Szappanopera (beszélgetés)
Házi hypoxi???na neeeeeeeeeeeee...amúgy használ?
Bár éb spúr vagyok ilyenekhez, majd fogyitéren meg a szénhudrátmegvonás meg a házi topi gépek../sífutás-vagymi, meg a csúszka/
Jóó ám...zabáljuk apával minden nap amikor meztelenkedik...nálnuk nincs ám fokhagyma popi, ezt anyától örökölte, jóó nagy bulája van..:o)
De akkor is aggaszt a 40 gramm...
Azt hiszem megint lekéstelek benneteket, mindig magamban beszélgetek :o)
Figy, van egy Viki nevü leányzó akit én is szeretnék invitálni!?!
Zsu!
Rikinek a combjaiba ugye konkrétan rohadt jó beleharapni???? Meg a pofijába is..;DDD szerintem megenném...
RE
Cash, Bencét nem is tudtam, hogy András. Ő döntött így, hogy a 2. nevét használja?
Mi is jázmint használnuk, kínaiba olcsóbb!!
Figy nem kevés heti 40 gr hízás 5 hósan?-kicsit kiakaszt, ilyenkor jön a para, hogy kevés a tejem...hm
Életében először, és rohadt kitartó eddig..:)
Mondjuk egy csomó dolgot már hallott tőlem anno..:)) Már 8 kiló körül jár..
Milyen durva, hogy én ennyitől akarok megszabadulni csak max. és nekem sokkal nehezebben fog menni. Mondjuk ennyit még szándékosan sosem akartam fogyni. Bence után is lement, (nem volt szopi ugye:(), aztán meg kint Amerikába.. csontvázként jöttem haza. Észre sem vettem, csak amikor többen nem ismertek meg..
Bazsa tán még mindig nyomja?:))) (alvást)
Mina lassan már megy a délelőtti alvására, én meg akkor fogok nekiállni az ebédnek
de Pedipedből nincs is 0-6...
most mértem meg, 11 cm-es talpa van, úgyhogy elvileg jónak kéne lennie a 6-12esnek
Azt! Lehet, hogy Minának elég lenne a 0-6-ig.. Bazsára már nem jó a Cheeroke-ből az a méret. Néztem én is, mert volt egy nagyon vagesz, de kicsi volt.
De tudod..az oldalon van mérettábla, centire is írják...
6-12 hósat vettél?
Minának olyan pici lába van, Cherokee-ból múltkor 3-6 hós balerina cipőt kapott és bőven jó rá...
arra a részre már nem emlékszem a filmből, de úgyis gyakran adják, majd legközelebb megnézem...:D
..rohadt nagy segged van...aham.
;D TE! ;D
Már régen meg is jött.:)))
Nagyon tuti, kintre bentre tök jó, ez is puha talpú. Még picit nagy, de ha már komolyan ácsorogni és tipegni fog, akkor már tuti lesz.:)
Én is bele vagyok szeretve a terepmintásba, menne a MT-hez.. de az azért meg minden máshoz..majd..;D
Nekem is nagyon tetszett a kis csajos, rögtön azt szúrtam ki, eszembe is jutott Mina lába..
Emlékszel a Nicsak ki beszél mégre??? Amikor Molly vissza akarja szerezni Jimit??? Öltözködnek, sminkelnek.. amikor Molly húzza a harisnyát, beviilan a kiscsaj lába, ahogy lóbálja.. ilyesmi cipő van rajta, és kipúposodik a husi lába..;DD
Nagyon finom!!:))
..és olyan zöldség van rajta, amit a Sparban árulnak.. a nagy zacsin belül, van 5 kicsi, adagolva. Finom, és igényes..:) És nem drága.:) Te adtad az ötletet, hogy újra ne legyek lusta és menjek be a Sparba..:)
:D Nem, de köszi!
A tiéd is..;DD
..bár egyelőre csak az agyamat húzod fogyival..;DD
De Te nagyon ügyi voltál.. én is ilyen leszek.:)
Ha elfelejtem egy pillanatra mennyire jó szoptatni, nagyon várom már, hogy ráfeküdhessek a dologra, és a mozgás is nagyon hiányzik már..
Majd.:))
Sokszor..:) Egyébként most minden ébredés előtt és után is megkínálom. Tudod.. hogy biztos elég legyen neki.. és a tejemnek is kell.
Éjjel már csak 1 óra körül, meg reggel 7-8 körül..
húúú ez a rizses tarjás kaja valami nagyon jól hangzik, ezt tuti kipróbálom...
jó ez az új naplód, mondtam már???:)
tényleg Andi, megrendelted már a pediped kiscipőt amit beraktál a naplódba?
lakásba inkább a másik fajta jó nem? az a teljesen puhatalpú....
a kedvencem a Pedipedből terepmintás csajos, na olyanunk tuti lesz!:)
hányszor eszik Bazsa egy nap? vagy változó?
kis cicifüggő :))))
Bazsa evése: Anyatejjel kezdjük a napot, és azzal is folytatjuk. Na és a vacsora sem más..:)
Nehogy elkezdj vigasztalni!!! Imádom ahogy van, addig amíg van tej. Ha nem lesz, akkor lehet majd, de szólok!:)
Majd február közepén újra megpróbáljuk.. elég neki a tej, még így is hízik szépen.:)
Ja... könyvet mi is kaptunk.. tényleg, majd én is beteszem.. Anyukám találta egyébként. Pólót már az Andrásnak is csináltattam régen Bencéről, csak azt még nem vágták körbe, és nem ilyen "divatos" cucc volt az alapanyag..:)
..a születésnapos cucc, amit csináltunk Minának, olyat jó kis pénzért lehet rendelni a netről, de nem ilyen szépeket, és nem ennyire személyre szólót..:)) Megcsináltuk inkább..:)
Röviden.. mindig nyitva tartom a szemem és a fülem, és ha kell valami, csak előkapom a tarsolyomból...:))