Szappanopera (beszélgetés)
de meg ááám.. Bencét először ringattam, aztán Apa rótta vele a körörket, aztán amikor nem bírtam el a hasamra tettem, aztán amikor azt is megszokta, a hasamon kellett ringatnom..;DDDD
Ájjjjjj az elsőbabás anyukaaa..;DDDDD
köszi nézem,de a te tavaszidat is keresem:)
Nana lassan a tetel:)))egyedül eszegette!!!Juhujjjj
Nemááááár, miért nem ringattok?? Nem mondjátok, hogy megszokja! Nekem lassan már nem maradt meg nem dőlt elvem.
...még mindig alszik...nem értem
Szandra túrótortája:)) Benne van neki!:)
Nagy gratula a kölyöknek!!!:)) Mit nyomtál le neki???;D
szia!
darabosat? akkor gratula, ügyesek vagytok!:)
Sziasztok:)))Szia vikke:))
Én is császáros voltam,és pontosan ettől féltünk 4100-re számítottak és én meg öregecskenemtágulóanya..nehogy baj legyen!
Majdenm szó szerint kikönyörögtem a császárt 13 óra vajűdés után..........szerencsére.
Cash megeszem a húsodat,gyönyörű!!!!Szóval hétvégén próba!!!!
Az a torta az a torta...a málnás?????Tegyétek már be a naplóba a receptet ok?????
Ja csjok Micsi ma evett,jáhúúúúúú pezsgőt bontunk este:)))))Istenem ezt is megértük!!!!
Tudom..:(((
Naagy szerencsém van most. Bence 3 óránként evett éjjel és nappal.. Napra pontosan 6 hónapos koráig.. az volt az első nap amikor átaludta az éjszakát.. no de ilyen súlyhoz kellett is a nafta..;D
én szeretem, bár a kezem már nem érzem a végére
nem ringatom ilyenkor (sose ringattam-elvből), csak a kezembe veszem a laptop előtt, aztán általában 5 perc alatt bealszik
Mit meg nem adnék ezért!!!
Le sem írom, nekünk milyenek az éjszakáink pontosan.
Az kellemes így közel a 10 kg-hoz. Azért hiába a szopipárna, ha a Riki is elalszik egy idő után nem érzem a lábam :o)
Van méég 1 percem..ha minden igaz :oD
óóó, Ő kiszámíthatatlan ebben...:)
van hogy délelőtt 2 órát, majd délután még 1x vagy 2x felet, vagy délelőtt 1 és délután is.
néha már csak 2x alszik, ez annak a függvénye, hogy a délutáni alvásából mikor ébred fel. ha fél 4 után akkor már nem alszik csak fürdés után...
viszont ő legkésőbb fél 9-kor bedobja a szunyát este.
Második hónapos korára megduplázta a súlyát..:)
Még jó, hogy nem volt akkor net..;D
Egyébként baromi jó a tejem, azt már anno is mondták, és most is.. A tiéd is rendben lehet..;DDD