Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Száraz köhögésre gyógymód? fórum

Száraz köhögésre gyógymód? (beszélgetés)

1 2
2011. nov. 19. 11:41
menj orvoshoz mindenképp, akár ügyeletre is. Annyi mindent szedtél már és nem segített, szerintem már antibiotikum kellene....
2011. nov. 19. 11:38

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Kb 1,5 hete kezdett el fájni a torkom és utána átment köhögésbe. Nátha nem nagyon volt és most sincs nagyon de néha azért fújom de nem úgy mintha náthás is lennék. Szóval már szinte mindent kipróbáltam és nem akr elmúlni a köhögés. Vettem lándzsás útifű szirupot már az egész üveggel megittam a múlt héten. Nem segített (pedig múltkor attól múlt el de most nem segített) Aztán vettem Stodal-t olyan homeopátiás köptetőt. Azt harmadik napja szedem de még semmi! Iszok kakukkfű teát, hársfa teát. Már egy csomó cukrot elszopogattam, de nem használ semmi és már megőrülök a köhögéstől. Főleg este jön elő most 2 napja este nagyon köhögök megállás nélkül. Pedig múlt héten este nem nagyon kellett és tudtam is aludni de tegnap nagyon sokára sikerült elaludni. Inhaláltam kamillával utána kicsit jobb lett. tegnaptól meg bal fülem is nagyon fáj az se akar múlni. Vettünk fülcseppet teszek rá meleg sós zoknit is.

Orvoshoz még nem tudtam elmenni mert ellentétesen dolgozom mint ahogy rendelnek :(

Szerintem száraz köhögés lehet mert nem akar felszakadni de a gyógyszertárba mondták hogy lehet hogy nincs is minek felszakadnia és akkor nem jó a köhögéscsillapító meg köptető szirup. Hogy tudom megállapítani hogy kell-e valaminek felszakadni? Mert mikor köhögök akkor érzem hogy olyan nehéz a tüdőm és mindig irritálja csak a tokom a köhögés, nagyon rossz! Hogy lehet ezt elmulasztani mert nem szeretnék már köhögni!!!

Köszi:Zsu

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook