Stohl András és a Való Világ 4 (beszélgetés)
Ja, és Liluról leoperáltak egy anyajegyet!
Itt a léééét a tééét!!!!
Ezt tényleg nagyon jól csináltad.-:))))))))
Az első hozzászólásoknál még tényleg nem is gyanakodtam.
Csak szánakoztam.
Most még visszaolvastam, és nagyon jól szórakoztam. Egyébként ami Stohlt illeti én eddig sem értettem, hogy mit esznek rajta. Amikor hallottam, hogy a kapitányságra elvitte a gyermekét, akkor pedig végképp levizsgázott előttem.
Szia!
Gratulálok:-)
A Császár Előd és a rendőr történetnél kicsit gyanakodtam, hogy a férjem az:-) De ő itt nincs regisztrálva...
Szép estét Nektek!
Jól csináltad! :D
A legutolsó hsz-nél már rá lehetett jönni, az már el lett túlozva. :D
Gondolom, direkt, hogy "vegyétek már észre!" :D
Tényleg ne haragudjatok, de lételemem a polgárpukkasztás...:)
Ha csak simán leírom, azt sem tudjátok ki a Leoka70...:)
Szal sajnos meg fogja úszni ez a tetű...
Ezt az RTL is jól tudja, azért rehabilitálta ezt a majmot.
Ezt a linket a figyelmetekbe ajánlom:
Szegény csonka pici...
Leratyizzák ártatlanul...
Jó szórakozást!:)
Te anyaszomorító!
:DD
Amikor megláttam leóka írását azt mondtam, hogy ez vagy reménytelenül hülye vagy csak hülyít bennünket. Nóbel díjas irományai voltak, két esetben meg reagáltam is rá. Egyszerűen méltatlannak találtam, hogy bármiben is vitatkozzam vele, vagy beszóljak neki valamit.
Remélem a végső önvallomás az igaz, bár mit lehet tudni ebben a hülye világban.
Mindenesetre remélem már nem fordul vissza ellenkezőbe, így őszinte gratulációmat és nagyrabecsülésemet küldöm neki! :)
Szerintem ez sokkal gyakrabban előfordul (hogy valaki drogosan/ittasan) vezet és balesetet okoz...Csak az nem akkora hír, mint a sztároknál. Engem nem érdekel, nem nézem...
Csak azért azzal legyünk már tisztában, hogy az országban a 17 és 30 közötti korosztály 45%a rendszeres fogyasztója valamilyen tudatmódosító szernek... Elkeserítő, de ez az arány...Minimum.
Igen...:)
Csak irónia volt az egész, kíváncsi voltam mit lehet Belőletek kihozni...:)
Az igazság az, hogy undorodom ettől a beképzelt,kokós, önelégült, műmártír senkiházitól.
Már a Császár tetvedéknél is fel voltam háborodva, hogyan úszhatta meg ez a majom.
De szerencsére a nevét bárki meghallja beugrik neki a rendőrgyilkos.
Ezért keresztelkedett át Shane 54-gyé..
Mit nem adnék, ha ezt a VV-s stóltetvet a hagyó mellett láthatnám...
Na ennyi..És elnézést ha valakit feldühítettem..
Viva Robert de Niro!:)
ez sokkal jobb példa, hogy bizonyítsd az állításodat :))
'A végén még azt is kitalálod, hogy a Kiszel Tünde sem tehetséges. . . '
Gyerekek,vegyétek már észre,hogy leoka70 viccel....Tök ironikusan ír az egészről ("lyenkor a két gyerekemet is a TV elé parancsolom, hagyják már az Árpád-házi királyok tanulását!
Nem abból fognak megélni, hanem a celebeink ismeretéből!")..