Szakítás után, ha a férfi szeret, de nem keres (beszélgetés)
Kár elmarni valakit,aki tényleg szeret.
Elmondanám neked,hogy nincs olyan férfi ezen a földön,aki ne flörtölne mással,ha megteheti.
Most akkor elmondom mit tehetsz.. az egyik,hogy ezt elfogadod és olyannal vagy aki szeret,ebből adódóan nem biztos,hogy megcsal,max az egóját növeli 1-2 flörttel,amiről te nem tudsz,nem fáj.
A másik az ,hogy elhagyod,vagy már elhagyott és lesz egy olyan pasid,aki boldog-boldogtalan után szaladgálni fog,mert amúgy nem biztos,hogy fog ennyire szeretni,mint ez a srác.
Szóval, remélem sikerült megérteni mit akartam ezzel. Ha van rá okod légy féltékeny,de ha nincs elveszíted.Nyugodjál le.
Én sem szeretnék olyannal lenni,akitől nem kapok levegőt,megöli a szerelmünket.Szerethetem,de nem tudok vele lenni.Érted? Ezért nem keres.
Önbizalomhiányod van,ez a bajod.Mindig lesznek nálad szebbek,jobbak,fiatalabbak,nem kell ebbe belemenni.
Kit érdekel,ha téged szeret?
Egyszer magától elmúlik,kár volt siettetned.
Nem keres, mert retteg az ok nélküli, paranoiás féltékenykedéseidtől. Igaza van.
Szakemberre van szükséged, de ezt hiába papoljuk neked, pedig te is tudod.
Olvasd vissza a fórumozók írásait is, mit írtak neki korábban.....
Mondhatod/írhatod neki (szerintem ezt ő is tudja) de meg sem hallja...
...vagy direkte ír ki ilyen fórumokat :D :D
Remélem tényleg tanulsz belőle, mert az összes leendő kapcsolatodban boldogtalan leszel te és a párod is a folytonos féltékenységgel és bizalmatlansággal.
Viszont külső szemlélőként azt hiszem, hogy egy szakítás nem elegendő a beteges féltékenység leküzdéséhez. Ne legyen igazam, de szerintem újra és újra beleesel majd ebbe a hibába. Amikor már megfigyelni akarod, hogy tényleg igazat mond e, ott már külső segítség kell, hogy ennek mi is az oka.
Igen nagyon jol tudom hogy miben es hogyan KELL
valtoznom.
Csak Ot nem ertem.
Illetve persze,ertheto hogy nyugalomra vagyik.
De mellette szemelyesen meg olyan masmilyen.
Szoval ezert is tettem fel a kerdest mert nem ertem.
De okes.
Igazatok van.
Elengedem az eletembol...jobb igy Neki.
Tanultam belole ugyerzem...
Koszonom Mindenkinek a hsz.okat.
Szep estet es joejt mindenkinek
Persze hogy nem.
Meg ha jöttem volna, akkor Stuttgartba.
De ha átvonatozott volna, főztem volna kávét.
Óóóóóóóóóóóóóóó!
Csak 200 km-re volt tőlem akkor? :D
Persze, hogy nem keres.
Pokollá teszi az életét a féltékenység.
Végre levegőhöz jut.
Én eskü akartam, de aztán valahogy elmaradt.
Pedig még tényleg szívesen segítettem volna.
Még valami fagyi is lett volna a dologban.
További ajánlott fórumok:
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- Miért keresi fel egy férfi a volt szeretőjét?
- Szakítás után mennyi idő után érdemes újra keresni a másikat?
- Szerintetek is a szakítás a férfi reakciója arra, ha egy nő a következőt mondja neki?
- Szeretők... Mit gondoltok arról, ha egy férfi nem szeretne a szeretővel aludni, de minden nap keresi, becézgeti. 9 éve tart a viszony
- Egy férfi, ha szereti a nőt, akkor szakítás után próbálkozni fog helyre hozni a dolgokat?