Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült disznókaraj ananász karikákkal. recept

Sült disznókaraj ananász karikákkal. recept

A Sült disznókaraj ananász karikákkal. hozzávalói:
6 szelet karaj
12 szál zöldhagyma
6 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál bors

1dl olaj
2-3 dl víz
6 db ananász karika
6 db cseresznyepaprika


A Sült disznókaraj ananász karikákkal. elkészítési módja:
Sózzuk meg a karajt tegyük egy serpenyőbe és mind két oldalát hirtelen piritsuk meg, Rakjuk át tepsibe, amibe előzőleg a zöldhagymát és a fokhagymát alulra helyeztünk,borozzuk öntsünk rá vizet, fedjük le fóliával 35-4o percig süssük. Adjunk még vizet a szafthoz forraljuk fel és az ananász karikákat csak melegitsük megbenne. Tegyünk egy szelet karajt a nagytálra és utánna egy szelet ananászt és tovább mig el nem fogy igy rakjuk végig, egy-egy szem cseresznyepaprikákat az ananász közepére Aki nem szereti az erőset akkor édesanna pépet ajánlok a közepébe.


Kategória: Húsételek receptjei


A sült disznókaraj ananász karikákkal. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook