Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szakítás, kibékülés fórum

Szakítás, kibékülés (beszélgetős fórum)


1 2
55. anya4005 (válaszként erre: 53. - B.ary)
2014. aug. 11. 23:23

Nagyon szép,amit írtál!

Csak egyetlen kérdés,ami nekem nem hagy nyugtot!

Hogyan nevezheted apának azt,akitől félted a gyermeked? Te írtad,hogy a gyereknek szólni kell,hogy ne játszon az "apjával",mert baj lesz...

Te normális vagy? Megvárod,míg annyira elissza a maradék eszét,hogy ellened és -ne adja az ég- a gyerekek ellen fordúl?

Milyen ember az,aki kiteszi a gyerekeit? Mert az,hogy téged kihajít,kit érdekel? Te választottad,szenvedj is mellette,de a gyerekek??? Ők nem választhattak,nincs beleszólásuk! Remélem,még időben rájössz,mekkora hibát követtél el,és azt mégjobban,hogy nem a gyerekek isszák meg a romantikus leánykérés árát! Mert,gondolom,hozzá mész! Gondolom,a lagzitok frenetikus lesz,és újra lesz mire innia a szerelmednek!

54. kriszta773 (válaszként erre: 53. - B.ary)
2014. aug. 11. 20:45

és ő is szeret? mert nemrégen még a gyerekek füle hallatára mondta neked, hogy takarodj, és dobott ki a lakásból. persze, hogy megkéri a kezed és be akar biztosítani, mert ugyan ki másnak kellene egy ilyen pasi, ha kidobnád? titeket persze összekötnek évek, gyerekek, de a nőknek azért vannak minimális elvárásaik, igényeik egy pasival szemben, amit ő nem tudna felmutatni, ha kikerülne a piacra :) te viszont találhatnál simán jobbat, ne siess annyira az esküvővel. ha már mindenképp ezt akarod, legalább tarts egy kicsit hosszabb jegyességet, hogy láthasd, vajon megtesz-e tényleg mindent, és persze segíteni is tudsz neki. de nem kéne erőltetni, hogy a gyerekek egy alkoholista, bunkón viselkedő apa mellett nőjenek fel, bizonytalanságban ugyi, hogy bármikor kidobhat titeket, mint ahogy már megtette

kicsit vedd elő az eszedet is, az nem mentség se neked, se a gyerekeknek, hogy vannak hülyék, akiknek tökmindegy kivel cseszik el az életüket, mert "szeretik". nemcsak egy pasit lehet szeretni az életben

53. b.ary (válaszként erre: 52. - Zöldvirág)
2014. aug. 11. 20:24

Szia Zöldvirág!

megpróbálok mindenre válaszolni amiket kérdeztél.

miért iszik?amikor megismertem az előző asszonyra fogta,de akkor nem volt se akaratos,se undok,se erőszakos,és még agresszív sem.mondanám hogy inkább barátságos volt,furcsa,de kedves volt.a gyermeke elvesztése biztos,hogy nem dolgozta még fel,de mikor kisfia elment,én mondtam,hogy vagy jobban rászokik,vagy abbahagyja,az első jött be.sosem beszéltünk a fiáról,vagy csak nagyon keveset.

nyaralni (2 éjszaka volt)azért akart elvinni.hogy tudjunk beszélni,és a nagyfiunknak azt mondta ráfér anyára a pihenés.10 év alatt is rámfért volna.

amig elvoltunk szép volt minden,akár ihatott is volna,nem tette.nem sok csak 3 nap volt amit most együtt voltunk,de nem tudom normális-e amit érzek.valószínű nem és tudom sokan azt mondják megérdemlem a sorsom,elég hülye vagyok,de egy dolog nem változott meg csak,sajnos még szeretem.és az is lehet újabb hibát követek el,de adni szeretnék még egy esélyt a kapcsolatunknak.bár lehet csak nagy szavak,de megkérte a kezem,amit azelőtt sosem tett,valószínű ez is csak reklámfogás,de ez életem vágya,és biztos butaság,hogy egy papír nem számít,de nekem számít!nem szeretném megbánni amit tenni készülök,nem kérek hozzá negatív véleményt,ha jót nem kívánsz,mást se!elronthatom még az életem,de remélem nem fogom!és valószínű nem én vagyok az első és utolsó sem,aki nem a megfelelőt szereti!de őt szeretem!

2014. aug. 5. 21:08

Szia b.ary!


Pár dolog hiányos.


MIÉRT iszik a párod?

Talán azért, mert még mindig képtelen feldolgozni gyermeke elvesztését? Vagy ez egy újabb indok egy ezt megelőző fel nem dolgozott veszeteségre.

Ez esetben sokat segíthetsz vagy egy jó barát, egy pszichológus, de semmiképpen gyógyszer, amit pszichiáter ír fel. Itt a az agyi tompaság nem segít, sem az antidepresszánsok, sem más hasonló vegyi anyag, tudatmódosító, csak a tiszta fej, józan ész, nyitott szív.


Miért akar nyaralni vinni Téged? Talán kettesben akar lenni veled, talán mindent megbeszélni, talán tisztázni dolgokat, ezért szeretne veled menni nyaralni.

Talán rájött, ebben a taposómalomban pihenni is kellene...

Természetesen az is lehet, hogy csak így akar visszacsábítani, mivel egyedül képtelen élni


Harcolj vele, ha kell, ha tényleg szereted. Ha csak a megszokás tart mellette kérlek gondolkozz és adj időt magadnak is.


De talán a legfontosabb! Soha többé ne hagyd, hogy azt csináljon veled, amit akar! Se lábtörlő, sem cselédje nem vagy egyetlen hímneműnek sem. (Férfi így nem viselkedik)

Ha azt mondja költözz és azonnal, hagyd ott szó nélkül. Menj ki konyhába, másik szobába, menj el sétálni, a lényeg, meg se halld ilyen fajta beszólásait. Részegen figyelembe se vedd, csak halld meg és próbálj meg rájönni, mégis mi baja lehet. Feldolgozatlan problémák, gyengeségek állhatnak háttérben. Beszélgess vele, nagyon-nagyon sokat alkalmas időpontban (lehet, eleinte nagyon kevéssé és rövid ideig fog megnyílni, de ha tényleg szeret és nem csak egy asszonyi pótszer vagy számára meg fog nyílni).

De ehhez biztosan tudnod kell, hogy szeret téged és nem csak azért érdesget vissza, mert kell neki valaki, akibe belerúghat.


Kérd meg: tegye félre nyaralás pénzt és tudd meg, miért akar elmenni veled kettesben. Egy egész napos kirándulás is sokat segíthet, ha tényleg veled akar lenni. (Mondanom sem kell, erdőben nincs kocsma :) )

Amennyiben ez sikerrel járt, intézd úgy, hogy minél kevesebbszer haladjon el egy-egy kocsma mellett.


Adj időt magatoknak, maradjatok kicsit külön, legyen számodra is tiszta, csak a megszokás és a gyerekek miatt vagy vele vagy tényleg szereted őt.

Ne áldozd fel saját és gyerekeid életét egy olyan miatt, akinek fontosabb az ital, akinek lábtörlőre van szüksége társ helyett. Akinek azért kelletek, hogy legyen kivel ordítania, saját "hatalmát" gyakorolnia, aki annyira gyenge jellem, hogy másképp képtelen létezni.


Te miért reménykedsz? Mert számodra is könnyebb elviselni ezt a helyzetet, mint szembenézni saját magaddal. Pokoli nehéz kilépni egy ilyen kapcsolatból, de ha számára tényleg fontosabb az ital, mint megoldani saját problémáit és harcolni önmagával értetek is haladj tovább azon az úton, amin most jársz, építsd fel saját életetek és relatív rövid időn belül te is boldog leszel egy igzai férfi oldalán.


Légy erős. Bármelyik utat is választod, nagy harcok várnak Rád.


Sok sikert kívánok.


Zöldvirág

2014. aug. 3. 10:51
Sajnos nem tudok érdemben tanácsot adni, mert lenézem az ilyen pasikat és kerülöm a kapcsolatot velük
2014. aug. 3. 10:41
A hibát ott követted el amikor összeálltál egy italozó pacákkal és még gyerekeket is szültél neki.Én is egy ilyen kapcsolatból szálltam ki ,már közel 4 éve.Meg lehet tenni,csak akarni kell.
49. vacsa (válaszként erre: 40. - Ec94ffbcdf)
2014. aug. 3. 08:44
Aztán szült neki mégegyet.
48. vacsa (válaszként erre: 36. - B.ary)
2014. aug. 3. 08:40

Nem, nem voltál jó anyjuk.

De még lehetsz.

47. Cucicsillag (válaszként erre: 45. - Ec94ffbcdf)
2014. aug. 2. 22:52
Hja, termeszetesen a foruminditonak szantam, csak a pia vnal kapcsan...
46. Cucicsillag (válaszként erre: 44. - Ec94ffbcdf)
2014. aug. 2. 22:52

Ahhh, remenytelen... Marmint a manyus.

Barinomnel has.helyzet van, kolykok nelkul! De a pasi ha penze van inkabb vesz 3 l bort es cigit,mintsem rotyipapapirt es zsemlet vagy mosoport.

A gyerekem lenne az elso!

Nemvok a helyzetedben. De ahogy irtak tobben, jo reggelt!

Mi a pocsre varsz??? Mi kell(ene) meg?

2014. aug. 2. 21:53
természetesen elmondanám neki hogy nyaralásra pihenésre van szükségünk és erre költöm. ha kicsit is fontosak vagytok neki megérti, ha nem akkor meg nem adja és italra költi
2014. aug. 2. 21:52

én első körben elkérném tőle a nyaralásotokra szánt pénzt


két okom is van rá, ezt már nem költi piára, a másik meg elvinném a kölyköket valami gyerekbarát nyaralásra, aquapark vagy hasonló


és megköszönném neki szépen egy képeslappal hogy fájdítsam a szívét

hátha rájön hogy mit cserélt le mire

2014. aug. 2. 21:49

ez a jaj segítem szegényt hozzáállásod nem jött be


most próbálj ki mást

42. ec94ffbcdf (válaszként erre: 41. - B.ary)
2014. aug. 2. 21:47

mert a nők ilyen reménykedősek:D


reménykedj, de mond meg neki ez most másként lesz, bizonyítson és majd pár év múlva ha normális még összejöhetsz vele.

41. b.ary (válaszként erre: 40. - Ec94ffbcdf)
2014. aug. 2. 21:44
akkor most se reméljem hogy első leszek,igaz?tudom de azt nem hogy miért reménykedem még mindig!!!
2014. aug. 2. 21:40

"Segítséget várok mindazoktól akik jártak már hasonló cipőben.Van egy élettársam,szeretem ,de neki sajnos soha nem leszek az első,ugyanis iszik.Az mindennél fontosabb,bármit teszek,és minden feladat az én vállamon van.bármit kell intézni,ritkán számithatok csak rá.van egy kisfiam aki szintén szereti és nem tudom hogy élné meg ha elköltöznénk.Adjon valaki tanácsot,mert nem tudom mit tegyek!"


ezt 4 és fél évvel ezelőtt írtad itt... nem mondok semmit...

2014. aug. 2. 21:36
két szép fiad van, őket nézd és légy erős, harcolj magadért és értük így mint velem az előbb. szerintem menni fog! hajrá
38. ec94ffbcdf (válaszként erre: 36. - B.ary)
2014. aug. 2. 21:34
de legalább felébredtél:DDD a célom elértem
37. Briell14 (válaszként erre: 32. - Ec94ffbcdf)
2014. aug. 2. 21:34
:DDD
36. b.ary (válaszként erre: 32. - Ec94ffbcdf)
2014. aug. 2. 21:32
az én gyerekem nem neveli fel az állam,mindig jó anyjuk voltam nekik.te még az életben nem követtél el egyetlen egy hibát sem,te tökéletes vagy,jó neked!nem kell jogosítvány a szüléshez,hülyeség amit írtál.ja hát és nem vagy az én cipőmben,könnyen mondasz ki a szádon dolgokat.sajnálom hogy segítséget akartam kérni,itt csak a másik szarása megy még mindig!
35. ec94ffbcdf (válaszként erre: 33. - B.ary)
2014. aug. 2. 21:32
bizonyítson, kitartóan egy évig és majd jövőre elmész vele. de egy két hetes hitegetésnek ne dőlj be, és az orvost te is kérdezd meg
34. kriszta773 (válaszként erre: 22. - B.ary)
2014. aug. 2. 21:30
akkor utazz el egyedül vagy egy barátnőddel. gondolom, a gyerekekre így is vigyázna valaki más. minek akarsz elmenni azzal a pasival, aki most dobott ki két gyerekkel?
33. b.ary
2014. aug. 2. 21:29
azt hiszem itt is csak azt kapom amit a barátaimtól is,csak még jobban megerősítetek abban,hogy nem kell hátra fordulnom!nem is értem miért kérdeztem,mikor magam is tudom mit kell tennem.felállni a padlóról és tovább menni előre!a fiaimért és magamért!
32. ec94ffbcdf (válaszként erre: 29. - B.ary)
2014. aug. 2. 21:26

tudod mit menj vele a francba:D a gyerekeket meg majd felneveli az állam:D


könyörgöm kössék már valamilyen jogosítványhoz a szülést...

31. b.ary (válaszként erre: 26. - Ec94ffbcdf)
2014. aug. 2. 21:26
nem vesz meg a pénzén,és már volt orvosnál is,úgyhogy az első lépést már megtette,de ez nem jelenti azt,hogy a karjaiba omlok.
30. ec94ffbcdf (válaszként erre: 27. - B.ary)
2014. aug. 2. 21:25
NEM MEnnénk, leírtuk ezerszer, hogy tudnál pihenni vele ha miatta szar az egész?
29. b.ary
2014. aug. 2. 21:25
egyébként ha szexelnék is vele sem gondolom hogy akkora baj lenne,azzal sosem volt gond,vagy jobb lenne ha alkalmanként mással?melyik jobb?
28. ec94ffbcdf (válaszként erre: 25. - B.ary)
2014. aug. 2. 21:24

majd részegen rádmászik, te meg hagyod:D


kérd el a pénzt és a gyerekekkel menj el valami jó kis helyre, mert megérdemlik ők is.

27. b.ary
2014. aug. 2. 21:23
nem a kibékülés most a téma hanem az hogy elmennétek-e vagy sem,pihenni,nem szexelni!
26. ec94ffbcdf (válaszként erre: 22. - B.ary)
2014. aug. 2. 21:22

megvesz a pénzén?:D milyen kikapcsolódás lenne, átveszekednétek az egészet első este kiinná a bárszekrényt.


én a helyedben azt mondanám neki adja ide a pénzt és te meg a gyerekek elmentek most nélküle kikapcsolódni együtt. ő meg gondolkozzon el azon hogy mi a fontosabb a pia vagy ti.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook