Sűrgősen kitartó fogyitársat keresek!!!! (beszélgetés)
sziasztok.. :)
na, húzzatok bele csajok.. :) én már 70 alatt vagyok egy picivel.. :DD lassan de biztosan haladok a cél felé.. :) nehogy feladjátok..
szia mizu?
hogy vagy?
hogy megy a fogyi...
????
nincs, de várjuk a te tapasztalataidat :)
Miért szeretnél fogyni? Mennyit?
ó ne szégyeld!
Nem vagy lusta...de nem könnyű...egyik napról a másikra eldönteni, hogy fogyok...
Nekem sem gurulnak most a kilók...sajna! de csak elindul...
Sziasztok lányok!
Le a kalappal előttetek nagyon ügyesek vagytok...én meg szégyellem magam mert lusta vagyok :( Pusszantok mindenkit
nem vagyok oda a tésztáért, de ingyen lovat az ember jóízűen fogyasztja
És csehe igazad van ennyi tészta túlzás...Így a fogyi sem megy...
ma húsos tésztát ettem sajttal:)
Nagyon fincsi volt
nekem nagy kedvencem a spenótos tészta túróval.. de ez most kilőve a tészta miatt, így tészta helyett rizzsel csinálom és ugyanolyan fincsi.. :) legalábbis én imádom.. :D
rakott zöldségeket szoktunk csinálni sajt nélkül, csirkemell csíkokkal, rizzsel.. meg töltött cukkini volt mostanában a nagy kedvenc.. :) raktunk bele húst vagy sonkát, a saját húsát, meg lila hagymát, meg amit csak találtunk tulajdonképpen, a csirke húshoz való grillfűszerrel szoktuk ízesíteni.. :) nagyon fincsi.. :)
most kitaláltam egy olyat, hogy kefírbe reszelek fokhagymát, lila hagymát, teszek bele egy kis mustárt, és abba mártogatok zöldségeket.. :) nasinak:)
reggelire és tízóraira szoktam tökmagos rozskiflit enni, tojáskrémmel, amiben vaj helyett szintén kefír van, na meg kőrözött is sűrűn előfordul.. :D
délutántól már csak puffasztott rizst, vagy búzát eszek.. :)
gyümölcsöt is szoktam, de azt inkább délelőtt.. :) alma, szilva, meg ami éppen adódik.. :)
ha intenzívebb ízre vágyom, akkor bevirslizek.. :DD
na most ennyi jutott hirtelen eszembe.. :D
jöhet :)
én elég fűszerszegényen eszek...
de azért szívesen vennék egyszerű és gyors étkeket :)
valamint újdonságokat :)
valamelyik nap kukoricapelyhes fasírtot ettünk :)
kaja ötlet: zabpehellyel sűrítjük a főzelékeket liszt helyett.. :) így nem hizlal.. :)
én igyekszem mindet enni, de "lightosabb" formában.. :)
de ha akarod, leírom a napi kajámat a kedvedért.. :D
szia!
gratula...
már kezdtem úgy érezni, hogy egyedül maradtam a fogyimmal :(
De jó hogy van még valaki a kezdő csapatból...
Azóta sokan jöttek, de jóval kevesebb az információ áramlás...
nincs kajcsi ötlet, stb...
:(((((((((
nekem meg szépen visszajött minden a sok tésztás kajától...
de több nem vagyok...
tartom a legutolsó mérlegeredményem...
pedig jó lenne ha végre gurulna lefelé a súlyom...
:) naná, hogy megcsinálom.. :)
ma reggel rámerészkedtem a mérlegre és fogytam egy kicsit.. :) centik is tűntek el, úgyhogy most nagyon örülök.. :DDD
sziasztok.. :)
hát nem tudom mi van velem mostanában, de állandóan ehetnékem van.. :)) de rendes vagyok, mert csak a diétás menümből szoktam csipegetni.. :))) viszont így most nem akaródzik ráállni a mérlegre.. :) a tükörben azért látok változásokat.. :)) de az lenne az igazi, ha már beleférnék újra rendesen a régebbi gatyáimba.. :))
nem tudom, ahogy közeledek a célhoz, úgy fogy a türelmem.. :( most nagyon nehéz lelkileg a dolog, de azért csak túlélem.. :)))
és ti?
egyébként én nem szeretek hetente mérni...
szió.. :)
hogy állsz a kilókkal?? megy lefelé??
mai menű
reggeli fél kifli és egy rudi
ebéd: fasírt, pari paprika
vacsi, ua