobbik esetben elküld vérvételre. Még ha gyógyszert is ír másikat, nem gond.
Utána megyek el egy magánorvoshoz, hogy ott ezekért már ne kelljen fizetni, hanem elmondom, miért szeretnék gyógyszert váltani és viszem magammal a vizsgálatok eredményeit.
Szerintetek a magánorvos nem fog csodálkozni, hogy már úgy megyek oda, hogy ezek megvannak?
Ti elmondtátok a libidó gondot is? Mert ugye erre is mindig azt mondják, hogy nem a gyógyszertől van. Köszi.
Igen, ilyenkor a a fogamzasgatlo veszthet a hatasabol, ha mas gyogyszert is szed melle az ember, ugyhogy en azt javaslom, hogy amig szeded a gyogyszert, a baratoddal ovszerrel is vedekezzetek a Yasminell mellett!
Es egyebkent hogy vagy, javul a felfazas?
Köszi:)
Akkor hajrá Neked is a Nuvaringhez!:)
További ajánlott fórumok:
- Corenelle fogamzásgátló! Szed valaki ilyet? Tapasztalat?
- 3 hete szedem a yasminelle fogamzásgátlót és kb két hete folyton úgy érzem mintha pisilnem kellene, mi lehet a baj?
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- Esett valaki teherbe fogamzásgátló szedése mellett?
- Váltott már valaki Tri-regol fogamzásgátlóról Yasminelle fogamzásgátlóra?
- Elfelejtettem bevenni a Yasminelle fogamzásgátlót - 1. héten