Sportválasztás 7 évesnek. Mozgáskoordináció javítása, a sport megkedveltetése (beszélgetés)
Köszi, tök jó dolgokat írtatok.:)
Az úszást szereti, már próbálkoztunk vele az oviban, de sokat volt beteg, ezért nem tudtunk rendszeresen járni, így nem volt igazán érezhető előrelépés. De szerette. Most a suliban heti egy úszásuk van, ezt egyértelműen jobban szereti, mint a tornaórát.
Amúgy én is valami küzdősportra gondoltam, bár Ő nem lelkesedik ezért az ötletért...
csak nem minden gyereknek váli be a kori.
A gyerekhez kell a sportot megtalálni. Ő a fő szempont.
Példa: a kislányom visszahuzódo. Jól uszik, görkorizik, jégkorizik, gördeszkázik, kerékpározik. Labdajátékban "béna", futni nem tud jól. 9 éves.
Fiam: küzdősport és eredményes, országosan. A többiben viszont ő is béna.
Az úszás jó, de ha kis tudós;)akkor neki előbb - utóbb unalmas lesz.
Mindenképpen valamilyen harcművészetet próbáljatok meg, az nem CSAK erőnléti, hanem szellemi sport ;)
Az én lányom ugrókötelezett,de fiúk is csinálják!
Ez fejleszti a ritmusérzéket is.
Azt tudom tanácsolni nézzetek meg egy bemutatót belőle és kiderül a reakció.Legfeljebb egy élménnyel lesztek gazdagabbak!!
Sok sikert és minden jót kívánok!!!
Versenyben (párosban)fiú volt a lányom partnere és nagyon jó eredményeket értek el ketten!!
az úszás tényleg a legjobb választás szerintem. jó mindenre, amire a legtöbb sport (fegyelmet, koncentráltságot, jobb kondit ad, a kis sikerélmények pedig erősítik az önbizalmát), és mivel minden izmot megmozgat, jó egyebekre is, pl. gerincferdülés, ja és asztmára is. és minden évszakban űzhető, ill. nem túl drága:)
én és a tesóim tizenvalahány évig úsztunk (OK, versenyúszóként, de mi is kezdtük valahol:)), és máig hálás vagyok a szüleinknek, h járattak minket.
További ajánlott fórumok:
- Férfi spermaszám csökkenés javítása természetes módszerekkel
- Hozzátáplálás - hogyan lehet megkedveltetni a babával a főzeléket?
- Nagyon megkedveltem itt valakit.
- Olvasás megkedveltetése végett tudnátok 9 éves fiúk részére jó könyveket ajánlani?
- Ha megkedvelt ahogy mondta, úgyis keresni fog még?
- Nincs szerencsém a fodrászokkal. Megkedvelem, jól dolgozik,...