Szakítópróba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szakítópróba
Hú, egy igazi sikersztoris!! Hallottam már valamit róluk, de pontosan nem tudom, miben áll a rendszer. Majd, ha lesz kedvem, utánanézek. :)
Köszönöm, igyekezni fogok, ezt megígérem.
Megnyugtatlak, én biztos, hogy legalább 3 kiló pluszban zártam a legutóbbit :DDD
De holnaptól... meg se állok az ÁS-ig!!
És ha ehhez még hozzávesszük, hogy a sport 50%ban szellemi munka... már csak 15%nál tartunk - és ebből még lejön az ÁFA, a forgalmi adó, a járulékok, illetékek...
és máris minuszban vagyunk :PP
Remélem, még nem dobtál ki onnan :)
Köszönöm a bíztatást!
Csatlakozom! Éljen spenót meg a brokkoli (irónia - gyűlölöm mind a kettőt)!
A zsír meg monnyonle!!
Szervusz Attila!
Először is köszönöm, hogy segíteni akarsz, rendes tőled :) R2D2 amúgy víz és testzsír%ot is mutat, szóval marad a helyén (vagyis jelenleg a szennyeskosár legalján, büntiben, mert kísért álmomban). Meg fogom nézni az adatlapodat - csak nem most, mert lassak kezdek rázuhanni a laptopra...
Még 1x kösz a felajánlást, lehet, hogy szavadon foglak!
Nekem mondod?! Csak néhány órája jöttem rá, mennyien olvassák ezeket a marhaságokat, és máris akkora nyomást érzek, hogy legszivesebben bemásznék egy kavics alá, és onnan pislognék kifelé.
És tudod ám, mi a vicces: én is pont ezt mondtam egy másik lánynak, aki kb 15 kilóval könnyebb nálam. Mindig választhatod azt a verziót, hogy a pohár félig üres, de attól még tény, hogy ugyanannyira igaz, hogy fél is tele is van :) Hidd el, biztos, hogy vannak nálad "súlyosabb egyéniségek", úgyhogy kesergés helyett nyomás tornázni! Ha kell segítek (nemtom mit, de azt nagyon szivesen :D), írj!
167-et szoktam mondtani, de valójában 166 cm (de az olyan béna). Nem kevés a 46 kg? Tudom, hogy vannak számológépek, ahová bepötyögheted a köldököd átmérőjét meg a kisujjad körmének nagyságát, és kiköpi, hogy milyen magasnak kell lenned, nehogy akut belső vérzést kapj a középfüledben... de nem nagyon hiszek bennük. A tükör a legjobb mérőke, nem a kalkulátor meg a mérleg. Szerintem.
Köszi a bókot! :)
Üdv, Nagytestvér!
Stay tuned... ;)
Na, most aztán megzuttyant az önbecsülésem - nehogymá attól függjön a te sikerességed, hogy én balfasz vagyok vagy se!! Mondd utánam: "Mi mind egyéniségek vagyunk!" (Brian Élete)
De tényleg, ne keresíts el azzal, hogy utánam másztál az ágy alá csirkecombot enni... *szipog*
De mégis így történt, akkor szégyeldd magad (most hajtsd le a fejed egy percre), és tessék nekilátni újra, egy-kettő!!!
Üdv!
Bubó, bubó... bár most meg fogsz döbbenni, de nem mindenki vevő ám erre a stílusra (persze én se vagyok mindig formában, de attól most nagyvonalúan tekintsünk el). A pasik a legkevésbé - képzeld el, hogy a legtöbb, akik keresztezték utamat az Élet Nagy Ösvényén, azon a véleményen vannak, hogyha már nem vagyok valami esztétikus látvány, legalább a számat fogjam be, és csodáljam az ő esztétikus látványukat, humorukat, stb.
Mit gondolsz, miért van olyan kevés női humorista? (Ég gondold tovább, hogy reagálsz, ha egy srác mesél disznó vicceket, meg ha egy nő)
Lehet, csak nekem nincs szerencsém, de attól még az a tapasztalatom, hogy szórakoztatónak a pasinak kell lennie, a nő meg maradjon meg szép látványnak és persze "kellemes" társaságnak.
Amúgy meg köszi a jókivánságokat! ;)
Kedves drusza! Nagyon örültem a megjegyzésednek - érdekesnek lenni, határozottan jobb, mint mondjuk tökunalmasnak :D Igyekszem ezt a jövőben is fenntartani, de kérlek azonnal szólj, ha szárazzá és érdektelenné válnak az írásaim, és azonnal elraboltatom magam egy kisebb horda ufóval, hogy utána legyen miről írni.
*kimegy Nazca vonalakat kaparni a betonba*
Szia, te is jó fej vagy! :D
Steve Martin mondott valami ilyesmit: a szenvedély kiváló helyettesítője a tehetségnek. Igen, tudom, hogy nem illik ide, de jó nem? :P De most komolyan, ha kitartóan (mondhatni megszállottan) csinálsz valamit, annak már önmagában is van eredménye, legalábbis számomra - hogy saját magam szemében sikert arattam azzal, hogy nem adtam fel. Aztán már jönnek a kézzel fogható eredmények is.
Látod, elméletben profi vagyok :D Már csak a gyakorlati része hiányzik... *sóhaj*
Szia! Hát igen, egyre többen vagyunk... mi lenne, ha fognánk magunkat, és átvennénk a hatalmat?!! Megmondom őszintén, engem a súlytöbbletem elsősorban esztétikai, másodsorban pedig egészségügyi szempontból zavar (igen, ebben a sorrenben - nem vagyok rá különösebben büszke, de ez van). Ha megszünnének a tükrök, és nem kéne 30 évesen infarktustól tartanom (na meg nem hátráltatna jópár dologban), nagy ívben tennék a diétára. Nehogymár mások mondják meg nekem, mitől érzem jól magam! :D
Az okosat meg vond vissza, engem ne sértegessen senki!! :DD
Jáj, most azt hiszem, elpirultam. *megnézi a tükörben*. Nem mégse, ennél vastagabb a bőr a képemen, de azért köszönöm szépen a bóközönt!! :D
Ami a kőbe vésést és a néváldást illeti... ki vagyok én, hogy az utadba álljak?! :DD 500 év múlva majd megtalálják a kőtáblákat, és még másfélezer évvel később már saját, különbejáratú világvallásom lesz! Hehe.
A csirkecombot meg vigyed, úgyis odaégett. :PP
Szia!! Hajrá, hajrá, hajrá!! Mit miniszoknyát, a múltkor láttam olyan csajt, akin egy hosszú pulcsi volt, alsó NÉLKÜL, csak harisnya, semmi egyéb. Nem mondom, volt hozzá alakja, de akkor is... fura. Gondolom bennem van a hiba, hogy nem szeretek nadrág nélkül mászkálni, de hát én már csak ilyen csökött vagyok, mea culpa.
A miniszoknyára visszatérve - amint mindketten megengedhetjük magunknak, összeröffenhetnénk, és rituálisan végiglejthetnénk benne az Andrássy utcán :D Aztán a hősök terén rituálisan elégetjük mint a kettőt. No, mit szólsz? ;)
A kitartás pont elég lesz, főleg, hogy most kezdem el újra a diétázást! :D
Remélem, visszatalálsz néha a szekönd edisön naplóhoz is ;)
Na ez most pont aktuális megint :P
Van egy ilyen fórumcím: "13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés" - na, ehhez csatlakoztam, és meglátjuk, mi sül ki belőle (remélem, minnél több zsír :D). Ha gondolod, csatlakozz, majd röhöghetsz a nyomorúságomon közben. ;)
LOL. Igenis, anyuci. ;)
Ui: a magnumot megetted?!
Tanulni, tőlem?! Bah... aszem, emberiségnek nem kéne 2012ig várnia a világvégével, ha én venném a kezembe a dolgokat (a legelső intézkedésem például az lenne, hogy bezúzatnám az összes órát és vasalót - na, hogy hangzik?) :D
Mindenesetre köszönöm, és ezúttal igyekszem kitartóbb lenni!
Húúúú, kisebb sokkot okozott ez a sok drága, drága hozzászólás :DD
Töredelmesen bevallom, nagyon pofára estem a diétával, de most, hogy ezeket elolvastam (mer persze a kudarc után nagy ívben elkerültem a Hoxát, és jó magasra csavartam a zenét a fejemben, hogy elnyomjam a lelkiismeretem visongását), jelentem alássan FELÉLEDT A LÁNG. Le fogok fogyni (megint. hehe). Már csatlakoztam is egy holnap induló fogyi-bogyihoz, hátha a csordaszellem nagyobb kitartást kölcsönöz.
Ja, és:
EZENNEL mindenki kap egy hatalmas virtuális ölelést, és nekiállok, hogy egyenként kommenteljek mindenkit, mert MEGÉRDEMLITEK, ÉS MERT ARANYOSAK VAGYTOK, KEDVESEK ÉS JÓ FEJEK, VAZZE.