Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)? (beszélgetés)
Nálunk szökő évente kell vasalni, többnyire csak ingeket, és általában mindenki a sajátját szokta...mondjuk nálunk a kimosott cuccait is mindenki a magáét rakja el.
Főzni többnyire én szoktam, de ha kérem, besegít a férjem, illetve előfordult már, hogy miután nekem egész hétvégén dolgoznom kellett ő főzött.
Portötlést többnyire együtt csináljuk, az ablakmosás, vizes blokk, tűzhely takarítása az enyém, porszívózni, szemét levinni Ő szokott.
Közel azonos munkaidőben vagyunk, és mindkettőnknek van mellékállása is, ha egyikünknek éppen több a munkája, értelemszerűen a másik vállalja a házimunka nagyobb részét.
El lehet dönteni, hogy lusta vagyok-e, vagy a férjem seggarc oder papucs.
:)
Miért pont a vasalás?
Nekem vasalás mániám van, de ettől függetlenül nem értelek. Ez egy tiszta, kényelmes munka:) A mosogatás is. Azért szeretek mosogatni, mert a kezeim tiszták maradnak, sőt!
A portörlést utálom, valamint sikálni a tűzhelyet, vagy ablakot mosni. Ezektől a munkáktól koszos a kezem, letörik, ketté válik a körmöm, stb. Épp ezért ezeket a munkákat szívesen átadom a fiúknak:) Ja, és a 20 kilós cementes zsákot sem cipelem, de a dugaljat/kapcsolót simán felszerelem:)
Éééés, a portörlés azért a fiúké, mert utálom csinálni:))))
Azért van vele mert ha kirugná a pasi a közös lakásukból nem tudna hova menni 2 millió forintból az anyjáékhoz haza nem meneígy most meg megvan "mindene"
Inkább megalázkodik és hagyja,hogy a család előtt így szégyenítse a pasi.
Múltkor azt mondta a koma az apósnak,hogy kuss ne ugass bele ez a mi dolgunk majd mi megoldjuk.Elég baj,hogy Ők is elhallgattak és nem reagáltak rá,és nem álltak ki a lányuk mellett.
Az igen!!! Hol van a nő önbecsülése ilyenkor?És miért van a pasival,ha nem kap tőle kedvességet? Mi tartja ilyenkor a férfi mellett a nőt????
Brrrr.Kirázott a hideg:( Még viccből sem mondunk ilyeneket egymásnak.
Fujjj.Na ezt már nem tűrném ha így beszélnének velem akor biztos lépnék.
Azért egy nő ne hagyja,hogy ennyire egy férfi megalázza főleg mások előtt.((Párom tesója is pont ilyen.Olyan csúnyákat mond rá,hogy: " Hogy nézel ki dagadt vagy mint anyád,ne zabálj már mert elgurlsz,ha még egy szót szólsz seggbe ruglak,ne dumálj nekem... "
Hát ez lenne a minimum szerintem is. Ki nem állom a tahókat. Volt nekem is egy munkatársam,akinek bejött a férje, és el kezdett ott a melóhelyen ilyenekt mondani a feleségének,hogy
:Mert annyi eszed van,mint a tyúknak,csak nem sz*r*sz az udvar közepébe.Na,ez a nő otthon minden nap süt-főz, gazsulál. Köszönet nincs benne:( Sajnálom őt:(
Ő nem a házimunkáról írt,ha jól láttam, a vasalást emelte ki. Vasalás ellenes. Tuti ő is utálja:)))))
Niki, akkor meg mondj le a papírról szerintem,mert kevés az ilyen pasi! :))
:D :D
Nem nem változott semmi nem is beszéltünk semmiről.Nem akartam vitát az nem jó egyikünknek sem:(
Amúgy nagyon rendes ember kevés ilyen van:)Már sütni is megtanult pedig soha életében nem sütött:))
Jaj,hagyjuk már ezt! Ezt a fórumot nem én indítottam,de lehet fogok egy ilyen házimunkásat majd:)) Aztán majd ott mindenki elmondhatja róla a véleményét! :D
Pénzkeresés? Hát a mai világban az a nő,aki nem megy el dolgozni,csak várja a sült galambot, arról inkább no comment.Gondolom ez nálatok sem így van.Ezen kell így fennakadni? Nem az a normális,ha mindketten dolgoznak,pénzt keresnek? Számomra ez.De lehet maradi vagyok:(
Niki, azóta változott valamit a helyzet?
Jujjjj:))))
Amúgy jól:)
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Gyerek nélkül az élet. Örök elkötelezettség, vagy szabadság?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Házasság és elköteleződés férfi szemmel