Stephen King rajongók ide! (beszélgetés)
Ne haragudj nem szemrehányásképpen mondtam, ha megbántottalak bocsika, nem volt szándékos.
Olvasd el a könyvet és hidd el megváltozik a véleményed, és jól fogsz szórakozni. A Tortúra és a Halálsoron csak bemelegítés volt,előétel,A ragyogás lesz a fő fogás.
29 e-book-om van Kingtol, van amelyik nem magyar nyelvu, viszont csak keveset olvastam, a Torturat es a Halalsoront. Ezeket filmek utan olvastam el, mert nagyon tetszettek, de filmet tobbet lattam a konyveibol, mint olvastam. A Ragyogasnal ezek szerint tevedtem, meg egyszer elnezest.
Szerinted felre akartam itt vezetni barkit?
Nahat! Meg csak filmen lattam, nem olvastam, es meggyozodesem volt, hogy az a film abbol a King regenybol szuletett.
David Helfgott eleterol.
Ezek szerint nem az az???
Most mar biztos, hogy kinyomtatom az e-bookot es elolvasom.
Ezer bocsanat, ha tevedtem!!!
Teljes mértékben Lindi mellett állok, az az igazi amit a könyvben elolvasol, és hidd el minden könyvről el lehet mondani hogy nincs benne borzongás de a King könyvekről, pláne a Ragyogásról????????!!!!!:)))))))))))A film meg hát inkább arról nem mondok semmit, nem tudja visszaadni azt az érzést.
Bocsi Antea hogy ezt írom, meg neked ez a véleményed és tiszteletben tartom, de hogy aranyos, azért ilyen jelzőt még nem hallottam Kingről irni.De azért meggondolandó.KÜlönben milyen könyveket olvastál tőle Antea, ha nem vagyok tolakodó?
En filmen lattam a Ragyogas-t nemreg, konyvben meg nem olvastam, mivel e-book formatumban van csak meg, de sorra fog kerulni.
Geoffrey Rush oscart kapott a foszereplo megformalasaert, egy keseredes, megfogo tortenet, de Rush-t egyebkent is szeretem, minden filmjeben oriasit alakit (Pl. Quills- de Sade marki jatekai).
Hát most én is alssan kb. a felén vagyok túl,de mostanában mindig oyln fáradt vagyok este,hbeájulok,napközben meg nálam esélytelen:-)
Lehet már kezdődik az őszi fáradtság?:-)
Máskor én is 1-2 hét alatt max elolvastam mindent,most meg?!
De majd igyekszem,aztán beszámolok!
Gratula! A vége szerintem is jó volt (ugye-ugye:-)
Hát igen,néha jól jön egy kis King-pihentetés,megterhelő tud lenni.
Akkor most jó rejtvény-fejtegetést!
Kiolvastam!!!!!!!!!! Alig 10 perce tettem le a könyvet. Nem is volt olyan rossz! Sőt. A vége igenis tetszett!
Végre kivégeztem! De örülök neki! Tök ciki, hogy 3 hét alatt olvastam ki, de legalább elolvastam és nem adtam fel! Úgy döntöttem, hogy most egy könyvnyi pihi ami Kinget illeti és elolvasok egy Da Vinci-kód-os könyvet. Utána jöhet az izgalom, a borzongás felsőfokon :) És jöhet a Ragyogás!
Én az "AZ"-t:-)) még nem mertem elolvasni...
Annyit tudok,h.gyerekerő szól szal mivel erre érzékeny a kis lelkivilágom:-)...
Tényleg Moncsi,kivégezted már a Bilincsben-t?:-P