Százhalombattai kismamák, édesanyák (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocsi,h csak így beírok ide ismeretlenül...de lenne egy fontos kérdésem. 16 napja késik a menstruációm. A múlt héten elég sok alkoholt ittam. Azóta csináltam 2 tesztet, mind2 negatív lett. De ha mégis terhes vagyok, akkor az az egyszeri nagy mennyiségű alkohol árthatott a babának? Kérlek válaszoljatok! Köszönöm előre is!
Azt már apa megcsinálta:)
Most már jobb..elmúlt a fájdalom, de óvatosan közlekedek..mint a tojós galamb:))
Igen..kicsit levegőztünk is legalább:)
Most pihi aztán megvarrom a baldachint aztán ablakpucolás:)
Délután pedig megbeszéltük a sétát a férjemmel..de nem akkorát, mint tegnap:)
Klasszak:)
Gondolom Pesten turiztad valahol?!
Rácsvédőt én is tudok neked adni ha gondolod..nekünk kék van alvó macis mintával..de a csajszinak nem szeretném túl kékre a kiságyat:)
akkor össze lehetne őket kötni, úgy látom!:)
raktam fel pár képet amiket turiztam tegnap, 760+170Ft volt, hihetetlen, nem?
na hallod..az enyém..néha arra jövök be hogy jókat nevetgél:)
Mondogatja is, hogy ezek a nők érdekes témákkal tudnak foglalkozni:))
erre már én is gondoltam, mert a jelszavam alapból el van mentve..így be tud lépni:)
Úgyhogy ne izgulj..mindenről tudni fogtok időben:)
nah, ne is mond! én mostanában álmodok szüléssel, egy picit félek tőle...:)
és tényleg, honnan fogom tudni, ha megszülsz?! vagy csak majd itt rágom le a 10 körmöm, h miért nem jelentkezel:))))
Hanna is ébren van, de most olyan kis óvatosan mocorog csak:)
Este nagyon betojtam ám..azt hittem megyek szülni:O
Olyan fájásaim és görcseim voltak, hogy azt gondoltam itt az idő..de szerencsére elmúlt, igaz tartott egy bő fél órát!
Akkor nagyon sok boldog szülinapot kívánok, bocsánat, de nem tudtam:)))
jajj séta, én is, én is! de dolgozok, és itt kell poshadnom az irodában!:( Beni majd meg veszik már 20 perce, jelzi anyájának, h lassan ebédidő, de még várok egy kicsit...zöldborsó főzeléket hoztam, sült lecsókolbival! nyami:))
De igen..tegnap töltöttem a 37. évemet:)
Már én is várom..pedig még sosem voltam ilyenen itt Battán!
Egyszer amikor a fiamat vártam még, akkor voltam a nagy országos börzén a hungexpon..na az nagyon klassz volt, ott vettünk akkor babakocsit a fiamnak:)
Tök jó idő van, mindjárt megyünk sétálni kicsit..
Köszönteni? csak nem szülinapod volt? ha igen isten éltessen:)
már mindjárt mehetünk börzézni, alig várom:))))
Igen..a csajsziknak nagyobb a választék..de sajna ez van!
Ma engem is hívtak páran köszönteni..de szerencsére nem jött senki, a barátaink majd hétvégén jönnek át:)
na megyek tévézni..jó éjt!
Iszonyat hosszú napunk volt ma...reggel 7kor kezdtünk az sztk-ban, terheléses cukor vizsg .volt, utána papírokat intéztünk a férjemnek, majd Pestre mentünk egy babadiszkontba, rengeteg dolgot vettünk, ott hagytunk egy kisebb fajta vagyont, majd jöttünk haza, mentünk a csajokért a suliba, gyerekeknek gatyavásárlás, sógorom köszöntése, vacsorakészítés, és hulla vagyok...
sok dolgot már nekünk sem kell venni, most összevárom a babarucikat, és meglátjuk miben lesz még hiány...a kórházi csomagomhoz kell majd még pár apróság, de ez bőven ráér:)
most licitálok egy digitális fül-és homlok lázmérőre a vaterán, rem. megnyerem....mi is vettünk babakádat is, egyszerű világoskék, és tök nagy igazságtalanságot fedeztünk fel ma, mert a kiscsajoknak sokkal, de sokkal több jó, és ari cucc van, mint a fiúknak...
Pihentem egy jót délután, mert görcsölt a hasam alja..akárhogy feküdtem rossz volt:(
Szerencsére el tudtam aludni picit és utána már nem fájt sehol!
Rita..te hogy vagy?
Műanyagost mi sem akartunk..nem valami tartósak azok!
És kicsi kerekűt sem, mert az meg szétrázná a picurt:)
Kaptunk tegnap babakádat..
Most már tényleg megvan minden amire szükség van:)