Szappanopera (beszélgetés)
Oksi! Bazsa is pont akkor kezdte.. jól van, most plane megnyugodtam..
Szia Zsu! Mi Ausztriában vettünk egy csomó babadolgot, sokkal kedvezőbb áron. Shopping Sity Süd-ben. A határtól nincs messze. Ha több minden kell, érdemes elmenni szerintem.
..nem sáros hanem fű-ves..:)) Tényleg szép lesz.. és lekopogom az az állat.. tudood a meséből.. nehogy leírd!!!! Nnna az.. az nincs.:DD
ó, persze, már 5 hónaposan úgy állt mint a cövek.:)
nem engedtük neki sokáig, de azért folyamatosan toltuk ki az időt...muszáj volt, mert különben hisztizett.:)
ma azt csináltuk... azt az hőzöngést wazz.. repedtek a falak...(
És mászni meg ülni mikor kezdett?
Jaaa.. meg szombaton csak 4 orvos dajkálta, egyik sem agonizált ezen, mert látszik, hogy bírja magát..
jólvan! Tök hülye vagyok.:)
Rakd hasra és tedd elé fél méterrel a mobilodat, vagy valami imádott és tilos tárgyat. jó motiváló a kúszáshoz.;D
Én is épp olyan hülye vagyok, mint Te;-DD! Mióta Berci megszületett, olyan sokszop pityergek örömömben...de az jóóó:-)))! Nehogy bánd;-)!
Ja, én is így gondolom, de most ez a kollégaember belémrakta a parát..:(
Hordozós, lelóg a lába, de 12 kg-ig jó szal még nem olyan gáz, mint első hallásra tűnik.
Németbe 165 eurórért már van, de nem 2009-es
Előbb ácsorgott Ő is, ugye?? Ugye-ugyee?? Csak így nem egyszerű, az előbb itt a kanapénak támaszkodva totál stabilan állt jó sokáig. És a kádban sem tudom ám leültetni -fektetni, áááh..
Zsó kollégája meg mondta amikor meglátta egy-két képen, hogy mit csinál, hogy ne engedjük neki.. az Ő gyereke 8 hónaposan kezdett álldogálni.. Jópofa, üzentem neki..
És nem is sáros? Az tök jó!
Nálatok ha kisüt a nap, már tök tavasz feeling lesz!
sztem nem lesz baja a gerincének.
ő saját magától kezdett el állni, úgyhogy bírja. ezt most nem tudom értelmesebben kifejteni.:)
Ja! Jó kapaszkodó;-DD. Múltkor akartam írni, hogy a fürdőkádban Berci is rögtön kiszúrja az ellátó egységet...van, amikor csak nézi, és vigyorog neki, van amikor meg rá is cuppanna;-). Persze néha azért lehet;-D
pedig majd elkezd ám kúszni, hiszen az elengedhetetlen ahhoz, hogy bárhol felálljon. majd rájön, nyugi... Mina is 7hónaposan kezdett el normálisan kúszni.
ja basszus.. meg az etetőszékben... Bence soha az életben nem csinált ilyet, de szerintem Bazsa sem fog...
Berci még egyedül nem ül (csak tényleg kicsi ideig - mondjuk lefényképezhetném, és betehetném a naplómba;-)), nem is áll fel. De a kezemet ha fogja, rögtön feláll. Úgy látom, neki is az a legérdekesebb. De egyedül még nem merem hagyni...sztem még nem kész rá. Ma akartam neki mutatni, hogy kell négykézláb állni. De Ó csak hasonfekve szeret "kúszni":-). Úgy elvan fél órát is. Mennyire nem egyformák:-)!
áááá... soha.
csak nézek, ha valahol olyat látok-olvasok, hogy a gyerek egyszer csak elalszik játék közben. nálunk ilyen sose lesz.:)
Apaimádat az nálunk is nagyon erősen van.:)
Az Apja ahogy nyitja az ajtót egyben fügyül is Minának, Mina pedig ezerrel teper felé, irtó édes. sokszor megkönnyezem a szitut, hülye érzékeny nőszemély lettem.:)
Nálunk szép zöld fű van... nagyon szép zöld..:) A sok eső...:)
Elmentünk sétázni a hóesésben:-)...negyed óra múlva aludt is. Kendőztünk;-). De itt sem marad meg a hó, ezért nem küldtem Neked belőle. Gondolom sár van nálatok is bőven;-).
..de ha ébren van akkor fúúú.. nem tudok vele mit csinálni, már ülve sem jó huzamosabb ideig..és ha odatelepedek mellé, rögtön belé kapaszkodva húzza fel magát. Tegnap a melltartómba kapaszkodva próbálkozott.. És áll és áll.. nem tudom, hogy mennyire tesz jót ez a gerincének.. Szandra, hm?? Ha hasra rakom.. na akkor borul be a világ a legjobban. Nagyon haragszik érte, és 30 mp-et nem bír ki. El nem indulna... pedig jobban örültem volna ha a mászással kezdi.. a múltkor már belekezdett a kúszásba, de azóta semmi...
Na, nálunk ha álmos, akkor rögtön kipattan a szeme a gép előtt;-). Kiváncsi vagyok, mikor jön el majd az idő, amikor beájul épp ott, ahol van. Mina elalszik bárhol, ha nagyon álmos?
Igazából egyben nagyon jó érzés is...csak így olyan hosszú a nap:-). Még jó, hogy ha Csaba hazajön, akkor le tudja kicsit foglalni. Egyébként imádja az Apját...nem is gondoltam volna, hogy ilyen korán "felfedezi" Őt is.
Ő is csak olyankor van nyugton a gép előtt, ha álmos és persze ha bedugom a cumit a szájába.:)
jájjj...de jó Neked most!:-)))
végre összefutunk!:-)
vagyok...
már le is raktam, elaludt, sejtésem szerint most max. 30 percre.:)
olvastam a naplódat, nálunk is volt ilyen időszak.. pár nap alatt átment.
Berci vszínű vhogy mostanában jön rá, hogy Te tőle független lény vagy és sztem azért ez a dolog.
Nálunk is alvás.. kopp-kopp...és azt is, hogy napok óta jól alszik nappal(is). Ez most egy ilyen korszak.:) Háromszor...és elég hosszan. :)
Én képtelen vagyok Bercivel az ölemben gép elé ülni...tuti nem tudok Tőle semmit, mert folyton Ő is akarja;-). Aztán ha nem lehet, akkor van ám oáááá:-))). Pedig ha tudnék, mindig itt lógnék;-D!
Olyan car, hogy nem tudok mindig jönni:-((
További ajánlott fórumok: