Szappanopera (beszélgetés)
Riki is ilyen koránkelő?
nekem nincsenek nagy kívánságaim, csak legalább 7-ig bírná. ahogy hosszabbodnak a nappalok, úgy kel egyre korábban. nyáron talán 4-kor fog?:)
amúgy éjjel (kopp-kopp-kopp) általában 1x ébred meg egy cumikeresésre, legalább most ez rendben van.
Én le sem merem írni, hogy 11-kor kelt Bazsa.. no de akkor is aludt el...
Én egyelőre Express-en, mert ott nem kell százalékolni.
Ruhákat nem, mert nem kapok érte annyit amennyit megérnének nekem. Azt tudom tárolni is, meg hátha lesz nem soká tesó.:)
Nem ismerős kapta hanem egy vértesacsai csajszi kapott rá azon nyomban. Annyiért amennyiért Te is eladtad.
Eladó még a hintánk, a játszószőnyeg, a körforgó, és a bébitornázó. Ezeket nem tudnám úgy tárolni, hogy ne legyenek porosak...
Megjött a mi kocsitakarónk is, és tényleg szupi.:)
senki???
mindegy, majd visszanézek, Mina még valószínűleg egy jó ideig aludni fog.
továbbra is fél 6-kor ébresztőt fúj reggel, nagyon durva....
én teszvesz, sztem babadolgokban sokkal jobb, mint a másik.
rengeteg ruhát eladtam már (és még többet vettem), de a játszószőnyeget is és pl. a napokban a bébitornázóját pont annyiért amennyiért újonnan vettem.:)
kinek adtad el? vmi ismerősnek?
nekem a kedvenc kismama nacimtól volt rossz megválni, aztán a pihiszék is ilyen lett volna, de végül a lehető legjobb helyre került.:)
pár ruciját megtartom, a többitől nem volt nehéz megválni
igen, megjöttek a vámpíros cuccok, nagyon szupik.:)
és ruhailag hogy álltok? elteszitek? vagy azt is eladjátok?
mi sokat gondolkoztunk ezen, párat én is eladtam, de most a barátnőméknél is jön a fiúcska, úgyhogy odaadtam nekik...
mert ki tudja mikor érkezik a következő gólya, és nagyon nem tudjuk tárolni...
hol adtok-vesztek? vatera? teszvesz?
Szia!
Köszi-köszi, ma már sokkal jobban..:)
..az idő múlásához...
tegnap egy óra alatt eladtam a pihiszékünket...
tök hülye vagyok, de fáj a szívem ezekért a cuccokért.. hogy kinőtte azt jelenti, hogy már nagy, és hamarosan még nagyobb lesz...
ééértiteek, ugye???
Szandra, megkaptad már a rucikat???
Tényleg furcsa, hogy ilyen gyorsan telik... Aztán hogy ünneplitek???? Valami extra menü Rikinek???
Ja, egyébként sziasztok Csajok! Hogy vagy Andi? Vérnyomásod jobb már?
Köszönjük, annyira hihetetlen nemrég még azzal zaklattalak, hogy soha ne fog elmúlni a császár utáni fájdalmam..jesszus..6 hónapos!!!
Mondom ezt nektek akik meg már bőven előttünk...
Hamar öregszünk meg már!!ehhe
Rikinek nagyon boldog fél éves szülinapot!:)
majd jövök a meglepivel
hahóóóó
vki?
Sziasztok Csajok! Látom, mindenki kesereg a hitelek miatt...csatlakozom a táborba, nekünk is van:-((. Jajj Viki, Zsu...úgy sajnálom, hogy Ti pont most álltok a legsz@rabb szituban. Átérzem, én is laktam már albérletben, de akármilyen jó is, sokkal nyugodtabb a szív, ha már a sajátunkban lekunk. Pláne már "kiscsaláddal".
Tegnap időm nem volt nagyon, ma meg Csaba itthonról dolgozott, és az én netkártyámat használta. Így nem nagyon tudtam jönni. De látom, zajlanak az események. Holnap meg már készülünk a csütörtöki útra, 4 napra elmegyünk kicsit láblógatni egy "síparadicsomba" Ausztriába. Persze síelni egyikünk sem tud még, esetleg némi emlék még a suliból:-DD. Na, nem mi találtuk ám ki, ennyire menők azé' nem vagyunk, meghívtak minket;-)!
Majd megpróbálok visszaolvasni, mert jó ám a termés;-).
Legyetek jók...szép álmokat Mindenkinek!
hülyéskedsz?!?!? imádlak érte! főleg ha találsz jókat, és átküldöd ;) küldd az e-mailcímemre és jól megnézegetjük! találtunk Gödön egy jó kis lakóparkot... egyelőre ez az ami számításba jöhet :)
veresen melyik 15,9misi? a sorház??? hooool? én ilyet nem is találtam!!!
Viki Őrbottyánt meg Erdőkertest nézegetted?
4-4 km-re van verestől egyik előtte másik mögötte/biztos tudod csak had buzogjak picit :o)/és jobb árakon mennek a kecók mint veresen...de láttam pl 70 nm-es 200 nm-es kertes sorházat csak lefagyott az oldal :o(jahh és ez veresen 15,9 misi/
Bocsi, de imádom az ingatlanokat nézegetni, szólj ha sok vagyok ...
Előfordul, hogy vacakol, de pár guggolás megoldja általában..
De most már sokkal jobban vagyok. Anyu itt volt, segített, rendbe tette a hűtőt, én meg a konyhát. Már csak fel kell majd mosnom.
Igen-igen.. az ÁNTSZ miatt szívunk.. Makón megrendeli a gyerekorvos, a következő héten megkapják a cuccot.
Hozzánk is érkezett 16 darab a múltkor, így mivel nem szólt a védőnő, hogy mehetünk, felhívtam majd bicskanyitogatós hangon azt mondja nekem, hogy " TE később kérted, nem kell idegeskedni!!!" Mondom neki IGEN, 4 hónaposan nyilatkoztam arról, hogy hat hónaposan szeretném beoltatni, most meg már elmúlt hét... amikor először említést merek róla tenni... csak hápogott... Anyád!! Olyan buta emberek vannak..:((( Persze, hogy nekünk nem jutott... "majd szólnak"...:((
ne idegesítsd magad ezen, szépen ül és kész.
Mina előbb állt fel, mint ahogy felült magától. megcserélte a sorrendet.:)
igen? ezt nem tudtam, nekem mindig csak annyit mond a gyerekorvos, hogy ne nagyon reménykedjek
hogy vagy? van vmi probléma a vérnyomásoddal amúgy?