Szappanopera (beszélgetés)
Bence osztályában van még egy kissrác.. most egymás mellé lettek ültetve, és velük külön, gyorsabban mennek a tananyagokban. Igazából én sem tudom, hogy lett ennyire okos.. bár szerintem a "mag" sok mindenkiben benne van.. csak tudni kell nevelgetni.. nem egyszerű, kitartás, és következetesség..és persze kell hozzá a gyerek is..
szerencsém van nagyon.:)
íxxdcfcvfsxyx íbm nnm
ez Mina volt :)
Hát úgy, hogy egyfolytában édességet zabálok..:((( e van..;D
de majd ha nem szoptatok, dijétásan sütök.. mindig így van ez nálunk..;D
(ééértettem ámm..;D)
;DDD
Azt a jó kis pogit eteted vele????? Áhh...:(
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az-az..
Ő egész napos osztályba jár, ami azzal jár, hogy még délután 3-kor is van tanórája, napközben meg van szabad foglalkozása.. ez egy új módi. Itt elvileg nincs lecke, mert azt is megtanulják egész nap. De persze, hogy itthon is kell azért nyomni, főleg ha így akar teljesíteni. Az idén én nagyon keveset tanultam vele, de az előző két évben sokat. Igazából a legnagyobb feladat mindig az volt, hogy saját igénye legyen a "tudni akarás", és ne azért csinálja, hogy nekem örömöt szerezzen.. Mára beért, mondhatom..
nem... de mivel képtelen volt tartani magát az eredeti tervhez, hogy "csak" sütit hozzon, így tegnap eldöntöttem hogy én is sütök.
pogit + túrótortát, azt bekaphatja...;D
hát így én is visszafeküdnék. néha kiakadok hogy milyen lehetetlen időpontokban naplózól...;D
Bencének pedig nagy gratula, ehhez és a félévijéhez is! napközis amúgy vagy otthon tanul? bár gondolom az agya, mint a szivacs.:)
én reggel szoktam vele aludni kb 10-ig, ha éjjel nagyon későn fejtem. Ha 4-kor, akkor tuti.. Most 2-kor, de így nem feküdtem vissza miután elment Bence.
Jaa. Bence..:) Hétvégén felolvasást tart egy könyvtárban, megnyert valami megyei szépirodalmi versenyt..:))
Még nem ért ide..:(( de várom...:)))
Zsu! Mi ez a kártyajóslás?? Nagyon be szokott jönni?? Mert akkor nekem is kell..;DDD
Azt beszéltük, hogy lottózni fogunk, nagyobb annak az esélye, hogy az bejön, minthogy normálisan fogunk élni ebben az országban...:(
csak esik, de nem marad meg
küldtem!:)
Tudom, hogy nagyon gáz, mondom egyszer-kétszer nálunk is volt ilyen.. Mi későn alszunk, az is gázos néha.. amikor nyomja 10-től majdnem 1-ig.. és én utána fejek is..
Elmúlik.. csak ezzel tudlak bíztatni...
áááá, ülök fel és cici...De hozzátápi előtt is kelt ilyen sűrűn. Már rossz olvasni, hogy mindenkinek reggelig alszik-bocsi csajok-nekem a Riki 0-2 hóig aludt est 9-reggl 5ig. /hason/
Már nem akar hason aludni més mindig felkel, sííírva.