Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Mustáros ananászsaláta recept

Mustáros ananászsaláta recept

A Mustáros ananászsaláta hozzávalói:
1 nagy doboz ananászbefõtt
2 dl tejföl
1 evõkanál mustár (aki szereti a csípõset, nyugodtan tegyen belõle)
1 csokor zöldhagyma
zöld szárával együtt
fél citrom leve
1 mokkáskanál gyömbérpor
só és õrölt fehér bors ízlés szerint.


A Mustáros ananászsaláta elkészítési módja:
Az ananászkonzervet levétõl leszûröm. A gyümölcsöt apróra vágom. A tejfölbe belekeverem a citromlevet és a mustárt. Sóval, gyömbérporral és borssal ízesítem, majd hozzáadom a megtisztított és nagyon vékony karikákra aprított zöldhagymát, zöldjével együtt. Egy-két evõkanál ananászlével elkeverem, végül beleöntöm a gyümölcsöt is. Jól összekeverem és befedve legalább fél napra beteszem a hûtõszekrénybe. (Ha véletlenül sikerül friss ananászt vásárolnom, akkor pontosan ugyanígy készítem a salátát. Egy egész közepes méretû ananász megtisztítva körülbelül 2 kisebb doboz konzervgyümölcs mennyiségének felel meg.)


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A mustáros ananászsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook