Szappanopera (beszélgetés)
itt vagyok, csak közben dolgozom...
nem tudtok még várni hitelügyileg? hátha lejjebb megy...
Na ezért akartam oltatni mert miklósra se jut, ide bezzeg dögivel. De őőőő neeeeeeeeeem
Az a baja a dokinak, hogy nem magától ül fel.
Egyenes gerincel ül, de szokott előre görnyedni is, mert épp nyúl valamiért és úgy marad .
Költözünk szal lessz másik...
ennyit a homeós dokikról amúgy mellékesen!!
:(((
Hogy ül Riki??? Egyenes a gerince? Nem dől előre a lábaira?? Tartja magát??? Akkor nem lehet baj.. amúgy tényleg nem szabad ültetni, de ha már tartja magát az azt jelenti, hogy bírja is..
Mi az, hogy nem olt???? Ez jár... Mondjuk mi sem kaptuk még meg, mert járni jár-csak nem jut..:(( De ez egyedül a mi tetves fehérvári ÁNTSZ-ünk miatt van, bárhol máshol működik a dolog. Megrendelik az oltóanyagot és meg is kapják.. csak a mi megyénkben nem..
drága! ez milllyeeen doki???????????? gyorsan keress egy másikat!!! ez nem komplett??? mi az, hogy ő 2 év alatt nem olt???? hisz 2 év alatt ingyenes az oltás?!?!?! és mi az, hogy te felelsz hogy ferde lesz a gerince??? mit csinálj? kötözd le??? én úgy tudom, hogy a gyerek akkor ül, ha már elbírja a súlyát...
tényleg keress egy msáikat!!!!
Fszom kivan az egész rendszerrel.
Le lettem baszva, hogy ül a Riki "majd én felelek, hogy ferde lessz a gyerekem gerince és fájni fog neki"...pffff
Prevenrat nem kapjuk meg, mert ő 2 év alatt nem olt...komolyan elegem van már
Viki kifújom magam és hívlak, de sokra nem jutsz velük, bennünk is para van csöppet ezzel kapcsolatban majd mondom miért..
Kötelező uh nekünk csak csípőszűrés volt és ennyi......ja és szoktassam le a gyereket az éjszakai szopiról,azt mondja hagyjam 1 hétig sírni...kössz
nem, levittem ugyan a fényképezőt, de nem fotóztam.
sztem túl hideg volt neki a hó, a kesztyűt meg tépte le magáról.
Jövőre talán majd jobban élvezi, most még kicsi hozzá:) addigra beszerzünk egy szánkót is.
megnéztem a dj-s fotókat én is! hát, egyszerűen zabálnivaló a csajszi! :-D
és nem csináltál fotókat most? mármint "havasat" ??
Levittem Minát a hóba, hát rohadtul nem tetszett neki....:D
3 perc után feljöttünk
kötelező ultrahang?
felénk pl. nincs ilyen... csak csípőszűrés volt...
Helló Lányok!
Látom seholsem mennek jól a dolgok... Nálunk sem :( Bírom amikor mindenki azt mondja, hogy nyugii, minden rendbe jön! Hjja... ebben az országban?!?!? kétlem...
zsu! hívj nyugodtan, legalább dumcsizunk egy kicsit;) lehet, hogy andris beszélne az építtetővel, majd megkérdezem... abból nincs gond, ha elkérem a számát ;)max nem jön össze... nincs valami honlapjuk?
egész nap a netet bújom de kilátástalan a helyzetünk... én meg ebben a sz@r albérletben MEGŐŐŐRÜLÖÖÖÖK... :((((( ÚÚÚÚtálok itt lenni :(((
Tényleg! a kötelező ultrahangon Ti voltatok,nem (talán 2 vagy 3 hónaposan)? akkor minden rendben volt, ugye? lehet Szandrának van igaza, és el kéne mennetek... biztos ami tuti...
Neeem.. nem tudom mitől van..:(( Alig bírtam felkelni. Valami a vérnyomásommal lehet szerintem..
Hallod.. nekünk is megemelkedtek a hiteleink rendesen...:(
elkaptad Bencétől?
Jobbulást, phizz sokat!
Én sem..:( Csak remélni merem, hogy "csak" ez a baj!!!
3,5 litert??? Plusz még húsleves.. én erőltetve 2 litert, ha ne szoptatnék vagy fogyóznék, akkor magamtól max fél liter menne le.. persze mindig próbáltam erőltetni, de sajna nem igényem..:((
Én annyira szédülök, mint állat.. jön Anyukám és segít egy picit.. fekszem..Elég gázos volt az éjszakám, 8-szor voltam vécén..:(
én alapból annyit iszom.:)
basszus, nem gondoltam hogy a második is ilyen hatással lesz a tejedre. szorítok!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Szandra... Dj Minát megeszem!!!!:DDDD
..de az a tágra nyílt szemek is zabálnivaló..:)))
olvastam tegnap... nem tudom...
nem gondolkoztál egy normális kivizsgáláson, hasi UH-on? 6 hónaposan szerintem ez már nem teljesen elfogadható dolog....