Szappanopera (beszélgetés)
:-DDDDD
A mondóka is jó:-)! Nem kötelező énekelni...egyébként semmi sem kötelező. Ha a bébi éppen mászni akar, vagy szaladgálni, az sem baj, a lényeg, hogy ott legyen, és magába szívja a hangulatát, a dallamokat, a ritmusokat...így mondják az okosok.
Mondjuk az én hangom sem a régi...néha befogom én is a szám, ne rontsam a többiekét;-DDD
háááát...őszintén bevallva énekelni azt nem szoktam.
olyan béna hangom van, hogy még Mina előtt is égnék.:D
Hűűű...Bazsát már látom bennük a laki szemeim előtt:-))!
Mizu Mikibá'val? Itt van már? Tejcsi helyreállt?
Ringató van, elvileg itt a közelben, múltkor ajánlotta is egy szintén Hoxás csajszi, majd lehet hogy elnézek...
biztos nagyon édi volt Bercike!:))))
nyugiiii:-)))!!!
Mináról teszel fel vámpír rucis képeket? Már kíváncsian várom:-)!
Sziasztoook! Nálunk is süvít rendesen...pedig amúgy hétágra süt a nap:-(. Sandra, nekem sem műxik a photobucket. Talán később megjavul, szokott ilyen lenni átmenetileg. Délelőtt voltunk Ringatón, ma a csajszi, aki tartja, Bercin mutatta be az egyik mondókát (valami olyasmit képzeljetek, mint az elment vadászni...csak a lábacskán). Hát úúúgy nevetett és dumált neki:-)). A többiek is csak ámultak;-D. Az egész foglalkozás egyébként végig interaktív. Csak elmeséltem, mert tényleg jó, hátha érdekel valakit. Mondjuk nem tudom, Fehérváron van-e már?
Délután meg elmegyünk anyuékhoz, megyünk-jövünk, 60 km-re laknak tőlünk.
Szép napot Nektek!:-)
vááááááááááá, mi a franc van a scrapbloggal vagy a photobuckettel??? már másodszorra csináltam meg Rikinek a meglepit és sehol sincs....:(
bocsi Zsuzsi majd egyszer csak küldöm és nagyon boldog névnapot Neked!
(anyukámnak is ma van:)))
ok, jó sütizést!:)
én is lépek felébredt Mina...:)
látom Bazsának is van gombája? pont előtte szúrtam ki egy másik naplóban is. hol vetted?
jujj, már néztem én is..;DDD
most megyek és bepróbálom amit írtam... Pusza!
ezt ide, hogy másnak is csorogjon a nyála :D
a tortáról ez jutott eszembe:
nagggyon komolyan néz ki, de még nem mertem megcsinálni....
:D
hát nálunk előfordult, hogy előbb engedtük a vizet::))) tapadókorongok vannak az alján, lehet vízben is rögzíteni, csak nehezebb.:)
OK!
Azt gondoltam..;DD Vízzel együtt nehéz letapasztani, nem??;)
Meddig ért a víz Minusnak??
Ma vagy holnap arra kanyarodik, 17-18 között.. ok??
Ja és Andi, mi mindig nagyobb vizet engedtünk, mint ami a karikán bejelöltek maximális vízmagasságnak. az úgy nagyon kevés.
plusz még azelőtt tegyétek bele a kádba, mielőtt vizet engednétek bele, így könnyebb az alját rögzíteni.