Százhalombattai kismamák, édesanyák (beszélgetés)
Bejelöltelek:-))))))
Amúgy mi újság?
Sziasztok !
Jön a front,hátha lesz valami:-))))))
Kriszta
Nagyon jó idő van..mindenki pólóban mászkál lenn!
lehet este sétálunk egy nagyot..
Nem találtalak meg az iwiw-en..pedig felhozzott pár ilyen nevűt..
Szerintem jelölj be te engem:)
Ha nem is minden nap, de ritkán ihatsz pár kortyot..nem lesz semmi bajod!
van aki kávé helyett issza kismamaként is..
Szia:)
Ok megkereslek:)
Amúgy az én nevem Györki Zsuzsa:))
Sziasztok !
Kriszta vagyok és április 20-a vagyok kiírva,szeretnék csatlakozni.
Üdv mindenkinek
Szia Zsuzsi veled jöttem ma haza?Kerestelek iwiwen de nem tudom a pontos nevedet.
Ha van kedved jelölj be Somogyi Krisztina
nekem sem a hatása hiányzik, hanem az íze, mások számára undorító, de én bírom..:)
lehet veszek, még ha nem is iszom meg, csak 1-2 korty, ahogy írtad, gondolom ettől még nem lesz zizi a gyerek:)
nah az de jó:)) örülök, nálunk most a kosárlabda jött be nagyon, szeretnek járni, bár Petra(a nagyobb) sokszor elfárad és picsáskodik, de nincs is kondiban, meg kell szokni, és nem lesz gond:)
még holnap is meló, meghalok!!úgy innék egy energiaitalt, imádom az ízét, és úgy hiányzik...
Keményedés nekem már naponta többször is van!
Most amikor mentem és amikor jöttem hazafelé is keményedett..ráadásul a kisasszony is fecergett..
Hip-hop tánc féleségre jár a lányom..egy fiatal srác tartja!
Nagyon szeret járni..és ügyesen fejlődik, márc. elején kezdtük és már kedden azt mondta neki a Sanyi, hogy ha így halad ősztől beteszi a haladó csoportba:)
begörcsöltél? vagy mitől?
Elhiszem, hogy álmos vagy..kinn nagyon jó idő van..
Én is pihizek amíg hazaér a lányom, mert 5-re megyünk táncra a Battafit-be:)
hello, örülök, h minden ok, a kis fertőzést kivéve, nekem most 7főn volt az első ilyen kenetvételem, rem. nem lesz gond..
én hulla fáradt vagyok, és délután még csokis kekszet is kell sütnöm a holnapi teadélutánra, mert megígértem a nagyobbik gyerekenek...este nagyon bedurrant a hasam, még a pisilés is fájt, de reggelre elmúlt.. alig bírom nyitva tartani a szemem:(
Sziasztok lányok!
Nemrég értem haza a dokitól. . délelőtt ctg-n voltam, délután pedig vissza kellett menni a dokihoz, hogy megnézze az eredményeket!
Minden rendben van, voltak enyhe fájásaim a vizsgálat alatt. . és a kisasszony végig mocorgott:))
Viszont a legutóbbi kenetvételkor találtak valami enyhe fertőzést, így most szednem kell az augmentint és kúpkúra:O
Elhiszem Rita, hogy vágyakozol kifelé!
Drukkolok, hogy kibírd ápr.30-ig, mert sosem tudhatod mi jön közbe és itthon kell maradnod!
Főleg majd most, hogy megint jönnek-mennek a frontok:(
Vigyázz magadra!
Jön a meleg, jön majd a vizesedés is..nem akarlak elkeseríteni, de sajna ez van!
Picurért mindent ki kell bírni:))Kitartás!!
sziasztok! szuper időnk van, én csak vágyakozom innen az irodából a jó levegőre, de ápr 30, már nincs olyan messze, és onnan kezdve akkor megyek ki, amikor én szeretnék:)
Zsuzska, nekem a talpduzzadás maradt meg, tegnap óta nem húzódott vissza, ilyet nem szokott csinálni, de hál isten a vizesedés még elkerül..
sziasztok!
ne aggódj amint megszülsz eltűnik a víz rólad!Én hazafele a régi nacimba jöttem haza előtte egy szabadidő jött fel!
Sziasztok lányok!
Nekem most egész jó volt az éjszakám!
A bokám dagad. . már szinte semmivel nem tudom levinni a vizet róla:(
mindenképp kimosom a rucikat amiket kapok 90 fokon, hogy fertőtlenítsem is..azért zsákban állt..az illata sem friss..de gondolom ezzel te is így vagy!!
Nehogymár majd te cipeld..nem kevés van ám:)
majd egyszer hétvégén ha otthon vagy elsétálunk arra apával és ő elhozza!!
én is kaptam tegnap megint egy zsákkal gyerekholmit..van benne fiús holmi is..már megy a mosógép..úgyhogy Rita én is összepakolom már a cuccokat és eljuttatom neked:)
Minden ki van mosva, de mivel zsákban álltak, ha gondolod még egyszer átöblítheted majd!
Majd tegyél fel képet a kocsiról:)
sziasztok! én már tök éhes vagyok, mert ma a megszokottnál korábban reggeliztem, otthon, ami általában nem szokott előfordulni:) csak itt az irodában eszek, de már alig várom, h mehessek ebédelni:) most hívott uncsitesóm, h 3 szatyor ruhát hozzott az egyik ismerősünk nekem, és még ő is ad, nah el leszünk látva úgy látom:)))
holnap jön a babakocsi, alig várom:)