Szappanopera (beszélgetés)
akár ma is ha erre jár!:)
addig majd szépen kifényesítem.:D
Még nálunk sem volt, de megpróbáljuk ha lesz karika..:)
Melyik nap csengethet fel érte??;)
hát én fogom, pláne, hogy nem kicsi a víz sem.
babakonyha 4 rongyért, ohh ha lányom lenne már kéne is..
Eggyütt megy a pancsi, végülis nem teher sőőőőt..:o) ülök mögötte
én sem, eléggé csúszik a kád
ahogy megtanulnak ülni. tehát Rikinek már lehetne
jó dolog, ha egyedül fürdik a nagykádban, de nálunk ilyen ritkán van.:)
Lehet az elemünkel van a baj..mh
No, megyünk sétázni, amíg még süt a nap.
Dálután még benézek...ha lesztek;-).
Jó csevegést!
Persze, azért én is ott dekkolok mellette/mögötte;-). De később is kell, ha már biztosan ül?
Nekünk olyan van, és sokáig (hónapokig)bírja az elem. Persze, most már nem használjuk annyit. A bébiknek nagyon bejön a fekete-fehér, kockás-csíkos kombináció. Persze és rajta a sok lógó állatka:-)
Hát nekem egyfolytában tartanom kell a kádban így is.. nem merem elengedni ülve..
Tudom melyik, de már nem aktuális..;) Maaajd..:D De olyat néztem én is különben..
Én is akartam fürdető gyűrűt, de most, hogy már ül, asszem nem is kell. Persze, ha kapnék, elfogadnám biztos;-D.
Szia!
Kár, de tényleg jobb így.. majd legközelebb.:)
Én hetek óta próbálom feltenni a kedvenc síelős videómat, talán majd ma..
Erre ajánlom a f.p. zenélőjét, hozzáteszem zabálja az akkus elemet 1 napig zenél és már tölt....
de gyönyörű és 5 dallamato játszik viszont olyan bénán áll-nem csak az enyém, sztem szérií hiba- mintha le akarna tőrni az ágyról...de azért bírom
Én Vaterán akadtam rá anno...
Én azért adom el, mert legközelebb elemes vennék.. olyan örökéé zenélőt amit nem kell húzogatni..;DD
Sziaszok! Itt vagyok én is...utazás lefújva, a naplómban részleteztem. De nem kesergek, itthon is jó lesz nekünk:-). Most megyek kipakolni, aztán sétálunk egyet, úgyis alvásidő lesz.
Boldog féléves fordulót a Naaagy Rikinek;-)))!
Ugye, milyen hamar eljött?
Mi már erőteljesen haladunk a 8. hónap felé...hihhhetetlen!!!
Pfúúj de kemény nem öntöttem ki a cékla levét gondoltam megitatom a kutyákkal-jól jön a vitamin-perszeeeee 2 napja egy edényben állt kint, nembebüdösödött..pfff
Nem, tök ingyenes!
Valamikor ha megyünk, felcsöngetek érte.. Vagy Zsót arra küldjem érte valamikor?? Az a biztosabb..
Mikortól lehet beleültetni egy fürdető karikába őket?
Hjaaj Andi jut eszembe...nekem pont olyan drewex ágyam van amit előszőr akartál te venni használtan szettbe és ehhez szerettem volna venni a hozzá való bútorokat de úgy tűnik senki nem vett ilyet:o( nem találok használtan, újonnan meg egy vagyon
ezt inkább meg se nézem...:((
de ott meg a hirdetésért kell fizetni, vagy nem?
Balázs a körforgót nem engedi eladni.:)
tényleg mi legyen a fürdető karikával? ha így haladunk már fölösleges lesz odaadnom.:)))
Babunak bejön ez az asztal ami érkezett-persze oldalra döntve :o)...lehet nem cserélem le a babakocsit, most begész ügyesen toltam visszafele...de azért nem vagyok profi másik irányban
További ajánlott fórumok: